Kuinka Ansaita Rahaa Kotoa Osa-aikaisena Bloggaajana

”Onko minun kohtuullista oppia ansaitsemaan rahaa blogointiin? Yhtiö arvostaa bloggaajien vaikutusvaltaa, ääntä ja auktoriteettia. Kuulin jostain, että 90% tekee vähemmän kuin yhden dollarin päivässä, mutta älä ole huolissasi. Kuten olemme jo käsitellyt, jos olet taitava kirjailija (tai ainakin nautit siitä tarpeeksi parantaaksesi ajan myötä), saatat ehkä aloittaa freelancerin puolella jakaaksesi asiantuntemustasi asiakkaille, jotka ovat valmiita maksamaan. Uskon, että sähköpostiuutiskirjeet ovat paras tapa mainostaa tytäryhtiötuotetta. Ja ne kaikki liittyivät suoraan ideoihin/palveluihin, joita jo edistän.

Ei ole mitään syytä kirjoittaa, jos kukaan ei tule lukemaan blogiasi! Se ei ole helppoa, ja on aina tehtävä jotain. Hieman neuvottelujen jälkeen meillä oli sopimus.

Sivuston bannerimainostilan suora myyminen voi olla tuottoisampaa.

PT on hieno kaveri. He pitävät sinut järjestäytyneenä. Tähän sisältyy yleensä mainitsemasi tuotemerkkien omistaminen verkkosivustosi otsikossa/sivupalkissa tai edes tuotemerkkien poisto koko blogissa. 7 sivustoa, joilla voit myydä tuotteitasi verkossa: mikä on yrityksellesi parasta? Verkosto muiden bloggaajien kanssa - liian monet bloggaajat pitävät muita bloggaajia kilpailuna.

Toinen tapa ansaita rahaa blogiin on myydä mainoksia. Päivän kaupankäyntistrategiat aloittelijoille, päiväkauppiaat soveltavat usein 1 prosentin sääntöä jokaisessa positiossa. Tämä tekee sinusta erittäin huonon välittäjän. Aloita luettelointi mihin he voivat kerätä: Tässä on esimerkki, josta haluan käyttää tätä aihetta - Kun aloitin aloittamisen, luin sivuston, joka myy puhallettavia veneitä verkossa tytäryhtiönä. Verkkoja on monia, mutta nämä ovat suuria toimijoita ja niiden tulisi kattaa suurin osa tarpeistasi. Mielenkiintoista on, että olen pystynyt luomaan oman blogin omalla tyylilläni ja pitämään sitä vähintäänkin yrityksenä. Sähköposti markkinointi luetteloosi?

Tiedän, että avainsanan “Miten ansaita rahaa blogin saaminen” tulee olemaan vaikeaa, koska tiedän mitä teen, puhun jo blogissani blogista (olennainen markkinarako) ja tuotan PALJON arvoa lukijalleni Googlelle todennäköisesti sijoittaa tämän ajoissa. Todella menestyvän blogin luomiseksi sinun on ensin rakennettava vaikutusvaltaa. Minun elämääni en muista miksi. Riippumatta siitä missä ryhmässä olet, ansaita rahaa blogin avulla - on se sitten harrastusblogia tai yritysblogia - mahdollista.

Jotta saat hyviä tarjouksia, blogiisi on oltava hyvä tavoitettavuus ja hyvä liikenne.

Käytä Sitä Luotettavuuden Luomiseen

Auttaako se heitä ansaitsemaan enemmän rahaa? Seuraamalla tätä prosessia sinun pitäisi pystyä keksimään noin 50 työaihetta puolen tunnin kuluessa häiriötekijästä. Tästä syystä se toimii: Olen nähnyt ihmisten perustavan blogin ja suunnittelevansa ansaitsematta rahaa ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, koska heidän mielestään he tarvitsevat paljon liikennettä. Tutki sinulle sopivaa digitaalista latausjärjestelmää ja tee tutkimuksesi. Tästä huolimatta tässä on oppaani freelance-palveluidesi hinnoittelusta tavalla, jonka avulla voit tosiasiallisesti ansaita rahaa blogoinnissa ja silti säästää vuoden lopussa. Tällä hetkellä 51% digitaalisen median käyttäjistä käyttää sitä mobiililaitteilla, kun taas 42% käyttää työpöytää. Jos huomaat, useimpien suosituimpien bloggaajien liiketoimintamalli liittyy oman tuotteen, kuten e-kirjan, myyntiin.

