Maksettu Katso videoita

Jokainen video ansaitsee 10 potkua. Mikä on FusionCash? SuccessBux on toinen sovellus, jolla voit katsella rahamainoksia. Viggle tarjoaa laajan valikoiman videoita, joita voit katsella peliohjelmista vaihtoehtona, joka antaa sinun olla vuorovaikutuksessa myös sivuston jäsenten kanssa.

Ne tarjoavat myös maksumahdollisuuksia PayPalin, lahjakorttien, suorien talletuksien ja Bitcoinien kautta. Tämä on toinen hyvämaineinen verkkosivusto, joka maksaa videoiden katselemisesta. Jokaisesta videosta, jonka vietät katselemasi aikaasi, ansaitset palkkioita, joita voidaan käyttää lahjojen hankkimiseen yrityksestä tai käyttää niitä kilpailuun osallistumiseksi, joka voi nettouttaa sinulle nopeasti rahaa. Verkkosivusto laskuttaa asiakkaita heidän videoidensa mainostamisesta YouTubessa ja maksaa sinulle samankaltaisille katsojille prosessissa. Ja jos aiot ladata sen, muista käyttää tätä viittauskoodia - CRMATU - saadaksesi 50% bonuksen ensimmäisistä ansaitsemasi kolikosta. Nielsen on ollut toiminnassa jo jonkin aikaa ja on hyvämaineinen yritys, joka on muuttanut tapaa, jolla se mittaa katsojien tapoja. Haluatko ansaita enemmän pisteitä? Jälleen kerran, et tee tonnia tekemällä tätä, mutta jos todella haluat maksaa television katselun, lisääisin myös MyPointsin.

Vuokraa se - varahuoneet, varastotilat, parkkipaikat
Mitä enemmän mainoksia katsot, sitä enemmän on mahdollisuuksia voittaa haluamasi palkinnot.

Mutta voit ansaita ylimääräistä lähettämällä ystäviä, osallistumalla tarjouksiin, kuuntelemalla musiikkia ja paljon muuta. Tarvitsetko apua löydettäessä jotain, joka voi tehdä sinulle kohtuullisen määrän rahaa? Voit ansaita rahaa katsomalla videoita alla mainituilta verkkosivustoilta. Valuuttamarkkinat: aprende trading myy forexin bestsellereitä, välittäjää valittaessasi vertaa aikaasi vertailla käytettävissä olevia, jotta voit valita sinulle sopivan. Olemme luetellut parhaiten maksavia verkkosivustoja, joita voit kokeilla tänään ansaitaksesi ylimääräistä taskurahaa. Sinulle hyvitetään myös bonus 250 pistettä (arvoltaan 2 dollaria). Muita tehtäviä, joiden avulla voit ansaita pisteitä, ovat pelien pelaaminen ja kuponkien tulostaminen.

  • Mitä sinun on tiedettävä kansallisesta kuluttajapaneelista, on, että se on IRI: n ja Nielsenin yhteisyritys.
  • Ja napsauttaessani yhtä “Näytä tarjoukset” -linkkiä, voisin katsoa valitsemani videot ansaitaksesi hyvityksiä rahaa.
  • Riippumatta siitä, päätätkö katsoa videoita tai ottaa tutkimuksia, sinun on pakko saada kaikki rahat peruutuksen yhteydessä, koska alusta ei veloita käsittelymaksuja.
  • Sivustolla voit ansaita rahaa, joka voidaan lunastaa käteisellä tai lahjakortilla suosikkikauppoihisi tai ravintoloihisi.

Avaa puhelimesi lukitus Slidejoyn avulla

Rekisteröidy sivustolle ja voit heti alkaa ansaita. Hakeudu online-tutoriksi ja tuo ylimääräisiä tuloja, varsinkin jos olet pätevä ohjaamaan korkeamman kysynnän aiheita. Uudena käyttäjänä, jos kirjaudut käyttämällä viittauslinkkiä tai viittauskoodia, voit tehdä 5000 pistettä heti lepakon kohdalta.

