Suuri Luettelo Kotona Työskentelevistä Työpaikoista Luotettavan Tulon Saamiseksi

Bloggaaminen vie "PALJON" työtä (alussa joka tapauksessa), mutta se on niin palkitsevaa, jos ripustat sinne. Minulla on mahtava haastattelu kahden äidin kanssa, jotka ovat nyt menestyviä virtuaalikirjanpitäjiä ja jotka aloittivat ilman aikaisempaa kokemusta. Sinun vastuullasi on seurata tulojasi ja kulujasi ja maksaa veroja vastaavasti. TranscribeMe (arvostelu) - Transkriboi lyhyet äänitiedostot ja saat palkkion 20 dollaria äänitunnilta. Riippuen siitä, mikä toimii parhaiten sinulle, voit asettaa tuntihinnan 35–50 dollaria/tunti tai kertaluonteisen maksun, joka vaihtelee 200–1000 dollaria koko kampanjalle. Aiheet sisältävät tavalliset laskennan, biologian ja tietojenkäsittelytieteen valmiusluokat. Tämä yritys tarjoaa maksullista koulutusta. Tämä voidaan helposti määrittää googlimalla tilavaatimuksesi ja hakemusprosessisi.

Kuuntelet tiedostoa ja kirjoitat tai “transkriboimaan” sen, mitä kuulet. Kuinka paljon bloggaajat ansaitsevat? Vuokrataan ympäri maailmaa, mutta sinun on valittava käytettävissä olevat aikavälit UK-aikaan. Koska monet yliopistot tarjoavat nyt luokkia opiskelijoille verkossa, ne vaativat opettajia näiden luokkien opettamiseen. Henkilökohtaiset kokit ansaitsevat välillä 35–50 dollaria tunnissa. Voit työskennellä raporttien kirjoittajana erilaisilla online-foorumeilla ja ansaita rahaa. Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen.

 • Se voi olla muutama sata dollaria vuodessa tai jopa kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.
 • Kuinka paljon he maksavat?
 • 65/ääni minuutti.
 • Kirjoittajat suorittavat pieniä tehtäviä yrityksille, kuten tuotekuvaukset tai sosiaalisen median päivitykset.
 • Ellet ole erityisrajakuvaaja.

Se tarjoaa kotiasemissa. Ansaitse rahaa sisällön kirjoittamiseen yritysasiakkaille Birch Creek Communications -sivustolla. Haluatko työskennellä kotoa ja ansaita rahaa? Jokainen Team Zapier -palvelussa työskentelee etäyhteyden kautta. Meillä on itse asiassa viesti, joka sisältää yli 100 verkkosivustoa ja blogia, jotka maksavat sinulle. Verkko-tutkijoita rekrytoivat yritykset ovat Wonder, Experts123, JustAnswer.

Käännösaika on tiukka - 24 tuntia. Voitko luoda mukautetun Minecraft-maailman? Yksi Easy Tweet Profits -niminen yritys väittää, että voit ansaita jopa 873 dollaria päivässä verkossa. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), he tulevat sisään ja veloittavat sinulta joko kiinteän maksun huoneelta tai tunnin maksun siivouksesta. 17 minuuttia/minuutti englannin kielen opettamiseen verkossa (10 dollaria. )Jos etsit lähtötason transkriptiota, sinun on noudatettava yleistä transkriptiota.

 • Tavoittele-tutorointi on yritys, joka tarjoaa verkko- ja henkilökohtaisia ​​tutorointiistuntoja.
 • Lisäksi Stella & Dot on enemmän kuin vain yritys - se on yhteisö.
 • Voit työskennellä mukavasti omassa kodissasi ja ansaita ylimääräistä rahaa kotoa viikossa.

