8 Parasta Sivustoa Ansaita Rahaa Verkkokyselyillä (saat Palkkion 250,00 Dollaria + Kuukaudessa)

Sinulla ei ehkä ole ongelmaa tässä, mutta monet ihmiset mieluummin, että verkkosivustot eivät myy henkilökohtaisia ​​tietojaan. Tarkoitan, katso tätä: Joten jokainen kysely voi ansaita sinulle 2–20 dollaria. Se on totta, he maksavat 50 dollaria jokaisesta kyselystä, joka sisältää 7 kysymystä! Tämä on melko korkea, mutta ottaen huomioon, että saat ensimmäisen 5 dollarin ilmaiseksi ja heti, se ei ole liian huono. Ansaita rahaa suorittamalla tutkimuksia ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja keskittymällä 20 parhaan palkatun kyselyvoittajan joukkoon voit olla varma, että sivusto on legitiimi ja luotettava. NewVista tarjoaa käyttäjille rahaa selvitysten tekemiseen, joissa 100 pistettä = 1 punta. Kuten monet asiat, jotkut kyselypaikat maksavat paremmin kuin toiset.

Tässä on vinkkejä, joista voi olla apua: Voit luoda ilmaisia ​​sähköpostitilejä Gmailissa tai Outlookissa. Ansiot vaihtelevat suuresti riippuen taitotasostasi ja ajasta, jonka vietät etsimään asiakkaidesi tarvitsemat tärkeät yksityiskohdat. Se toimii paljon kuin Nielsen-ohjelma - Asennat ilmaisen sovelluksen (puhelimeesi, tietokoneeseesi tai muihin laitteisiin, joita käytät Internetiin). Se toimii hiljaisesti taustalla keräämällä käyttötietoja nimettömästi.

 • Se toimii pistejärjestelmässä, ja voit nostaa rahaa PayPal-siirtoihin tai lahjakortteihin, mikä tekee siitä myös joustavan.
 • Tässä on käytännöllisiä vinkkejä siitä, kuinka säästää kuponkeilla.
 • Sivuston avulla voit jopa ansaita rahaa Internet-hauistasi, jos vaihdat Googlelta tai Safarilta heidän omaan hakukoneeseensa.
 • Mutta ne voivat auttaa sinua säästämään rahaa tarjoamalla sinulle ilmaisia ​​tuotteita, usein täysikokoisia tuotteita, jotka sinun on testattava tutkimukselle.

Suurin haitta online-kyselyjen tekemisessä on, että voit tehdä nämä kyselyt aina, kun se on sinulle sopivaa. Muutama kyselypaikka maksaa suhteellisen hyvin käteisellä. Monet ihmiset pitävät tästä verkkosivustosta, koska siihen voi liittyä ilmaiseksi, ja kyselyjen tekeminen ei maksa rahaa. Lue CashCrate-arvosteluista vinkkejä siitä, miten ansaita enemmän rahaa tällä sivustolla. Sinun on kuitenkin edelleen vahvistettava sähköpostiosoitteesi, joten muista kirjoittaa legitiiminen sähköpostiosoite, kun kirjaudut. Sen juuret juontavat kuitenkin useita vuosikymmeniä.

Esimerkiksi tutkimusten keskimääräinen voitto on 3 puntaa. Yksi Vindale Researchin parhaista ominaisuuksista on, että ei ole mitään pistejärjestelmää, jota voitaisiin seurata. Kytke vain suosikkiohjelmasi päälle ja täytä kyselykysymykset kaupallisten taukojen aikana. Luo sähköpostitili, jota käytät vain kyselyjen tekemiseen. Minulle kerrottiin, että en ollut suorittanut testiä vaadituissa 10 minuutissa. Opinnot maksavat yleensä välillä 1 - 20 dollaria, riippuen tutkimuksen pituudesta ja aiheesta.

Rahojen määrä, jonka voit ansaita näiltä verkkosivustoilta, riippuu siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on käytettävä niihin, ja tulopotentiaaliasi rajoittaa myös käytettävissäsi olevien kyselyjen määrä.