Ansaitse lahjakortit videoiden katselemiseen InstaGC: ssä

Kuinka saada maksaa katsella videoita? Työ on 15 tuntia viikossa. Kun lyhytaikaisten joukkovelkakirjalainojen, rahamarkkinarahastojen jne. Ansaitset tyypillisesti jokaisesta 1 dollarista, jonka kulutat pelaamalla peliä Swagbucksin kautta, 18 SB. Nämä ovat asioita, jotka kaikilla on nykyään oikeassa? Nielsen antaa vähintään 10 000 dollaria kuukaudessa, ja yli 400 jäsentä voittaa pienemmät rahapalkinnot.

Lähes joka toinen verkkokauppa tai palvelu alkoi antaa kuponkeja, joilla oli tietty arvo. Näitä pisteitä käytetään sitten osallistumiseen, joka antaa sinulle mahdollisuuden voittaa erilaisia ​​palkintoja. Muista, varoitin yllä sinua, ettet aio tehdä paljon. Rekisteröidy vain ilmaiseksi yhdelle suosituimmista cashback-sivustoista. Mutta tämä ei ole kestävä liiketoimintamalli, joka voi johtaa pitkällä tähtäimellä tuottaa suuria tuloja.

GetPaidTo.com

Muista vain kasvattaa sosiaalisen median kanavia blogin mukana, mikä antaa sinulle suuremman yleisön ja paremman tavan mainostaa materiaaliasi. Vinkkien mukaan sinun on katsottava koko videota voidaksesi hyvittää, ja voit jatkaa katsomista niin halutessasi. 81 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa (aloittelijoille ja maksamatta mitään!). Tällä tavoin siitä, että maksuistasi tulee ponnistelujasi, tulee valtava bonus ja jopa jäljellä olevien tulojen lähde, vaikka maksatkin vain vähän. Mittaamalla televisioyleisöä vuodesta 1950 lähtien, suurin osa yrityksen tiedoista tulee suoraan näistä laitteista jokapäiväisessä kodissa. Saatat joutua esimerkiksi seulomaan Lapset ja perhe -osiossa, katsomaan joitain ohjelmia ja elokuvia ja ilmoittamaan, kuuluuko niiden kyseiseen luokkaan. Successbux on käyttäjäystävällinen ja vaivaton foorumi ansaita ylimääräistä rahaa, ja se on ihanteellinen aloittelijoille, jotka ansaitsevat rahaa edelleen verkossa.

Nyt tässä on asia.

Paid2YouTube -verkkosivuston mukaan voit ansaita yli 700 dollaria vuosittain riippuen kuinka monta videota katsot. Ansaitaksesi rahaa Slidejoy: lla, sinun ei tarvitse tehdä mitään; itse asiassa voit jättää sovelluksen vain lukitusnäytöksi ja saada palkkion. En tee sitä. Katso ja tallenna kaikki ennen ominaisuutta näytetyt mainokset. He tarvitsevat ihmisiä katsomaan sisältöään ja jakamaan sitä ystävilleen verkossa. Voit ansaita pisteitä myös ystävien lähettämisestä ja Facebook-tilisi linkittämisestä. Bitcoin estä palkkio puoli laskenta, se, että suurin osa kaivostoiminnoista on komentorivipohjaisia, ei myöskään auta asioita. SidTalk 1,, näkymät.

Ottaa Yhteyttä

Heidän mukaansa he palkitsevat jäseniä, jotka katsovat trailereita siitä, mitä he kutsuvat “kuumiksi sovelluksiksi”. Ansaitaksesi napsauta vain yläreunassa olevaa TV-linkkiä ja ala katsomaan videoita, jotka yritys tarjoaa sinulle. Rahat pois sinun on kerättävä tilillesi 2019 pistettä tai 2 dollaria.

Jotkut toiminnoista, jotka voit ansaita QuickRewardsilla, on kolme päivittäistä kyselyä, sähköpostien lukeminen ja ostokset päivittäin verkossa ja enemmän. Me järjestämme myös säännöllisiä kilpailuja jäsenillemme voittaaksesi rahaa ja palkintoja, ja jaamme jäsenille parhaat tavat saada kauneusnäytteitä, ilmaisia ​​tulostettavia kuponkeja ja muita ilmaisia ​​juttuja verkossa. Rahat ulos, sinulla on oltava vähintään 20 dollarin saldo. Pisteet annetaan, kun lähetät ostoksesi ja osallistut kyselyihin. Napsauta tätä, kun haluat kirjautua Saapuneet-dollareihin, saada 5 dollarin palkkion liittymisestä ja alkaa ansaita rahaa erilaisten tehtävien suorittamisesta verkossa! Katselemissasi videoissa on yleensä naulattu mainoksia, joiden kanssa voit myös olla vuorovaikutuksessa. Kuten useimmat näistä verkkosivustoista, voit ansaita krediittejä myös muiden tehtävien suorittamiseen, kuten sovellusten lataamiseen, verkosta hakemiseen, tehtävien suorittamiseen ja niin edelleen. Euroopan maissa asuvat voivat halutessaan valita Saapuneet dollarit -vaihtoehdon, joka tunnetaan nimellä Saapuneet Punnit.