Sekalaiset Ja Parittomat Työpaikat

Tämäntyyppinen haamukirjoittaminen on eräänlaista metroa ja harmaalla alueella, kun kyse on eettisestä kirjoittamisesta, mutta se on ollut olemassa vuosien ajan suosituissa online-treffisivustoissa, kuten Match. Tuotemerkit etsivät jatkuvasti vaikuttajaa auttaakseen levittämään tietoisuutta tuotteistaan. Kirjoitat sisällön monilla aloilla, kuten oikeudellisella, akateemisella, liiketoiminnallisella ja muulla. SimplyFun - eikö olisi hauskaa pelata elantonsa puolesta?

Verkkosivustot etsivät jatkuvasti laadukkaita virtuaaliassisteja. Löydät sekä kokopäiväiset että osa-aikaiset mahdollisuudet monilla ura-alueilla, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta: Nykypäivän opiskelijat haluavat joustavuuden oppimisessaan. Tietotieteilijä on joku, joka on pöydässä siivoamaan suuren tietomäärän tietoja heidän tietonsa avulla. Päiväkaupankäyntioptioiden opas: kuinka löytää parempia optiokauppoja, hyvän päivän osakekannalla voidaan yleensä käydä kauppaa useita kuukausia tai pidempään, ennen kuin olosuhteet muuttuvat tarpeeksi, jotta voidaan harkita jonkin muun kauppaa. Aika olla luova. Pystytkö myymään ja tekemään tuoteehdotuksia kuluttajille?

Nykyään lukemattomat ihmiset laskeutuvat etätöihin näistä syistä (ja muista). Koska suurin osa viroista saa työpaikkakoulutusta, olemme korvanneet ”Koulutusresurssit” -kohdan ”Työresurssit” -osiossa kunkin luettelon lopussa. He maksavat 7 arkipäivää tai vähemmän. Vaikka monet tehtävät ovat siirtyneet digitaaliseksi, jotkut asiat on silti suoritettava henkilökohtaisesti, kuten näet. 00 ja matkakulut katetaan. Itse asiassa joillakin ei ole lainkaan korkeakoulututkintoa. Voit liittyä sellaisiin yrityksiin kuten ICUC, LiveWorld, The Social Element (entinen Emoderation), ModSquad, Crisp Thinking.

 • Lue nämä vinkit virtuaalisesta haastattelustasi.
 • Measurement, Inc.
 • Sinun on myös koulutettava tutkinnon tasolle.
 • Normaalisti koirien kävelijät Roverilla voivat ansaita 20–30 dollaria kävelyä kohden ja missä tahansa alkaen 20–40 dollaria yön yli pidettävistä lemmikkien istutuspalveluista.
 • Virtuaalitoimiston avustajana oleminen tarkoittaa, että voit ansaita niin paljon rahaa kuin potentiaalisi sallii tekemällä toimisto-asioita, joita ihmiset ja yritysomistajat eivät halua tehdä itse.
 • Luottokorttiyhtiö palkata suoraan moniin asiakaspalvelutehtäviin.
 • Tällä hetkellä heillä on valokuvauskurssi vain 29 dollarilla.

Tässä On Yli 15 Parhainta Työtä Kotitöistä Joustavalla Aikataululla.

Tigerfish tarjoaa joustavia, kotona työskenteleviä tehtäviä transkriptionistien käyttöön. Paras forex-välittäjä yhdysvalloissa, levityksen lisäksi veloitetaan myös palkkio. Jos haluat harjoittaa lääketieteellistä koodausta tai laskutusta, on olemassa useita organisaatioita, kuten AHIMA, AAPC, NHA ja NCCT, jotka tarjoavat sertifikaatteja. Joten kun olet huolissasi huijauksista ja mietit silti ilmaisesta työstä kotitöissä, mihin käännät?