Useita vuosia sitten tajusin, että bloggaajat ansaitsivat rahaa. Mediaikkuna aukeaa, ja sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa valokuvaasi. Lisätietoja tytäryhtiöiden tuloista: Aivan kuten kiinteistö, myös verkkosivustojen selaaminen on vakava liiketoiminta. Kirjaudu WordPress Admin -hallintapaneeliin aloittaaksesi. Se on erittäin edullinen verrattuna siihen, kuinka paljon aikaa vie itsesi etsimään joukko ilmaisia ​​tietoja tullaksesi Pinterest-asiantuntijaksi.

10 Parasta Yrityssovellusta Yrittäjille

Jotkut ihmiset nauravat ajatuksesta pystyä ansaitsemaan rahaa blogista, mutta johtuu siitä, että he eivät ymmärrä, että minkään yrityksen tarkoituksena on tarjota arvoa, ja juuri sen teet blogiisi. Jos luot tämän arvon yleisöllesi, he eivät välitä tarjouksista ja tarjouksista, he ostavat sen, mitä suosittelet heille, koska he ovat 100% sitoutuneita hinnasta tai tarjouksista riippumatta. Oikeastaan ​​on kaksi urheilulajia, ja luulisin, että olet kuullut molemmista: Muutaman lyhyen kuukauden kuluttua tämän artikkelin kirjoittamisesta orgaaninen (Google) -liikenteeni korvasi sosiaalisen (Pinterest) liikenteeni. Sinun täytyy näyttää asiantuntijalta, jopa uran alussa. Koska sponsoroidut viestit voivat tulla väärään suuntaan, jos et ole varovainen.

No, pop-up-ohjelmaa ylläpitää Milotree, ja se on auttanut minua saamaan yli 6000 Pinterest-seuraajaa lyhyessä ajassa. Joten, tässä on maaginen kysymys: Ajattele sen sijaan sitä markkinointikanavana oikealle yrityksellesi. He voivat kutsua sinut “kiinnittämään” heidän tauluunsa, ja kun olet sisään, nastat pääsevät yleisön eteen. Jotkut bloggaajat ansaitsevat kuuden luvun yhden vuoden kuluttua, ja toiset ansaitsevat useita tuhansia dollareita sivulla muutaman kuukauden blogoinnin jälkeen. WordPressillä on myös useita ilmaisia ​​teemoja, joista voit valita.

Suositut Postaukset

Blogissa myytävien tuotteiden luominen voi olla täydellinen tulolähde aloittaville bloggaajille. On aika skaalata blogiisi kuin käynnistystä 90 päivässä. Kuka tahansa voi oppia jollain vaivalla. Joitakin mekanismeja ovat hakukoneoptimointi (SEO), sähköpostimarkkinointi, maksettu hakukoneiden markkinointi (PPC-Pay Per Click), näyttömainonta ja sisältömarkkinointi. Sponsorointituloja voidaan käyttää monentyyppisissä tiedotusvälineissä:

Muutaman viikon kuluttua he alkavat kävellä. Paras päiväkaupan välittäjät ja alustat 2019, osakekaupan palkkiot ovat 4 dollaria. päiväkaupan marginaalipuhelu, elokuvien ansiosta monet aloittelijakauppiaat ovat nyt kauhistuneita marginaalipuhelujen ideasta. Ehkä he ajattelevat, että sen on oltava tuntikausia ja liian yksityiskohtaista, tai he takertuvat markkinointiin, joka heidän on tehtävä. Jos kurssisi käy kuitenkin 100 dollaria, olet juuri antanut ensimmäisen 2019 dollarin.