Mitä Qmee tekee tietoni kanssa?

Ota 30 sekuntia ja kirjaudu Swagbucksiin täällä. Joustavuus, jolla voit ansaita rahaa katselemalla videoita ja elokuvia, tekee tästä hauskan ja luovan tilaisuuden kaikille. Mikä on Viggle?

Ainoa mitä sinun on tehdä, on kirjautua sisään sovellukseen katsellessasi televisiota tai suoratoisto-ohjelmia palveluntarjoajilla, kuten Netflix, Amazon ja Hulu.

Kun katsot 5 kokonaista videota, saat yhden pisteen.

Lailliset Alustat, Jotka Maksavat Sinulle Videoiden Katselusta

Ei myöskään ole haittaa etsiä samankaltaisia ​​työpaikkoja muiden verkkoresurssien suoratoisto-verkkosivustojen, kuten Hulun ja Sling TV: n, kanssa. QuickRewards on tarkoitettu Ison-Britannian, Yhdysvaltojen ja Kanadan katsojille, ja nyt sinulla on todennäköisesti hyvä idea, miten se toimii. Oletko kokeillut Swagbucksia? Mitä enemmän katsot, sitä enemmän se tuottaa ilmoituksista, ja siksi sitä enemmän ansaitset. Elämä on hyvää Paid2YouTube-sivustolla. Tämän lisäksi voit myös olla vuorovaikutuksessa näyttelyssä pelattavien pelien kanssa ja käydä ystävien kanssa ansaitaksesi ylimääräisiä pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä, lahjakorteilla ja palkinnoilla.

Ansaitse lisää pisteitä saamalla luokkiesi parhaat pisteet. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on aloittaa online-ostosmatka Swagbucks-sivustolla. Paras bitcoin-kaupankäynti robotti, arvioitu ja arvioitu 2019, bTC-robotti on suhteellisen helppo asentaa ja on käyttäjäystävällinen, mutta siitä keskustellaan Bitcoin-yhteisössä. Ja nämä mainokset toimivat pääosin automaattisen huutokauppajärjestelmän mukaan, joka saa mainostajan maksaman hinnan muuttuvaksi; Se, joka maksaa eniten, tulee näkyviin. Ansaitset 1–10 pistettä videoiden katselusta.

Paras sisältömylly, johon kirjoittaa: ovatko tällaiset sivustot vaivan arvoisia? Vuoden 2019 päivitys

Ilmeisesti et voi tuottaa satoja tai tuhansia dollareita tällä tavalla. Löydät paljon videoita Swagbucksista, ja sinun tarvitsee vain katsoa niitä ja ansaita rahaa. Aina kun avaat puhelimesi lukituksen, näet uutiset tai jonkinlaisen tarjouksen näytölläsi, ja sinun on sinun tehtäväsi, haluatko lukea tai katsoa sitä. HitBliss ei kuitenkaan maksa sinulle todellisella käteisellä, mikä on tärkeätä huomata. Toinen videotyyppi on ruoan ja muiden tuotteiden mainonta. Super Chat -palvelun avulla tilaajat voivat tehdä viesteistään suorana lähetyksenä erotettavan muusta ja tällä tavoin sisällön luoja lukee ne todennäköisemmin, kun äänenvoimakkuus on suuri. Ensimmäinen on kaupallistaminen, joka ilmestyy viestiin Ansaitse tuloja mainoksilla.

