11 Tapaa, Kuinka äidit Voivat Ansaita Laillista Sivutuloa Kotoa

Siitä pimeästä on kulunut useita vuosia, ja tuona aikana olen tehnyt monia erilaisia ​​töitä kotona pidettävänä äitinä. Lisäksi se oli erittäin palkitsevaa, ja nautin palvelun tarjoamisesta muille äideille, jotka etsivät jotakuta luotettavaa hoitamaan pikkuisiaan, kun he olivat poissa. Se on joustava, joten voit kiertää lasten toimintaa. Bloggaaminen on kärjessäni, koska uskon todella, että bloggaaminen on hämmästyttävintä kotona pidettävän äidin työtä, jota kuka tahansa voisi koskaan olla! Tarinaani ei ole harvinaista. Kuulostaa hyvältä?

Kun meillä on päiväyötä, se on normaalisti kotona. Vuokraamme elokuvia Redboxissa (kirjaudu heidän verkkosivuilleen ja he lähettävät sinulle koodeja ilmaisiksi elokuviksi). Olen käyttänyt sitä itse palkkaamaan apua blogiini. Ansaintapotentiaali vaihtelee suuresti Airbnb: n kanssa. 25 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi, loppujen lopuksi olin kerännyt 0 dollaria. Minun kaltaiset bloggaajat etsivät aina uutta sisältöä. Vaikka se ei tee paljon pankkitilille, kysely, jossa laskettiin, kuinka suuri keskipalkka olisi kotona olleelle äidille, on mahtava. Ja olin päättänyt löytää tien. Babysit ystäville tai naapureille!

 • Monet ihmiset haluavat lopettaa työpaikkansa ja matkustaa ympäri maailmaa.
 • Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä kotona pysymisen äidin työstä, voit lukea lisää Pinterest VA -kurssista ja kuulla kuinka voit ansaita noin 500 dollaria/asiakas.
 • Jotkut äidit tarvitsevat vain sivuttaisen hälinän rahoittaakseen lastensa luokan ulkopuolisia vaikuttavia aineita tai ehkä jopa pieniä roiskeita itselleen (kuten jalkahoidot tai viikoittaiset lattesit).
 • Lisäksi runsaasti ilmaisia ​​resursseja yritystoiminnan aloittamiseksi, verkoston rakentamiseksi ja työpaikkojen löytämiseksi antaa sinulle mahdollisuuden oppia taitoja, jotka lisäävät uraasi.
 • Aloin ansaita sivutuloja valokuvaamalla.
 • Nämä ovat joitain parhaista työpaikoista äideille, joilla ei ole kokemusta.
 • Tutorin mediaanituntipalkka on 23 dollaria.

Ansaitse jopa 25 dollaria tunnissa kotoa ottamalla saapuvat myyntipuhelut ilman kiinteää puhelinta! Joten jos sinulla on äskettäin kuitti käsillä, lataa sovellus nyt ja katso kuinka paljon voit ansaita. Sinun ei tarvitse varastoida tavaroita, hoitaa kuljetuksia tai käsitellä asiakaspalvelua käyttämällä Amazon FBA -palvelua. Oletko koskaan kuullut Honeystä?

Tämä on toinen palvelu, jota voit tarjota kotoa työskentelevänä freelancerina. Ei yksinkertaisesti ole aikaa laittaa päämme hiekkaan. Pysy kotona äiti. Tätä silmällä pitäen monet bloggaajat ja muut yritysomistajat kääntyvät sosiaaliseen mediaan keskittyneiden virtuaalisten avustajien puoleen auttaakseen heitä työmääränsä suhteen. Nykymaailmassa kaikki etsivät tietoa. Autollesi maksetaan 1 000 000 dollarin vastuuvakuutus jokaisen vuokrauksen aikana, ja se kattaa kaikki autolle aiheutuneet vauriot tai varkaudet ilman kuluja. Tytäryhtiömarkkinointi on helppo sisällyttää mihin tahansa blogitekstiin. Täältä löydät lisätietoja siitä, miten ansaita rahaa UserTestingin avulla.

Äideille On Tarjolla Niin Paljon Täysin Laillista Ja Joustavaa Työtä Kotitöistä - Sinun Täytyy Vain Haluta, Että Se On Tarpeeksi Huono Aloittaaksesi Ja Saadaksesi Sen Tapahtumaan!