Virtuaaliassistentit antavat asiantuntemuksestaan, taitotasostaan ​​ja velvollisuuksistaan ​​riippuen yleensä 10–75 dollaria tunnissa. Älä vain katso sitä ajatellen, että aiot ansaita tonni rahaa heti portista. Sosiaalisen median johtaja voi auttaa sisällön markkinoinnissa, suhdetoiminnassa, sosiaalisen median strategiassa ja viestinnässä. Verkkokehitys voi vaatia pitkiä tunteja tietokoneen näytön edessä, ja monet kotona työskentelevät kokevat parittomia aikoja vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin ja uuvuttaessaan. Sosiaaliset verkostot ovat kuuma paikka kotona tapahtuvaan vaaraan. Täytä vain tarjoukset ja ota kyselyt. Jos etsit työtä, jonka voit aloittaa heti, sinun on otettava huomioon se tosiseikka, että tällä työpaikalla on yleensä odotusaika.

Kun työskentelet kotoa Sutherland Global -yrityksessä, saatat tarjota asiakaspalvelun useille suurille yrityksille. 1-800-Type-It-Up - Tämä yritys on kokenut transkriptioasiantuntijoita, mutta etsii myös ”uusia kykyjä”. Tässä on joitain sivustoja, jotka eivät ole hyviä etätyöhön: Palkan sanotaan alkavan 10 dollaria tunnissa.

Sininen seepra-nimitysasetus

ESL-tuki

007/sana, mutta tämä kasvaa tähtiluokituksen perusteella. Jos sinulla on teemaa seuraava eBay-kauppa, sinulla on todennäköisesti toistuvia asiakkaita. Mikä vielä parempaa, saat työskennellä itsellesi, asettaa omat tunnit, ja tulopotentiaalisi on käytännöllisesti katsoen rajaton. Kilpailu tietojen syöttämisestä on erittäin kovaa. Palkka ja ehdot vaihtelevat asiakkaan ja toimeksiannon mukaan.

Voit toimittaa ruokaa, vähittäiskauppaa tai alkoholia ja ansaita jopa 25 dollaria tunnissa ajoituksen ja toimittamasi paikan mukaan. Lisäksi, jos työnantajalla on osoitettu puuttuvan rehellisyys, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme heidät ja kieltämällä heidät työpaikastamme. Löydät yksityiskohdat ja hakuprosessin täältä. Se osoittautuu asteikkoksi oman yrityksen omistamiselle, lupausten kanssa valtavia rahaa. Tarvitset nopean Internet-yhteyden ja vahvan tietämyksen sosiaalisen median alustoista. 18 legit work-from-home -työtä ilman aloitusmaksua. • osa-aikainen raha®. Ja sinun on tehtävä se kaikki verkossa, käytännössä ilman kokemusta. Tämä osa on tarkoitettu vastaamaan moniin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle lisäresursseja jatkamista varten. Sosiaalisen median arvioijille maksetaan yleensä 10–15 dollaria tunnissa.

Telework.gov

Monilla työntekijöillä on erilaisia ​​tarpeita - SAP auttaa yhdistämään työntekijät näihin tarpeisiin. Liittyessäsi voit jakaa organisaation muiden kanssa riippumatta heidän elämäntavastaan. Olen myös lisännyt erityisiä ohjeita siitä, miten löytää työ kotona. Tietenkin, sinun tulee tarkistaa ne huolellisesti itse ennen kuin pääset mukaan. Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Sinulla on oltava kotistudio.

Kuten keskustelemme aloittelijan oppaissa kirjoittamiseen, kokopäiväistä kirjoitustyötä on vaikea löytää, joten tämä on mielenkiintoinen tilaisuus. Erinomainen kirjallinen ja suullinen viestintätaidot, mukaan lukien englannin kielen käyttö, kielioppi, välimerkit ja tyyli. Kyky työskennellä itsenäisesti minimaalisella valvonnalla on pakollista näille rooleille, ja hakijoilta pyydetään viitteitä suoraan. Tiimimme on etäyhteys (kommunikoimme Slackin, Basecampin ja videoneuvotteluohjelmien kautta).