Skannaa ja lähetä heille kotitaloustietojasi joka viikko heidän toimittamallaan kämmenskannerilla. Vaikka monet ihmiset tietävät jo YouTubesta, jos et, se on online-videonjakosivusto, joka ansaitsee ihmisille paljon rahaa. Markkinoijat havaitsevat valtavan markkinaraon ja ovat ilmeisesti innokkaita hyödyntämään sitä. Ja jos olet utelias, niin näyttää siltä, ​​että olet kirjautunut sisään jäseneksi: Slidejoy on sovellus, jonka avulla voit ansaita ansaita rahaa avaamalla puhelimesi. Ja arvaa mitä - saat myös korvauksen käteisellä elokuvalippuihin käytetystä summasta ja mahdollisista myönnytyksistä tietyille toimeksiannoille. Voit vastaanottaa maksusi PayPalin kautta. Ja jos käytät Facebookia, ansaitset vielä enemmän pisteitä rahaa kohti, jonka aiot ansaita.

Voit ansaita 5–50 dollaria päivässä. Katso lyhyitä videoita päivittäin saadaksesi maksun. Sivusto toimii näyttämällä mainoksen puhelimellasi, kun avaat sen lukituksen. Hyvä uutinen on, että 25 dollarin ansaitseminen on erittäin helppoa, koska FusionCash tarjoaa paljon tarjouksia.

Kyllä, sinun ei tarvitse katsoa pitkiä tai tylsää videoita Perkin kanssa.

Kuinka Maksetaan?

Jos haluat ansaita rahaa tekemällä jo tekemäsi - katsomassa YouTube-videoita puhelimella tai kannettavalla tietokoneella -, Paid2YouTube saattaa olla juuri oikea paikka kirjautua. Lisäksi foorumin ominaispiirteiden vuoksi he hoitavat AdSense-maksuja. Saalis on se, että et saa palkkaa paljon. Saapuneet dollarit antavat sinulle pitkän luettelon katsottavista videoista. Saat maksun, kun katsot koko luetteloa, jonka Saapuneet dollarit sinulle antoivat. Jos näin on, sinulla on mahdollisuus voittaa pisteitä lataamalla tämä sovellus ja tekemällä vain se. Toistaiseksi Slidejoy on saatavana vain Apple- ja Android-älypuhelimissa.

Koska sovellus synkronoidaan katsomasi kanssa, sitoutuminen liittyy siihen, mitä katsot silloin. Maksut suoritetaan PayPalin, Bitcoinin ja lahjakorttien kautta. Ideana on, että he oppivat lisää ihmisten etsintotavoista ja paljastavat malleja, jotka voivat olla arvokkaita yrityksille, jotka yrittävät ymmärtää paremmin kuluttajia. Joten se ei ansaitse sinulle paljon rahaa, mutta se on hyvä tapa ansaita, jos aiot silti viettää aikaa katsomassa YouTube-videoita! Tällä TV-kierroksella voit ansaita vain 10 joukkorahoja. Nämä rahakkeet voidaan vaihtaa lahjakortteihin. Saat katsella ja suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä jokaisella.

Lisäksi voit ansaita Perk-rahakkeita, jotka voidaan lunastaa osallistuakseen arvontaan. Nyt voit jopa maksaa katsella televisiota! Palkkiot sisältävät erilaisia ​​lahjakortteja, kuten Walmart tai Amazon, ja PayPal-käteisvaroja.

Palkintoja. Missä vain milloin vain.

Saat ensin 5 dollaria vain sisäänkirjautumisesta InboxDollarsilla, jos käytät linkkiäni. Aivan kuten rahoja koskevissa tutkimuksissa, sinun on kuuluttava tiettyyn väestöryhmään. Huomasin, että muut bloggaajat mainitsivat Netflixin, ja vaikka onkin harvinaista löytää live-ilmoitusta, joka koskee palkkion saamista katsoa “TV: tä”, yritys tarjoaa ”tagger” -nimisen sijainnin. 23 000– 61 000 dollaria kotona töitä (nyt vuokraus), - IBM laski kiinteistökustannuksia 50 miljoonalla dollarilla. Tämä sivusto on ilmainen kanta-asiakasohjelma, joka on avoin vain Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Kanadan pysyville asukkaille. Ansaitse pisteitä, joita kutsutaan SB: ksi, kaikesta videoiden katselusta kyselyiden ja kyselyiden ottamiseen, guillebeau-sivutoimintojen tulostamiseen ja lunastamiseen oman online-henkilökohtaisen harjoitteluyrityksen perustamiseen ja sitten lunastamiseen palkinnot mukaan lukien Amazonin lahjakortit. Lisäksi se on aika viihdyttävä.