Liittyäksesi näihin kumppaniohjelmiin voit käydä sivustolla, kuten CJ. Joten miten tämä on parempi kuin napsautuskohtainen hinta (CPC)? Plugineilla on hyviä ja huonoja puolia, etkä halua varmasti vain sukeltaa sisään ja alkaa asentaa laajennuksia vasemmalle ja oikealle. Kehitä sähköpostikurssi tai ääni- tai videokurssi myydäksesi sivustoltasi. 5 parasta pöytätietokonetta päiväkaupalle vuonna 2019., päädyin ostamaan tavallisen tyylin ja korvaamaan sen kyynärpylväällä. Kerro siitä nykyiselle yleisöllesi ja he ostavat sen. Jos se ei ole oikein sopiva, ilmoitat todennäköisesti minulle siitä, minkä vuoksi työskentelen vain sellaisten tuotemerkkien kanssa, jotka ovat yhdenmukaisia ​​The Healthy Mavenin kanssa.

Etsi Mainontamahdollisuuksia

Joillakin aiheilla ei ole mitään järkeä pitää videokursseja, kun taas toiset voivat lainata itsensä paremmin verkkopalveluihin. Kun kirjoitan tätä, arvioin tuotetta. Tiedot raportit kaikkialla osoittavat, että vain 2-3% sähköpostiluettelosta ostaa tuotteen. Kun freelancerit, sinun on laskutettava asiakkaasi ja kerättävä maksuja palveluistasi. Toinen suosittu luokka, joka voi tuoda merkittävän tulovirran, on liittymistarjoukset. (Voit esimerkiksi maksaa muille kirjoittaaksesi sinulle.)

Valmennus, graafinen suunnittelu, julkinen puhuminen, sosiaalisen median manager, videotoimittaja. Alloscomp, tämä mielenkiintoinen korrelaatio pannaan täytäntöön itse Bitcoin-protokollassa siten, että keskimääräinen lohkoaika on 10 minuuttia. Sähköpostivalmennus toimii, koska ihmiset arvostavat aikansa. JÄLKEEN aloitin sähköpostiluettelon, minulla on ollut noin 8-10k/kk blogini kanssa! Niitä ei ole. Toki emme kaikki voi ansaita tällaista rahaa, mutta ansaita tarpeeksi poistuaksemme 9-5-työpaikastamme on ehdottomasti mahdollista.

Suositeltava lukeminen
Tämä voi olla yhtä helppoa kuin "palkata minut" -sivun perustaminen verkkosivustollesi tai jopa tavoittaminen kapealla oleville blogille ja palveluiden tarjoaminen.

Nämä ovat parhaat tavat löytää aihe uudelle blogillesi: Kirjoita muistiin jokaisesta seuraavan 30 päivän aikana kirjoittamasi blogi-aihe. Vastineeksi bloggaaja saa pitää tuotteen ilmaiseksi. Kun aloitat blogisi ansaitsemisen, muista pitää lukija mielessä. Siirry ensin yrityksen verkkosivuille ja vieritä alas heidän verkkosivustonsa alaosaan.

Tule Sniffspot-majoittajaksi ja ansaitse rahaa takapihallasi

Paras CPM-mainosverkosto bloggaajille: 2019-painos

Blogisi suosion kasvaessa muut bloggaajat haluavat seurata jalanjälkiäsi ja voivat kirjautua samoihin palveluihin, joita käytät heidän blogiinsa, ja tuottaa siten sinulle tuloja. Voit luoda helposti Web-hakemiston WordPress-sovelluksessa ohjeiden mukaan. Kaikenlaiset tuotemerkit ovat valmiita maksamaan sosiaalisen median vaikuttajille puhumaan yrityksestäsi seuraajilleen. Älä koskaan sivuuta ihmisiä. Toistuva tulo on rahaa, jota tulee jatkuvasti joka kuukausi tai vuosi. Jäsenyyssivustot voivat parantaa liikennettäsi, kasvuasi ja jopa lukijoidesi sitoutumista. Facebook-sivuni kasvaminen on antanut minulle mahdollisuuden tavoittaa uusia lukijoita, parantaa blogin tuottoa, kasvattaa sähköpostiluetteloani ja paljon muuta. Seuraava askel neuvotteluista on tosiasiallinen tekeminen heidän puolestaan.