Älä stressaa täydellisyydestä; tee vain paras mahdollinen. Amazon hoitaa kaiken tämän puolestasi. Mikä vetoaa sinulle eniten? Kodin 2 pienen lapsen äitinä aloin kaivata aikuisten keskustelua ja vähän ylimääräisiä tuloja. Löydät satoja mahdollisuuksia etsimään. Minut perustettiin ainoaksi elinkeinonharjoittajaksi ja lähetin laskut, kun työ tehtiin.

Myy käytettyjä kirjojasi

Tule Mystery Shopperiksi

Sinun on vain kehitettävä aikataulu, joka sopii sekä työhösi että perheellesi. Sinulla ei ole varaa olla. (Mutta tiedän, että olen täällä valtavassa vähemmistössä.)

Tässä on muutamia parhaiten maksettuja tutkimussivustoja, joilla ansaitaan rahaa puolella: Voit löytää virtuaalisia opetustöitä myös VIP Kid -sivustoilta. En ollut pro, mutta piti todella valokuvauksesta ja ajattelin, että voisin ainakin kertoa siitä, mitä olen tähän mennessä oppinut. Jos olet matkustanut kansainvälisesti, tiedät, että yksi parhaista paikoista saada hyviä tarjouksia kaikesta tuotteista matkamuistoihin on ulkomarkkinat. Yritykset maksavat suuria dollareita, jotta mainokset näkyvät suosituissa blogeissa, joissa heidän tietävät kymmenien tuhansien lukijoiden näkevän ne.

Muista myös, että olet vieraana käymässäsi maassa. Lisätietoja rahan ansaitsemisesta Parkaalin avulla täältä. Sen sijaan, että teet mitään kotona, kun lapset ovat menneet kouluun, voit käyttää sitä tai ajoittaa sopivan ajan kodien ja toimistojen puhdistamiseen rahalla. Kyllä, tiedän, että sinulla on omia lapsia, mutta katso, että maksat palkan isäntäpelaamisen järjestämiseen! Kaikki työpaikat, joihin voin hakea, olivat joko vähittäiskauppaa tai ravintoloita, jotka kaikki vaativat työtä iltaisin ja viikonloppuisin. Ansaitse rahaa ja palkintoja kyselyjen ottamisesta! On paljon todennäköisempää, että ansaitset muutaman dollarin kuukaudessa muutaman ensimmäisen kuukauden aikana.

 • Tarkoitan, että nämä ovat joitain arvokkaimmista ja markkinoitavimmista taitoista, joita meillä on (jos voisit laittaa vanhemmuuden jatkamiseen).
 • Babysit muut lapset.
 • Otan edelleen valokuvia äitini kanssa viikonloppuisin.
 • Se voi tietenkin koskea lasten kasvattamista (näitä blogeja on siellä paljon), mutta voit blogoida mistä tahansa - rahasta, avioliitosta, ulkoilusta, matkoista, ruoanlaitosta, käsitöitä, kuntoa jne.
 • Tämä on kausiluonteinen (väliaikainen) työ, mutta kun keikka on saatavilla, se on hienoa työtä kotoa äideille.

Pysy Kotona äitityöt Sinulle

Käytitkö kuponkia? Swagbucks - Tämä on kädet alas, yksi suosikkini tavoista hankkia ylimääräistä rahaa kotona. Haluatko opettaa ilman hankaluuksia, kun joudut luomaan tuntisuunnitelmia ja omistamaan sertifikaatit? Tämä on todella luova tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille. Koska niin monella suurella yrityksellä on läsnäolo verkossa, chat-edustajia tarvitaan jatkuvasti. Aloita pienestä, koska kotona oleminen voi olla melko kiireinen ja haluat antaa lapsillesi ja harrastuksillesi ansaitsemansa ajan.