Jos et ole varma siitä, kuinka taitosi tai kokemuksesi sopivat tälle markkinoille, aloittamiseen kuuluu joitain kunnollisia töitä: Jos sinulla on intohimoisesti jotain tai olet tietyn alueen asiantuntija, harkitse blogin perustamista. Aiomme pitää oppaan säännöllisesti ajan tasalla, ja tiedot tarkistettiin viimeksi 5. Vinkkejä päiväkauppiaana, se tarjoaa runsaasti henkilökohtaista rahoitustaPersonal FinanceHenkilökohtainen rahoitus on prosessi, jolla suunnitellaan ja hallitaan henkilökohtaista taloudellista toimintaa, kuten tulojen tuottamista, kuluttamista, säästämistä, sijoittamista ja suojaamista. helmikuuta 2019. Jotta voit toimia yhtenä yrityksen englannin opettajista, sinulla on oltava TESOL/TEFL-sertifikaatti tai oltava halukas hankkimaan se.

Työ Kotikursseilta

Scribbr - Lue Scribbr-arvostelu - maailmanlaajuisesti. Sertifikaatin saaneet voivat ansaita jopa 100 dollaria/tunti, kun taas harrastelijoiden sukututkijalle maksetaan 15–25 dollaria/tunti tai projektikohtaisesti. Koska työskentelet lasten kanssa (vaikka se olisi verkossa), sinun on silti käynyt läpi tyypillinen opettajan palkkausprosessi: Kaikki BELAYn palkkaamat työpaikat ovat 100% etätyötä verkossa sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti. DogVacay antaa lemmikkien ystäville ansaita ylimääräistä rahaa, kun koira istuu naapuruston kakkosella tai kissalla.

Selität kokemattomille tietokoneen käyttäjille tekniset ohjeet, joten vaaditaan korkeaa empatiaa ja vahvaa sanallista kommunikaatiota.

Johtopäätös: Aloittaminen kotoa

Palkkion saaminen viettämään aikaa näiden turmeltuneiden ystävien kanssa voi silloin kuulostaa unelmatyöltä. Joten, siellä on yli 100 kotona työskentelevää työpaikkaa ja kotiyrityksen mahdollisuuksia ottaa! Heti kun saat kutsun osallistua testiin, tartu tilaisuuteen ASAP! He tarkistavat Skype-haastatuksesi. Voit antaa tutorille missä tahansa viidestä tunnista viikossa kaksikymmentäyhdeksään tuntiin, se riippuu joustavuudestasi. Onko vaikea saada kokemattomia töitä?

Tiesitkö, että voit tehdä kannattavaa sivutoimistoa vuokraamalla vauvojen varusteita matkustaville perheille? Toiminut 30 vuotta yli 40 000 työntekijän kanssa 17 maassa. Tapoja ansaita rahaa kotona, mainostat muiden ihmisten tavaroita ja kun joku ostaa, kerää alennus myyntihinnasta! Suurin osa ihmisistä luopuu, koska etäyrityksiä on vaikea löytää. Voit ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa tällä uralla ja tarjolla on paljon mahdollisuuksia työskennellä kotoa. Cactus - Lue Cactus Review - Ne tarjoavat erikoistuneita freelance-editointityöitä säännöllisesti.

Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa sosiaalisen median johtajana, katso Bobby Hoytin Facebook Side Hustle Course. Heillä on mahtavia teknologia-aukkoja, mutta he palvelevat myös joukko toimialoja. Jos olet hyvä konekirjoittaja, kannattaa ehkä pitää työtä kotona tehdyn transkription kirjoittajana. Sinun on tarkistettava koko haastattelu artikkelissa Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. Minulla on tänään luettelo "ei kokemusta työpaikoista" aloittelijoille. Jos olet varma taitoistasi, voit ansaita 40–50 dollaria tunnissa työskentelemällä Google-verkkovastaavana jokaiselle asiakkaalle. Käytin sitä löytääkseni työpaikan pienessä teknologiayrityksessä myyntikapasiteettina. Opetat englantia opiskelijoille monenlaisista ikäryhmistä.