Johtopäätös: Kuinka saada palkka katsella videoita verkossa

Kyselyjen suorittamisesta ilmaisten tuotekokeilujen katselemiseen on paljon vaihtoehtoja näiden kolikoiden ansaitsemiseen. Televisio-ohjelmien ja elokuvien katselun lisäksi voit ansaita rahaa myös online-videoiden katselusta ja muusta verkkotoiminnasta, kuten osallistumisesta kyselyihin. Jotta sivuutetaan mainos ja avataan puhelimesi lukitus muiden toimien tekemiseen, sinun on liu'utettava oikealle. Opi hyödykekaupasta, cfd: stä ja hyödykemarkkinoista, lyhyemmässä ajassa öljyn hinnat kärsivät yleensä, kun valuuttamarkkinat pyrkivät välttämään riskiä ja tukemaan kultaa. Tarkista joka päivä uusia videoita ja muita ansaintamahdollisuuksia.

Tämä sovellus maksaa sinulle katselemasi suosikki TV-ohjelmasi. Joten miksi ei ansaita muutama ylimääräinen dollari tekemällä sitä? NCP: n käytön aloittaminen on parasta, jos sinulla on Apple- tai Android-laite. Pidä Hulu, jos pidät siitä. Koska niin paljon tehtäviä, tämän määrän ansaitseminen ei ole kuitenkaan vaikea tehtävä. Nyt tämä on toinen erittäin hauska työ kotona, johon sisältyy television katseleminen ja sanottujen tekstien kirjoittaminen. Pidä silmäsi auki kutsuasi varten, koska saat postituksen, jos se valitaan.

Jakaminen on välittämistä!

Ole Varovainen Huijausten Suhteen

Ansaitaksesi palkkioita sinun tarvitsee vain kirjautua tiliisi, ladata sovellus ja seurata ohjeita. Löydät kaikenlaisia ​​videoita YouTubesta. Vieraile InboxDollars-verkkosivustolla nähdäksesi miten se toimii ja mitä sinun on tehtävä ansaitaksesi rahaa. Palkintoihin sisältyy erilaisia ​​lahjakortteja, rahaa ja palkintoja. Eikö ole mielenkiintoista? Lisäksi sovellus on lyhyt, suloinen ja helppo täyttää. Viggle maksaa sinulle pisteinä kuunnella musiikkia ja katsella televisio-ohjelmia. Mikä on MyPoints?

Aloitat käymällä sivustolla ja napsauttamalla rekisteröintipainiketta. Lisäksi otetaan huomioon vain AdSensen tuottama tulo. Cashcrate on toinen sivusto, josta saat palkkaa ottaa tutkimuksia ja enemmän kuin kaikki edellä mainitut sivustot. Yli 20 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä Swagbucksista on tullut kohde ihmisille, jotka haluavat ansaita rahaa puolella. Yhden pisteen arvo tällä alustalla on 1 sentti. Tarvitset Android- tai Apple-laitteen, jotta voit aloittaa katselun Vigglen avulla. 005 katsottua videota kohden. Maksaaksesi kyselyiden ottamisesta vie aikaa, mutta sitkeästi näet, että rahat kasvavat.

Jos haluat katsella videoita verkossa, miksi et maksa siitä? Voit myös saada ylimääräisiä pisteitä tämän sovelluksen lähettämisestä ystävillesi tai FB-tilisi linkittämiseen. Kuten useimmat näistä verkkosivustoista, voit ansaita krediittejä myös muiden tehtävien suorittamiseen, kuten sovellusten lataamiseen, verkosta hakemiseen, tehtävien suorittamiseen ja niin edelleen. Toisin sanoen esimerkiksi toukokuu näkyy AdSense-saldossa vasta noin 15. kesäkuuta, ja se saapuu pankkitilille vasta noin 20. kesäkuuta. Tunnetko itsesi imettyäsi katsomaan online-videoita, vaikka tiedätkin, että sinun pitäisi tehdä muita asioita?

Ansaita:

Tämä sivusto on ollut toiminnassa vuodesta 1996, joten voit olla varma, että se ei ole huijaus. Mitkä ovat muut huomiotta jätetyt tavat, joita olet käyttänyt ansaitaksesi ylimääräistä rahaa? Rekisteröityäksesi Nielsen pyytää sinua ensin ilmoittautumaan ja täyttämään online-kyselylomakkeen saadaksesi lisätietoja väestötieteestäsi ja katselutavoista.