Aloitin kirjanmuokkausyrityksen nimeltä Keep Calm Write On ja sain auttaa kaikkia ensimmäisten kirjoittajien ja New York Timesin myydyimpien kirjoittajien välillä parantamaan kirjojaan tekemällä kirjoittamisesta selkeämmän, tiiviimmän ja johdonmukaisemman. Piano, leipominen, geometria… Mitä tahansa kykyilläsi onkin nykyään, voit olla varma, että sillä on tapa ansaita rahaa. Monien kotona työskentelevien äitien työpaikkojen avulla voit katsella lapsiasi samalla kun ansaitset rahaa. Toimistotyössäni oppimani taitoja voidaan soveltaa mistä tahansa ja pystyin vakuuttamaan pomoni antamaan minulle satunnaisia ​​ylläpitäjän töitä kotoa. Tämä riippuu siitä kuinka monta kuvaa lataat ja millä sivustoilla ne ovat. Ystäväni julkaisi juuri kuvan lahjasta, jonka hän osti miehensä heidän yhden vuoden juhlavuoteensa Etsyn - käsin ommeltujen perhemuotokuvien - yhteydessä. Ubiquis - on avoin aloittelijoille. Toisin kuin myymällä hiuksiasi rahalla, vanhentuneiden vaatteiden myyminen lapsillesi ei ota sinulta mitään, koska ne ovat vaatteita, joita ei missään tapauksessa käytetä.

Tule Verkko Muotityylistiksi

Pyysin blogiini ansaita rahaa verkossa! Jopa rakastetun bloggaamiseni kanssa, kesti kuukausia palkkojen penniä saamiseksi tuntikausia. Hänen kaltaiset työntekijät ovat yrityksen kaatuminen! Olen tehnyt lukemattomia tulosteita - 9 dollaria tulostettavissa.

Se on lähes tunti päivässä hukkaan. Sanon, että minulla on huono aikahallinnassa, mutta todella, se on hieno tapa sanoa, että kärsin huonosta ajanhallinnasta sotkuisuuden ja epäjärjestyksen vuoksi! Siksi blogin kirjoittaminen on vaarallisempaa kuin freelancing, mutta tarjoaa mahdollisuuden suurempaan hyötyyn. Jotkut ansaitsevat kokopäiväiset tulot Etsyn myynnistä.

Ziprecruiterin mukaan.

Alatunniste

Virtuaaliassistentit hallitsevat useita erilaisia ​​tehtäviä, kuten sosiaalisen median hallinta, sähköpostin hallinta, tietojen syöttö, kokousten aikataulutus, laskujen lähettäminen, asiakaspalvelu, online-tutkimus, blogin hallinta ja paljon muuta. Kuluttuaan muutaman kuukauden viime vuonna matkustaakseen - vaihtamalla kaiken kaasusta banaaneihin -, oli melkein pettymys mennä takaisin myymälään Yhdysvaltoihin ja maksaa kiinteä hinta tuotteistani. Mainitakseni muutama: Olen kävellyt koirat - 5 dollaria kävelyä kohti. PS- Tässä on vanhempi viesti, jonka tein keski-iässä lähettääksesi lapsesi esikouluun. Valitettavasti monet äidit ovat voimattomia, koska he eivät löydä laillisia mahdollisuuksia työskennellä kotoa ja joutuvat joskus Tupperware, käsilaukkujen, kosmetiikan tai muiden "juhlien" uhreiksi, jotka yleensä veloittavat sinulta paljon rahaa etukäteen aloittaaksesi myynnin ja tuloksena on harvoin haluamassasi menestyksessä. Kun olet valmis, se antaa sinulle erityisen linkin. Ota nahka, jota käytämme tuotteissamme.

Jos olet kotona omien lasten kanssa, voit myös avata kotisi katsomaan myös muita lapsia. Muoditunne voidaan hyödyntää suuresti, jos autat sitä muiden valinnassa mitä pukeutua ja miten. Kuinka löydät kotona asuvien äitien työpaikat? Jos voit suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivustoja WordPressissä tai Squarespacessa, voit ansaita rahaa suunnittelemalla sivustoja yrityksille ja bloggaajille millä tahansa markkinaraolla. Liity VIPKid-palveluun aloittaaksesi englannin opettamisen muiden maiden opiskelijoille.

Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa puolella, olitpa sitten kotona työskentelevä äiti, suosittelen hyödyntämään luonnollisten kykyjesi ansaintamahdollisuuksia. Harvardin ja Chicagon yliopiston tutkijat havaitsivat, että kun ammattitaitoiset naiset jättävät työvoiman vähintään kolmeksi vuodeksi, he kärsivät noin 37 prosentin korvausosuuden. TranscribeMe palkkaa aivan uusia transkriptioita, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta. Olen rekisteröitynyt tilille ja ensimmäinen keikka, jonka sain, maksoi 8 dollaria ottaa 20 kuvaa useista eri Cheetos-pussista, joita myytiin paikallisessa myymälässä.