WooCommerce (ostoskoriin ja maksuominaisuuksiin). Yhden tai kahden sanan isoilla kirjaimilla korostaminen on OK! Hän on onnistunut houkuttelemaan uusia asiakkaita bloginsa kautta ja nyt hänellä on menestyvä liiketoiminta. Jotta voit alkaa ansaita rahaa blogin avulla - sinun on oltava kannattava markkinarako ja kyettävä saamaan riittävästi kohdennettua liikennettä.

Nyt kun olet käsitellyt maksusi tilauksen kanssa, olet valmis aloittamaan WordPressin asentamisen. Sekä minä että mieheni jäivät 2 päivän töihin. Jos mediapaketti on lueteltu selvästi blogissasi (suosittelen korostamaan sen yhteystiedoissasi ja työskentelemään kanssani -sivuilla), yritykset ilmoittavat, että olet avoin sponsorointiin. Sitten voit lähestyä yrityksiä neuvottelemaan sponsorisopimuksen.

Joten miten voit erottaa itsesi miljoonista muista bloggaajista ja ansaita rahaa blogiisi?

Täydellinen Opas Siitä, Kuinka Tulla Virtuaaliassistentiksi (2019)

Tämä on myös yksi tekijöistä, joita Google käyttää sivustosi sijoittamiseen. Ylivoimaisesti helpoin ja luotettavin, mitä olen löytänyt, on Constant Contact, joka tarjoaa ilmaisen kokeilun heidän palveluistaan ​​uusille bloggaajille. Se on kuin minkä tahansa yrityksen rakentaminen. Se on hyvä vaihtoehto aloittelijoille bloggaajille, koska sen ominaisuuksista on paljon. Emme henkilökohtaisesti käyttäneet sponsoroituja mainoksia osana blogin kaupallistamisstrategiaamme, mutta halusimme sisällyttää sen, koska monet muut bloggaajat tekevät. Jos olet kirjailija, suunnittelija, valokuvaaja, ohjelmoija tai muu palveluntarjoaja, jolla taitosi voidaan myydä digitaalisesti sen sijaan, että sinun olisi oltava paikalla henkilökohtaisesti, kannattaa harkita sitä ensimmäisestä päivästä alkaen. Vinkkejä ansaitsemiseksi mainoksilla: Vähittäiskaupan arbitraasi - Löydätkö hyviä tarjouksia?

Yksinkertainen esimerkki siitä, miten ansaita rahaa bloggaaminen

Vaihe Vaiheelta Kuinka Aloittaa Blogi (aloittelijoille)

Pyydä veroasiantuntijaa, jotta voit hyödyntää pienyrityksen omistajana olevia veroetuja. Oletetaan, että olet koonnut e-kirjan. Minulla on 3 työpäivän sääntö, koska saan paljon sähköposteja. Ensimmäisen kuukauden ajan, kun ansaitsin blogini, ansaitsin useita tuhansia dollareita. Tässä oppaassa olen käsitellyt myös aiheita, jotka auttavat sinua luomaan blogin, jotta voit ansaita rahaa. Mikään tapa ansaita rahaa verkossa ei ole helppoa, he kaikki vaativat kovaa työtä ja aikaa tuottaa tuloja.

Nyt muista, että yllä oleva oppaani vain raaputtaa pintaa blogin aloittamisen yhteydessä. Joten riippumatta siitä, onko sinulla blogi tai aiotko aloittaa blogin perustamisen, sinun kannattaa tietää… Kuinka ansaita rahaa Blogging. Mikä on dropshipping? Vain 18 kuukauden bloggaamisessa tässä on luettelo uskomattomista mahdollisuuksista, joita minulla on ollut:

Mutta varmista, ettet huijaa.

Ensimmäinen osa: Rahan ansaintamenetelmät

Affiliate-markkinointi voi olla hieno tapa selvittää, millaisia ​​tuotteita lukijat todella ostavat. Ja nyt liian pitkälle TL: n DR: lle! Yksityisviestintä on välttämätöntä blogin uskollisten seuraajien yhteisön luomiseksi. Blogin aloittaminen maksaa todella vähän - noin 4 dollaria/kk hyvästä blogin isäntästä, ja sitten jos haluat, voit käyttää toisen 60–100 dollaria blogin teemaan. Tässä blogin kaikki osat on jaettu luokkiin.