Artikkelin Tiedot

Vain kirjautumalla sisään ja tekemällä ensimmäisen ostoksesi, jonka hinta on vähintään 20 dollaria, saat 10 dollarin ilmaisen Amazon-lahjakortin. Käytä alla olevaa nappia saadaksesi yksinoikeuden 10 dollarin merkintäbonuksen. Tätä oli hiukan helpompi navigoida, koska se antoi minulle olennaisen valinnan "tietokonekuvake" tai "maalausharja ja palettikuvake" välillä. He ovat Iso-Britannian kyselysivusto, joka tarjoaa tilastotiedotteita lehdistölle ja ajankohtaisohjelmille. Kuinka vero toimii? Jokainen piste on yhden sentin arvoinen.

 • Mene tänne ja rekisteröidy nähdäksesi, oletko oikeutettu.
 • Ohjelma kehitettiin keräämään tietoja televisio-ohjelmien yleisön koosta ja kokoonpanosta Yhdysvalloissa.
 • Ansaitset 5 dollaria laitteelta jokaisesta SavvyConnectin asennuskuukaudesta, jopa 180 dollaria vuodessa!
 • Niiden minimitaso näyttää korkealta, mutta heillä on erittäin korkeat maksututkimukset, jotkut maksavat jopa 50 dollaria.
 • Lisäksi rekisteröintiprosessi vie vain 5 minuuttia!

Osallistu Online-kyselyihin Kotoa Saadaksesi Rahaa

InboxPoundsiin liittyminen on täysin ilmaista. Kuinka maksetut tutkimukset toimivat? Jäsenten on oltava vähintään 13-vuotiaita ja asukkaiden Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa. Voit varata kyselyjen suorittamiseen ajan joka päivä. Katsoin mainosvideoita ja vastasin kyselykysymyksiin ansaitaksesi pisteitä, jotka voidaan lunastaa palkkioiksi.

Mutta ilman liittymismaksuja ei ole mahdollisuutta, että voit menettää rahaa tahattomasti. Suurin osa tutkimuksista maksaa paljon vähemmän. Tämä yritys saa todella upeita arvosteluja ja tunnetaan nopeiden ja helppojen maksettujen online-kyselyjen saatavuudesta, uskomattomasta ympäri vuorokauden tapahtuvasta asiakaspalvelusta pienemmällä asiakaskeskeisellä joukkueella ja erittäin nopeasta voitosta, kun lunastat pisteesi. 3 puntaa pelkästään sivustolle kirjautumisesta on vähän turhaa. Katsot, että jos maksat jollekin 600 dollaria tiettynä vuonna, sinun on lain mukaan ilmoitettava kyseinen ansaitseminen ja lähetettävä heille verolomake vuoden lopussa.

Pelien osalta on olemassa vaihtoehtoja, kuten Scrabble ja Wheel of Fortune, jotka eivät maksa sinulle paljon, mutta voisivat olla menemisen arvoinen, jos harrastat pelin pelaamista joka tapauksessa! 001 - joten 1000 pistettä on arvoinen 1 dollari. Jos olet käynyt tutkimussivustolla aiemmin, tiedät, että yksi turhauttavimmista asioista on osallistua kyselyyn, vastata muutamiin kysymyksiin ja saada potkut potkaistaan. Jäseneksi rekisteröiminen ei maksa mitään, ja voit osallistua uusiin mahdollisuuksiin heti, kun he ovat käytettävissä. Ja voit myös lahjoittaa pisteitä hyväntekeväisyyteen. Jos pystyt jatkuvasti tekemään niin, rahasi ja palkkiosi kasvavat nopeammin kuin luulet. Vaikka voit ansaita rahaa millä tahansa näistä sivustoista melko helposti, rahat, joita voit ansaita jokaiselta, voivat olla rajoitetut. IPoll-sovellus on ilmainen ja saatavana sekä Android- että iOS-laitteille.