Tutor.Com

Tällainen koulutus antaa sinun tehdä omia tuntejasi ja ajaa yrityksesi johtotehtäviä kotoasi. Tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taitojen ja tehtävänkuvauksen mukaan. Itse asiassa on todellakin melko paljon etätyöpaikkoja, ja niitä on helppo löytää, mutta suuri osa niistä on sijaintikohtaisia ​​tai etää lainkaan. Mitä alustaa suosittelet ostojen ostamiseen?, iB: n tuotevalikoima on laajin saatavilla. Pankki ja T-Mobile. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa. Hyväksyäksesi tehtävän täytyy olla erinomainen viestintätaido, osoittaa positiivisuutta ja kärsivällisyyttä ja oltava erinomainen asiakaspalvelu mentaliteetti.

Materiaalianalyytikko

Voit kirjoittaa sanomalehteä ja kanavia varten ja ansaita kotisi mukavuuksin, ja siksi se kuuluu lailliseen työhön kotitöissä. K12 tarjoaa opetusmahdollisuuksia digitaalisen oppimisalustan kautta. Nykyään monet ihmiset palkkaavat virtuaaliassisteja mieluummin kuin henkilökohtaisia ​​avustajia. Valitset haluamasi toimittajan ja lähetät sitten kirjat ennakkomaksupaketissa ja saat maksun sekillä tai PayPal-käteisellä, kun tavarat vastaanotetaan.

Olemme yhtäläisten mahdollisuuksien työnantaja. Jos olet itse motivoitunut ja pidät itseäsi hankkijana, kotityö voi olla upea vaihtoehto sinulle. Sinä, Shiptin myyjä, teet ostoksia ja toimitat asiakkaan kotiin. Yhtiö ei ilmoita kuinka paljon se maksaa. Viisi parasta online-osakevälittäjää vuodelle 2019, se tarjoaa ennakkomaksuja, jolloin voit lukita paremman hinnan, jos olet valmis ostamaan irtotavarana etukäteen - jotain, joka on suhteellisen ainutlaatuinen nykyisillä markkinoilla. Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. LUE LUOTTAMUKSENI.

Eur/usd1.09870.0000 (-0,0000%)

Etsimässä välitöntä vuokratyötä kotitöistä on suuri ongelma. Sen sijaan monet palkkaavat riippumattomia urakoitsijoita hoitamaan monenlaisia ​​tehtäviä yrityksessä. Tutkija voi tehdä missä tahansa 10–20 dollaria tunnissa taitotasosta ja asiantuntemuksesta riippuen. Agentit ansaitsevat yleensä 9–12 dollaria tunnissa, ja kokopäiväiset työntekijät saavat etuja ja voimanottoa. Haun arviointi, kieli ja mikrotehtävät. Oletko luonnollinen tutkimassa?

Perustettu maaliskuussa 2019 ja pääkonttori Wayne, Pa. Rakastan sitä, että voimme työskennellä mistä tahansa, älä unohda mitään perheen kanssa! Sertifiointia ei kuitenkaan tarvita (kuten CPA).

Vaaditaan todistettu kokemus sekä ainakin kandidaatin tutkinto. Ansaitsemasi määrä vaihtelee yrityksittäin. Joustavia vuoroja on saatavana, ja palkka alkaa 8 dollarista. Tee tarjous kysymyksiin ja ansaitse tarjoamasi summa. Itse asiassa myös etäyrittäjät voivat epäillä toisinaan. Aloitat koeaikana nähdäksesi, sopivatko sinä ja yritys hyvin. Sinun ei myöskään tarvitse erikoistuneita tutkintoja virtuaaliassistentin liiketoiminnan aloittamiseksi.

 • Chegg palkkaa ohjaajia auttamaan keskiasteen ja keskiasteen oppilaita, korkeakouluopiskelijoita ja työskenteleviä ammattilaisia.
 • ACADEMICWORLD etsii erityisesti niitä, joilla on kokemusta akateemisen kirjoituksen muokkaamisesta ja kääntämisestä.
 • Näet harvoin niitä ponnahdusikkunoina, ja hakijoiden kilpailu on kovaa, kun he tekevät.
 • Yksi erityinen taitoni on kirjoittaminen (vaikka jotkut saattavat ollakin eri mieltä ????), ja kun jatkoin kirjoittamista nyt vanhentuneeseen blogiini, aloin kiinnittää muiden suosittujen bloggaajien huomion.
 • Lisätietoja tästä työstä täältä.
 • NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin.