Lokakuussa 23 Palkkaavaa Yritystä Kuten Hullu

Ja työskentelin pienellä blogimerkilläni kiinteän 3 kuukauden ajan saadakseni asiat vauhtiin. He jakavat satunnaisesti paljon SB: tä vain hakukoneen käyttämiseksi. Ensinnäkin sinun kannattaa saada selväksi, kuinka paljon aikaa voit viettää sivutyöllesi, onko käynnistyskustannuksia ja millaiset työt parhaiten sopivat taitoosi. Jos sinulla on taitoja tai ideoita lahjakorien tekemiseen, voit ansaita rahaa tasaisesti kotoa tästä puolelta. Jos henkilö myy 35 unssia rintamaitoa päivässä 2 dollarilla. On kuitenkin olemassa useita tapoja, joilla voit muuttaa blogisi tulolähteeksi.

Appen

Muista tarkistaa kaikki valtiosi tai maasi lakivaatimukset tätä vaihtoehtoa varten. Uskon, että bloggaaminen on parasta kotona pysyä äidille, koska työskentelet täysin omalla aikataulullasi. Kirjaudu ilmaiseksi heti ja saat 10 dollarin bonuksen!

Pidämme perheelementistä ja Henryn intohimosta ruokaan, teeseen ja elämänlaatuun. Aiheeseen liittyviä kirjoja ansaita rahaa blogging: Meillä on nyt neljä lasta... 3 poikaa ja pieni tyttö. He tekevät tämän vain 2 dollarilla.

Tämä viesti hahmottaa suosittua, helposti saavutettavaa uraa, jonka monet ihmiset voivat aloittaa kotoaan, ilman erityisiä tutkintoja tai koulutusta, mukaan lukien: Oletko työ kotinäiti? Kuinka ansaitset rahaa kotona olevana äitinä? Blogini on ollut ainoa työni yli 10 vuotta, ja se on ollut upea tapa ansaita rahaa kotoa! On tärkeämpää kuin koskaan, että tuotemerkeillä on vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa, ja he tarvitsevat ihmisiä, jotka voivat auttaa heitä hallitsemaan online-ulkonäköään. Jotkut tunnetut kotona työskentelevistä äideistä (ja isistä) nauttivat palkitsevasta urasta liikekonsultteina, teknisinä kirjoittajina, insinööreinä, graafisina suunnittelijoina, korujen suunnittelijoina, kuntokonsultteina ja jopa Tupperware-konsultteina! Vaikka voit myös perustaa oman blogin, onnistuneet bloggaajat työskentelevät usein vuosia ennen kuin voivat ansaita rahaa heille.

 • Tiedän, että kolmen pienen lapsen äidille on vaikeampaa löytää aikaa kuin vastasyntyneen tai kaikkien teini-ikäisten äidille.
 • Upea tapa säästää rahaa ja löytää tarjouksia tekemättä työtä itse.
 • Joka kerta kun ostat verkkoa sellaisissa paikoissa kuin Target ja Walmart, saat palkitun pisteen, josta voi tulla lahjakortteja ja ylimääräistä rahaa.
 • Voisin käyttää vähän rahaa joka kuukausi mihin tahansa halusin, ja TJ ei voinut sanoa mitään siitä.

Kysely Taker

On olemassa tapoja, joilla voit olla kotona työskentelevä äiti ja ansaita rahaa perheellesi. Kun minulla oli kaksoset, olin päättänyt imettää. Bestmark on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa kotoa. Muuta ne rahaksi thredUP: llä. VIPKID on englanninkielinen verkkokoulutusalusta, jolla on tällä hetkellä 200 000 kiinalaista opiskelijaa K-12 ja 20 000 opettajaa (joista suurin osa on Yhdysvalloissa ja Kanadassa).