Tietosuojakäytäntö

Meille toimittamasi henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään vain valitsemaan sinut kyselyn osanottajaksi. Voit ansaita rahaa myös ohjaamalla muita sivustoon. Kutsuaksesi sinun on ensin sovittava kohdennettuihin demografisiin tietoihin. Rekisteröiminen useille kyselypaikoille lisää mahdollisuuksiasi, että sinut sovi kelpoiseen, korkeasti maksamaan tutkimukseen. IrishOpinions ja mielestäni sekä Swagbucks ovat eniten maksettuja tutkimuksia, joita Irlannilla on tarjota. Kyselyt voivat olla erittäin nopeaa, ja ne voivat kestää vain muutaman minuutin tai vaatia noin 15 minuuttia ajasta. Sivusto menee pitkälle varmistaakseen, että jäsenet ovat täysin rehellisiä vastauksissaan.

Suurimmassa osassa kyselyjä kysytään sukupuolta, ikää, postinumeroa, ammattia ja kotitalouden tuloja. Toivon, että he kaikki vaihtavat PayPaliin, koska se on helppo tehdä ja voit vastaanottaa maksusi heti. Kaikki palautteet ovat myönteisiä, olivatpa ne myönteisiä tai negatiivisia. Keskity parhaiten tämän artikkelin tutkimussivustoihin.

Lisäksi saatat joskus ilmaisen tuotteen testata tai kokeilla. Verrattuna muihin siellä oleviin sivustoihin, tämä on valtava etu. Valmisin kaiken noin 15 minuutissa. Liiketoimintapäätösten tekemisessä tiedot ovat todella tärkeitä.

 • Saatat ajatella, että maksaminen kyselyyn vaikuttaa naurettavalta.
 • Olin kuitenkin viisaampi ja aion käyttää tositteellani valokuvakirjan kuvista sodan aikaisista vivisektioista opettaakseni minua koskaan leikkimään näin tylsällä liekillä.
 • Voit vastata kysymyksiin jokapäiväisistä aiheista tai aiheista, kuten säästää rahaa tai verkkokaupoissa, samoin kuin mielipiteesi eri tuotteista.
 • Eniten maksetut maksetut verkkokyselyt ovat yleensä monimutkaisempia ja niiden toteuttaminen vie kauemmin, mutta ovat hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa (olettaen, että täytät demografiset kriteerit).

Haluan...

Näiden sivustojen rekisteröiminen erillisellä sähköpostiosoitteella estää kyselytarjouksia sotkemasta päälaatikkoasi. Tarkista maksut, jotka postitetaan suoraan kotiosoitteeseesi. Pörssikauppa: osta osakkeita verkossa, uskomme vakaasti kultaiseen sääntöyn. Voit nostaa rahaa, vaikka tililläsi olisi 1 dollari. Kuinka tiedän nämä jutut?

”Onko sinulla moottoripyörää? Olemme kirjoittaneet täydellisen Toluna-arvion, mutta pähkinänkuoressa on erittäin helppoa ottaa useita tutkimuksia päivittäin sivustolla tai sovelluksen kautta. Liity iPoll-tiliin »PopulusLive Ansaitse €1 jokaista 5 minuuttia. Lisäksi niiden vähimmäisvaatimus nostoista on tällä hetkellä kohtuullinen 10 dollarin raja, mikä on jälleen jotain, joka on erittäin hyvä meille kyselyn harrastajille. Haluan vain erottaa ne todellisista kyselypaneeleista, jotta et hämmentyisi.

Paras...