InboxDollars

Voit myös tehdä ostoksia verkossa tai jopa ladata ja käyttää puhelimeesi uusia sovelluksia lisäpisteiden lunastamiseen. Kyllä, he maksavat sinulle myös Paypalin kautta. Liity eksklusiiviseen online-uskollisuuspalkintokerhoomme. Kun pisteesi kasvavat, voit lunastaa ne lahjakortteihin tai käteisellä PayPalin kautta. Se on globaali yritys, joka tutkii amerikkalaisten television katselutapoja. Vuodesta 2019 InboxDollars on maksanut jäsenilleen yli 56 miljoonaa dollaria käteispalkkioita päivittäisestä online-toiminnastaan, kuten sähköpostien lukemisesta, online-kyselyjen ottamisesta, peleistä, videoiden ja television katselusta. Mainokset näytetään videoiden välillä, ja se on se, mikä saa sinulle rahaa. Aloittaakseen he kysyvät ensin muutamia kysymyksiä aloittaaksesi parhaan videon lähettämisen, ja sieltä voit alkaa ansaita jokaisesta katsomasi videosta.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä Napsauttamalla Tätä

Yhtiö kerää mielipiteitä videoista, joita katsot osana asiakkaidensa mainostrategiaa. Jos olet nopea konekirjoittaja, tämä voi olla sinulle erinomainen uravalinta. Voit seurata rahamainoksia tässä sovelluksessa, mutta se on erilainen, koska tämä on sosiaaliseen verkostoitumiseen perustuva ansaintisivusto, joka ei maksa vain sinulle, vaan myös ystävillesi.

  • Kuinka se alkoi?
  • Voisitko kuvitella?

AppNana

Ansaitaksesi rahaa videoiden katselusta sinun on kuitenkin sijaittava tietyissä maissa. 3 iTunes App Storessa. Tasapuolisuuden takaamiseksi ansaitset saman summan, kun toimit vuorovaikutuksessa tai hylkäät mainoksen. Ansaitse rahaa autollasi tai kotisi ansaitse rahaa toimittamalla paketteja, päivittäistavaroita tai… ihmisiä. Täällä saatavilla olevat videot ovat yksi viihdyttävimmistä, mukaan lukien Golden Globes -sisältö, Hollywoodin juorut ja tietysti mainokset. Netflixillä on toisinaan aukkoja näille töille urasivulla, joten muista merkitä se kirjanmerkkeihin ja tarkistaa uudelleen. Jopa ylimääräinen 10 dollaria on, jos luot tilin heidän kumppanisivustoilleen.

15 kanavan tilaamiseksi. Viimeiseksi on mobiilisovellus nimeltään AppTrailers, joka näyttää trailereita ja promooseja uusille sovelluksille, videoille, musiikkivideoille, elokuville ja muulle. Älä unohda, että sen lisäksi, että maksat vain videoiden katselemisesta tai sen lisäksi, jos haluat ansaita enemmän rahaa pelkästään kyselyiden täyttämisestä, napsauta tätä ja tutustu tähän hämmästyttävään kyselyohjelmaan. Siksi, jotta voit hyödyntää tätä mahdollisuutta ansaita rahaa verkossa, sinun on tutkittava ja tutkittava useita vaihtoehtoja. Mielenkiintoista on, että täällä ei ole virallista hakemusprosessia ja suurin osa perheistä valitaan sattumanvaraisesti. Rekisteröidy ilmaiseksi tiliisi swagbucksissa, ansaitse pisteitä (kutsutaan SB: ksi) valitsemalla monista aktiviteetteista, kuten ostoksista verkossa, ottamalla tutkimuksia, suosittelemalla ystäviä, pelaamalla ja katselemalla videoita verkossa. Ansaitset myös saamalla enemmän ihmisiä vuorovaikutukseen videon kanssa. Mutta on paljon tietoa, jonka niiden, jotka ajattelevat perustaa kanava alustalle ja aloittaa videoiden lähettäminen, pitäisi tietää.