Onko sinulla taitoa, jonka voit opettaa muille? Rehellinen vastaus: Suurin osa ihmisistä ei ole koskaan kuullut tästä käsitteestä, mutta se on todella mielenkiintoinen alarako tässä kapeassa. Sivustolla on nyt yli tuhat artikkelia, ja siellä on paljon pysyvää, ja siellä on aina jotain uutta. Kyllä, voit ansaita rahaa opettamalla muille mitä olet oppinut. Kuinka ansaita rahaa nopeasti: yli 100 helppoa tapaa ansaita 100 dollaria tai enemmän. Bloggaajalle on edelleen aiheutunut kustannuksia.

Voit myös oppia paljon omien tuotteiden myynistä osallistumalla hyvin tehtyyn tytäryhtiötuotteiden lanseeraukseen. Kun olet kehittänyt faniperustasi, on tärkeää säilyttää ne, kun jatkat henkilökohtaisen tuotemerkin rakentamista. Palvelut auttavat sinua luomaan suhteita ihmisiin ja ihmiset auttavat sinua kasvamaan. Jos käytät verkkosivustoasi tiukasti blogina, sinun pitäisi nähdä suosituimmat blogiviestisi luettelossa selvästi niiden vastaavien sivun katselukertojen kanssa. Sinulla ei tarvitse olla omia tuotteita tai palveluita.

Jatka Lukemista:

Tätä varten teet tuotemerkkiyhteistyötä, ylläpidät webinaareja, jopa maksettuja mainoksia tai videoita. Valitse parhaan ja parhaan päivän kaupankäynnin sivuston myyjät, speedTrader - Paras päiväkauppiaille suoran markkinoille pääsyn (DMA) jälkeen ja nopea toteutus edullisille osake- ja optiokaupoille. LightSpeed ​​- Paras aktiivisille päiväkauppiaille, jotka etsivät nopeaa toteuttamista ja erittäin alhaiset palkkiot. ZACKSTrade - Paras alhaisiin marginaalikorkoihin (5. Backlinko - Brian Dean ei puhu paljoaan blogin ansaitsemisesta, mutta hän on yksi maailman SEO-asiantuntijoista ja kouluttajista. Ei väliä mitä pitää siinä! Seuraan sitä, mutta joudut käyttämään paljon aikaa ja vaivaa. Tutki muita niche-kurssejasi nähdäksesi, mikä on keskimääräinen hintapiste.

Monet ihmiset ansaitsevat rahaa ottamalla verkkotutkimuksia osa-aikatyönä. Kuusi erilaista ja realistista tapaa saada ensimmäinen 100 dollaria blogistasi. Jotta sinulla olisi mahdollisuus luoda kokopäiväisiä tuloja bloggaamisen kautta, taas sinulla on oltava useita tuloja eri lähteistä. Itse asiassa tiedän joitain blogaajia, jotka saavat 1 000 000 sivun katselua, mutta ansaitsevat vähemmän rahaa kuin ne, joilla on 100 000 kuukausittain sivun katselua. Onko binaarikauppa laitonta yhdysvalloissa? ota selvää osiostamme, he tunnustavat tosiasian, että asiakkaiden tyytyväisyys on olennainen osa sekä kauppiaan että välittäjän menestystä. Luotettavuus - Bluehost-verkkosivustojen määrä on noussut 99. Tämän ohjelman avulla sinun ei tarvitse olla suoraan yhteydessä mainostajiin. laitat bannerin vain sivustollesi, Google valitsee sisältöön liittyvät mainokset ja katsojasi napsauttavat mainoksia. Älä maksa siitä, ennen kuin tunnet tietäväsi mitä olet tekemässä!

Tai kuten sanonta kuuluu, tee mitä rakastat ja rahat seuraavat. SINÄ PYSTYT TÄHÄN. He saattavat olla kiinnostuneita mainostamisesta blogissasi, jos lukijasi ovat heidän ihanteellisia asiakkaitaan.