Se ei koskaan saanut minusta tuntemaan kadotukseni mielestäni tai hukkumaan lapsiin koko päivän. Sinulla on vapaus työskennellä, kun se on sinulle ja perheellesi sopivaa. Voit olla luova ja vuokrata sen ansaitaksesi rahaa kotona pidettävänä äidinä. Lue lisää kirjasta täältä. Monille äideille on halvempaa jäädä kotiin ja hoitaa lapsia kuin käydä töissä ja käyttää rahaa päivähoitoon. Mietimme, mikä on järkeä?

Viimeinen suosikki pieni vinkki, jolla voimme tehdä ylimääräistä rahaa melkein vaivattomasti, on käyttää kaikkia mahdollisia rahat takaisin -sovelluksia!

Vaihtaminen markkinoilla voi olla haaste ja jopa kilpailu matkustajien keskuudessa, kun he yrittävät selvittää, kuka voi saada alimman hinnan. He voivat pitää kohteen ilmaiseksi, jos he kirjoittavat siitä blogin viestiin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy suuriin työntekijäetuihin sekä kilpailukykyiseen peruspalkkaan. Sinun täytyy olla järjestäytynyt, huolellinen ja halukas oppimaan. Vanhemmuuteen liittyvissä vastuissa ei todellakaan ole mitään rajoituksia.

Myy Vanhat Tavarasi Kodissasi

Se todella riippuu asumisestasi, mutta voisit veloittaa 30 dollaria päivässä, joka osoittautuu 600 dollariksi kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa yhdestä lapsesta. Katso tästä blogiviestistä lisätietoja kuinka ansaita rahaa englannin kielen opettamiselle. Käytän kuponkeja, kun paikalliset ruokakaupat tarjoavat kolminkertaisia ​​kuponkeja (ne kolminkertaista kuponkimäärä) tai super kaksinkertaistuvat (missä kauppa tuplaa kuponkisi jopa 1 dollariin nyt, joten jos sinulla on 1 dollari). Erikoistapauksissa aviomieheni loppuu, kun lapset ovat nukkuneet ja hakevat päivällisen (kiinalainen ruoka, kukaan?) Katso työllisyyssivustoilta, kuten todellakin, tai etsi suoraan brändin uraportaalista. Onko komission vapaa kauppa muiden kuin yhdysvaltojen kansalaisille?, joten joudut ehkä ottamaan huomioon tällaisen kiinteistösijoituksen kustannukset. Nyt on historian paras aika olla sekä tulojen tuottaja että äiti johtuen joustavien työskentelymahdollisuuksien online-maailmasta.

Onko sinulla erityistä mielenkiintoa tai haluatko viettää huomattavasti aikaa verkossa? On monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat chat-edustajille mahdollisuuksia, kuten Needle, Liveworld, The Chat Shop jne. 5 suosittua asic-kaivostyökalua bitcoin-louhintaan vuonna 2019, jos ohjaat Miner-Server-palvelimen muille käyttäjille ja he kirjautuvat käyttäjän kautta, saat bonuksen hashpower-voimaa. Ansaitset keskimäärin noin 14–15 dollaria tunnissa peruspalkan ja bonusrakenteen kanssa. Koska he tietävät mitä tehokas työkalu Facebook on, he ovat valmiita maksamaan asiantuntemuksesta.

Kuvien Myyminen Verkossa

Amazon tarjoaa työkaluja, jotka auttavat sinua hankkimaan tuotteita, jotka myyvät hyvin. PayPal on maksutapa. Yksi tärkeä asia on tietää, että et tarvitse tutkinnonopetusta tai englannin kielen opetusta, pelkästään kokemusta työskentelystä lasten kanssa ja omien laskelmien hankkimista.

15 Tapaa Ansaita Rahaa Jäädä Kotiin äiti

Sen sijaan, että mainostaja pystyisi vain näyttämään mainoksensa, bloggaajat kirjoittavat sponsoroituja viestejä, joissa mainostetaan tuotetta tai palvelua sponsorille. TJ ja minä olimme sopineet, kun minusta tuli kotona pidettävä äiti, että mikä tahansa ylimääräinen, jonka ansaitsin yksin, voitiin lisätä erityiselle rahatililleni ilmaiseksi ja selkeäksi. Kyllä, keikat maksavat vähän, joten 5 dollaria, mutta rahat ovat lisäosissa, joita voit tarjota. He kysyvät sinulta joitain peruskysymyksiä varmistaaksesi, että heillä on oikeat demografiset tiedot testiä varten, ja aloitat sitten nauhoituksen. Hänen kurssi opastaa sinut läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä tullaksesi asiantuntijaksi ja alkaa ansaita rahaa. Etsitkö tapoja ansaita 500 dollaria tai 1 000 dollaria kuukaudessa ja enemmän kotoa? Ansaitse rahaa myymällä mitä sinulla on:

Jos sinulla on ylimääräinen auto, voit vuokrata sen TURO: n kautta. Oletko kotona äiti? Toinen yleinen virka online-työtilassa lupaa hulluja tuloja aikainvestoinneillesi ja usein rahaa. Se on loistava tapa auttaa muita äitejä ja auttaa itseäni. Se ei ehkä tee sinusta miljonääriä, mutta se on ylimääräistä rahaa, jonka voit ansaita vain muutaman minuutin ajan!

Jos tunnet olosi mukavaksi kirjoitetun sanan kanssa, työskentele kotona kirjailijana on täydellinen keikka äidille. Haluat aloittaa riittävän alhaalta, että sinulla on tilaa neuvotella, mutta ei niin matalalla, että loukat myyjää. Käyttäjät kirjautuvat ja voivat alkaa ottaa tutkimuksia heti. Tämän vuoksi joidenkin yhden tulotason perheiden on vaikea ansaita tarpeeksi rahaa maksamaan tarvitsemistaan ​​asioista, puhumattakaan säästöjen kasvattamisesta.

Tule Graafiseksi Suunnittelijaksi

Voit saada palkkion lemmikkien istuimelle siirtymällä isäntänä DogVacayssa. Tämä vaihtelee bloggaajasta toiseen, toiset tekevät pienen summan kuukausittain, ja toiset tekevät viisi lukua kuukaudessa tai jopa enemmän! Tarvitset oikean pätevyyden ja kokemuksen tällaisen keikan laskemiseen, mutta jos sinulla on opetuskokemusta tai vieraita kielitaitoja, voit löytää työtä online-ohjaajana. Jos ajattelet päivittäistavaraostoksia ja rahaa säästää, kannattaa viitata tähän aiemmin tekemäni viestiin: Asetät hinnan per vieras, valitset kellonajan ja päivämäärät ja ilmoitat ihmisten määrän, jonka olet valmis kutsumaan. 43 perusteltuja tapoja ansaita rahaa kotoa, kiinni toimitusteeman kanssa, Amazon Flex -jakeluajurit voivat tehdä jopa 18–25 dollaria tunnissa. No, nyt voit tehdä ylimääräistä käteistä jakamalla sen! Voit myös perustaa verkkosivuston, jolla ihmiset maksavat hakeutuaksesi konsultointipalveluusi. Toisaalta haluat viettää aikaa kotona kauniiden vauvojesi kanssa, mutta toisaalta kaipaat etsimään tapaa tuntea ikäänkuin samalla panoksesi perheen kanssa.

Sosiaalisen Median Markkinointi

Jos osaat kirjoittaa hyvin, yritä olla freelance-kirjoittaja. Suhteemme häneen eivät perustu pelkästään kauppaan. Jos aloitat todella pienenä ja kirjoitat vain Facebookissa, voisit todennäköisesti ansaita 200 dollaria kuukaudessa viiden tai kuuden kuukauden aikana. Voit ansaita rahaa myös onnittelukorttisuunnittelijana myymällä mallisi joillekin näistä kortteja tarjoavista yrityksistä, jotka hyväksyvät ja maksavat lähetykset. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista. Pinoan tyhjennystuotteita kuponkilla.

On toivoa päästä eroon tästä tilanteesta. Tee kevätpuhdistus aikaisin ja myy kaikki mitä muutoin lahjoittaa. Myönnän, että blogin kirjoittaminen vie PALJON työtä (alussa joka tapauksessa), mutta olin TOIVAA löytää tavan ansaita rahaa kotoa, jotta voisin jäädä kotiin lasteni kanssa. Varsinkin jos olet nimimerkkejä. Oletetaan, että pystyt seuraamaan budjettiasi hiukan paremmin, käyttämään kuponkeja, pitämään autotalli-myyntiä ja romuttamaan vain 170 dollaria budjetistasi sijoittamaan indeksirahastoon joka kuukausi.