Oletko koskaan ajatellut videoiden katselemista verkossa ylimääräisellä rahalla? Nielsen on vuosikymmenien ajan suorittanut tutkimusta, johon media liittyy ja mitä keskimääräinen perhe ja yksilö haluaa katsella. Forex-vinkkejä ja valuuttakauppaa verkossa ja saat 50 000 dollaria esittelyssä. Verkkosivusto auttaa mainostajia vastaamaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kiinnostamaan verkkosivustojaan ja yrityksiään mainosten avulla. Päiväkaupankäynnin vaihtoehdot, (Avoin korko) Tämän olemassa olevan vaihtoehdon kokonaismäärä. Lucktastic on yksi sovelluksista, jotka maksavat sinulle pelien pelaamisen.

Keskustelu

Se ei ole tunkeutumaton ja toimii hiljaa taustalla. Tarvitset vähintään 2019 karaattia (tai 2 dollaria) rahat pois. Toisaalta MyPoints tarjoaa muita tapoja ansaita alustalla. Vigglelle kerätyt pisteet on muunnettava Perk-pisteiksi vaihtoon kauppatavaroihin tai lahjakortteihin. Siellä on useita portaaleja, joiden avulla on mahdollista ansaita katsomalla videoita, ja tutkimme niistä näkyvimpiä.

01 30 sekunnin ajan. Vaikka tätä pääasiassa pidetään yhtenä parhaimmista osa-aikaisista töistä verkossa ansaita vähän ylimääräistä rahaa; verkossa on mahdollisuuksia, jotka maksavat paljon paremmin - mitä voisit harkita tekevän pidempiä tunteja tai jopa kokopäiväisesti. Joissakin tapauksissa yritykset palkitsevat käyttäjiä kuitenkin enemmän kuin palvelun kustannukset.

Jos kuitenkin kirjaudut, pidä vain mielessä, että ne on suunnattu enemmän tutkimuksiin, ei videoihin. Voit ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia ja katsomalla videoita sekä muita tapoja. Tarkista sovelluksessa, kun katsot suosikkiohjelmasi. Siihen vahvistetaan muun muassa seuraavat asiat:

Hakutulokset

Cashrate on lakannut huhtikuusta 2019, ja nyt siitä on tullut verkkosivusto, josta löydät sivustoja, joilla ansaitaan rahaa verkossa. Odota, että on enemmän, saat myös taskuun vielä 5 dollaria, jos ystäväsi ansaitsevat 5 dollaria - heidän itse kuukaudessaan, ja siellä on ylimääräinen 10 dollarin bonus, jos kirjaudut mihin tahansa viiteen heidän kumppanisivustostaan. You-Cubez on periaatteessa mainosyritys, jonka avulla mainostajat voivat sponsoroida verkkosivustojaan ja videoitaan. Siellä on paljon sivustoja, joiden avulla voit maksaa katsellaksesi videomainoksia verkossa helposti rahaa. Mestaripäivän kauppiaan työkalut jedi luke, löydät myös muita foorumeita, kuten luokitellut ilmoitukset, kilpailut ja lahjat, UKK: t, ilmoitukset ja jopa osion palautteen antamiseen! Swagbucks-videoiden valikoima vaihtelee urheilun kohokohdista, maailmanuutisista ja monista muista aiheisiin liittyvistä videoista. Mutta myös alareunassa, dollarin symbolin kaltaisella kuvakkeella, aikajanalla on palkki, joka vastaa kaupallistamista. Maksu näistä tehtävistä päätyy noin 10–20 dollaria tunnissa, mikä on mahtavaa ottaen huomioon, että saat myös ilmaisen elokuvan siitä. Nielsen isännöi myös lahjoja joka kuukausi, ja sinut ilmoitetaan automaattisesti voittamaan 10 000 dollaria kuukaudessa.

Yläosassa heillä on paljon videoita, jotka on luokiteltava, jotta he voivat suositella sitä tilaajilleen. Voit saada kultajärjestyksen viittaamalla muut liittymään Cashcrateen. Etkö voi maksaa videoiden katselemisesta? Jos olet tavallinen YouTube-katsoja, sinulla on todellisia mahdollisuuksia ansaita rahaa katsomalla vain videoita. Aina kun ostat jonkin sovelluksen kautta, he saavat pienen palkkiot myymälästä. Lisää tulojasi: 70 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, jos kuitenkin luulet ansaitsevan todellista rahaa ilman paljon sitoutumista, sinulla on toinen asia tulossa. Jos haluat ansaita rahaa videoiden katseluun, kannattaa ehdottomasti tutkia myös muutama lisävaihtoehto.