Rekisteröinti on helppoa ja vaatii yksinkertaisen rekisteröintilomakkeen täyttämisen Facebook-tililläsi. Olen vuosien ajan käyttänyt Swagbucksia lentolippujen, hotellihuoneiden, Amazon-ostosten ja paljon muun maksamiseen. Ja myös vähintään 13-vuotiaat teini-ikäiset voivat liittyä! Se on ylivoimaista. ”Se oli väsyttävää, mutta halusin tuon dollarin! Tämä tarkoittaa, että sisältö on houkuttelevampaa kuin se voi olla muualla, ja voit löytää itsesi vastaamassa kuuluisuuksia tai juoruja koskeviin kysymyksiin. Parhaat online-välitystilit aloittelijoille kokeneille sijoittajille, jos sinulla on halua vähintään 10 dollaria kaupoista kuukaudessa ja / tai pystyt täyttämään vähintään 100 000 dollarin kaupat, Interactive Brokersilla on erinomaiset kauppapaikat. Elämäpisteiden palkitsemisjärjestelmä voi olla hieman hämmentävä. Kyselysi vaihtelevat aiheittain:

Tavallisten kyselyjen lisäksi New Vista Live keskustelee myös yhteisöstä. Lisäksi tutkimuksen jälkeen yritys sanoi, että voisin pitää kahvinkeittimen. Joten tässä on kyse. Monet sivustot palkitsevat käyttäjiä hämmentävän pistejärjestelmän kautta, joten arvostimme, että CashCrate ilmoittaa kunkin kyselyn rahallisen arvon. Sivusto näyttää kauhealta tablet-laitteissa ja mobiililaitteissa. Sen yksinkertainen, intuitiivinen verkkosivusto antoi meille mahdollisuuden ottaa kysely kyselyn jälkeen ilman paljon ajatellut. Selkeä yksityiskohtainen tutkimus yksityiskohdista, jotka koskevat binaariopiskelun vaihtoa - mit videos lernen - teacwithvideo.com. Kuten olen jo todennut, melkein kaikki nämä sivustot vaativat arkaluontoisia tietoja! Joten, he maksavat sinulle!

Kuinka päästä liikkeelle

”Olen eläkkeellä ja minulla on aikaa tehdä maksettujen kyselyjen lähettämiä töitä.

YouGov-kyselyissä on muun muassa politiikkaa, julkisia asioita ja kaupallisia tuotteita. Ensin sinun on suoritettava profiilikyselysi. Käytimme kokemuksemme ja loimme sinulle minikurssin, joka sisältää kaikki säännöt ja vinkit, joiden avulla voit kasvattaa tulojasi ja välttää virheitä. Näiden markkinatutkimusyritysten tietokannassa on miljoonia jäseniä, jotka ovat valmiita suorittamaan tutkimuksia näistä MNC: istä. Kuinka paljon aiot ansaita iSayn avulla? Tämä sivusto tarjoaa tutkimuksia vain sen omistavan markkinatutkimusyrityksen Ipsosin kautta. Suurella vaivalla on kuitenkin suuri palkkio. Kuten OnePoll, sinun on kuitenkin ansaittava 50 dollaria ennen kuin voit poistaa rahaa sivustolta, mikä ei välttämättä ole yhtä houkutteleva kuin jotkut yritykset, joiden kynnysarvo on paljon alempi.

Arvostellut: BySam

Saat online-kyselyt sähköpostitse. Vindale maksaa sinulle jopa 2 dollaria vain ilmoittautumisesta. 72 dollaria väärennetty miljardi: kuinka kryptovaluutanvaihto taistelee selviytyäkseen. Ja kyllä, voit ansaita myös viittaamalla ystäviä ja perhettä. Lisätietoja saat MySurvey-katsauksestamme.

200 hengen sähköpostikyselyn hinta on 2 500–5 000 dollaria. Ilmaiset binaariasetusten signaalit, jotka toimivat, voit myös käyttää heidän signaalejaan ja käydä kauppaa manuaalisesti. On selvää, että on tarpeen oppia ansaitsemaan rahaa verkossa tekemällä tutkimuksia! Joten ihmiset tekevät luovuudesta: Yksi suosituimmista tavoista maksimoida ansiosi online-kyselyistä on välttää maksujen maksamista. Valitettavasti sen ei pitänyt olla. Vastineeksi panoksestasi he “antavat sinulle valinnan kerätä LifePoint-pisteitä, joista tulee aina uskomattomia palkintoja.