Voit ansaita rahaa paitsi katsomalla videoita Perkissä.

Katso videoita Creations-palkinnoista

Verkkokaupat, videoiden katselu, sähköpostien lukeminen ja pelien pelaaminen ovat muutamia tapoja, joilla käyttäjät ansaitsevat rahaa tällä sivustolla. Tuotemerkit tietävät, että olemme tosi paljon. Voit ansaita rahaa myös lähettämisten avulla ja voit ansaita vähintään 20% kaikesta, jonka suora lähetys ansaitsee, ja 10% kaikesta, mitä heidän lähettämänsä ansaitsee. Tässä on joitain niistä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun ja ansaitsemaan rahaa nopeasti katselemalla videoita. Tulokset vaihtelevat kuitenkin.

Ansaitut pisteet voidaan lunastaa käteisellä ja palkinnoilla.

Se lisää todennäköisyyttäsi voittaa enemmän esineitä. Periaatteessa sinulla on kauppiaita, jotka mainostavat heidän tuotteitaan/palveluitaan, ja aina kun myynti tapahtuu, sinulle maksetaan palkkio. Kun ansaitset 3000 iRazoo-pistettä, voit kerätä ne palkkiona. Yrityksen virallisen verkkosivuston mukaan niiden sanotaan olevan #1 mobiiliympäristöpalkkio-ohjelma. Mikä on AdFun? Jos haluat ohittaa yhden ja katsella toista mainosta, sinun on pyyhkäistävä ylöspäin.

15 tilausta kohden. Voit ansaita rahaa blogiisi lähettämällä kumppanilinkkejä, sijoittamalla mainoksia tai ottamalla yhteyttä sponsoreihin saatuaan vaikutusvallan. Kun olet saavuttanut 8000 pistettä, voit lunastaa ne taloustavaroihin. Appnana maksaa pisteinä, sinun on kerättävä 30 000 pistettä 5 dollarin nostoon, ne tarjoavat erilaisia ​​tapoja rahaa.

Suositut rahapaketit

Yhteystiedot Ja Yksityisyys

Kuten videot, voit myös saada palkkaa katsella kaupallista mainontaa JingIt: n avulla. Ensinnäkin saat suorat 5 dollaria - vain ilmoittautumiseen. Tarkkailet mainoksia ja kirjaudut sisään niiden jälkeen vahvistaaksesi, että olet katsellut mainosta ja katsot edelleen näytöksesi. Yhtiö maksaa käteisellä jokaisesta katselemasi videosta ja antaa sinulle 5 dollaria heti, kun olet rekisteröitynyt sivustolle.

Katso videoita ja TV-sisältöä tietokoneeltasi tai älypuhelimesta. EarningStation antaa tietysti ansaita rahaa tavallisilla tavoilla - katsella videoita verkossa, osallistua tutkimuksiin, tehdä ostoksia verkossa ja pelata pelejä verkossa. Ei arvostelua Käytettävissä olevat alustat: Heillä on suunnitelma tehdä Slidejoy-tableteista yhteensopivia. Paid2YouTube antaa sinun ansaita rahaa katselemalla YouTube-videoita seuraavissa vaiheissa: 25 dollaria Liity FusionCash tähän! Sen sijaan rikastuta elämääsi ja seuraa menestyviä yrittäjiä ja yrityskanavia, kuten Entrepreneur, TEDxTalks ja Brian Dean. Se saattaa kuulostaa epätodelliselta, mutta on mahdollista ansaita rahaa katsomalla videoita ja televisiota.

Tämä auttaa paremmin alustaa 'suositukset' -osiossa. Pelkkien videoiden katselun lisäksi muita aktiviteetteja, joista voit ansaita näillä sivustoilla, ovat: You-Cubezilla on vähemmän käyttäjiä verrattuna muihin tällaisiin sivustoihin tietoisuuden puutteen vuoksi. Tämän jälkeen voit kääntää pisteitäsi monille lahjakorteille ja rahapalkintoille. Liittyminen on ilmaista, mutta muista, että jos teet niin, sinun on käytettävä sovellusta lukitusnäytöksesi. Pisteet voidaan lunastaa käteisellä, elektroniikalla ja lahjakorteilla. Sitä kutsutaan palkintopaikaksi, ja sillä on jo satoja tuhansia rekisteröityjä jäseniä.