Mitkä Ovat Parhaat Työpaikat, Jotka Eivät Ole Puhelimia, Kotitöistä?

Tässä on muutamia yleisiä varoitusmerkkejä, joita on etsittävä: Osa-aikainen yleiskatsaus Tarjoamme ulkoistettuja kirjanpito-, hallinnollisia ja operatiivisia tukipalveluita. Päiväkauppasimulaattori, joten aikaisempien voittolaskelmien täyttäminen voi osoittautua haastavaksi. Teemme tämän taloudellisesti omavaraisen mallin avulla, jonka avulla voimme myös luoda mahdollisuuden naisille Yhdysvalloissa. Tämä ei kuitenkaan vain poista sinua työstä, se lisää luottamusta kaikkiin osapuoliin.

kuvitukset

Tunne ero osittain vs. Ohjaajana alustalla tarjoat online-yksipuolisia tutorointipalveluita lukion tason kursseille. DionData Solutions on tiedonhallintapalvelutoimisto.

copywriting
24 Seven on henkilöstötoimisto, joka palkkaa freelance-markkinoinnin, digitaalisen ja sosiaalisen median johtajia.

Sosiaalisen Median Vaikuttaja

Jotkut jopa antavat elävää luomalla karttoja kuvitteellisista maailmoista tai räätälöityjä aikuisten värityskirjoja. VA (virtuaaliassistentti) on nykypäivän sihteeri. Näin voitin ensimmäisen työni, ja asiakas maksoi silti minulle ensimmäisen viikoni. Heidän järjestelmiään käyttävät lukuisat terveydenhoitoyhtiöt, yleislääkärit, yksityiset käytännöt ja muut terveydenhuollon organisaatiot ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Transkriptionistien on kuunneltava äänitiedostoja ja kirjoitettava kuulemansa.

Huolellinen organisointitaito ja tarkkaavaisuus yksityiskohtiin; Osoitettu kyky suunnitella, priorisoida ja aikatauluttaa työtoimintaa hallitsemalla aikaa tehokkaasti. Freelance-oikolukut ovat kotona tehtäviä töitä, joissa henkilö viettää aikaa tunnistaakseen painetun sisällön virheet. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona. Organisaatio auttoi matkalla edelläkävijään joukkorahoitusalaa ja on nyt vaikuttanut kouluvälineiden ulkopuolelle. Varakkeiden ja tuotteiden tekninen analyysi, paisunut ominaisuuksilla ja palkkioilla, osakekauppa jopa Internet-aikakaudella asetti markkinat markkinaehtoon ja vieroitti uuden sukupolven osallistumisesta. Burnoutista tulee hyvin todellinen, erittäin nopea, jos joudut huonoihin työtapoihin kotona. Kuinka paljon Amazon maksaa? Pitäisi sijaita 35 mailin päässä koulutuskeskuksesta Portlandissa, Maineessa tai Lewistonissa, New Hampshiressä.

Useimmat ihmiset voivat ansaita 400–1000 dollaria kuukaudessa tällä omituisella puolella hälinällä. Menestyvän kirjanpitäjän harjoittelu tai koulutuskurssi voi kuitenkin auttaa sinua laskemaan ensimmäisen asiakkaasi. Aseta vain profiilisi tavalla, joka antaa ihmisille tietää, että myyt heille tietyn määrän kuvia. Lisään tämän: Olemme toimineet 38 vuotta ja sijaitsevat maan sydämessä aivan St. Vaimoni ja minä olemme henkilökohtaisesti käyttäneet Fiverria palkkaamaan jonkun luomaan kannen itse julkaistulle teokselle. Jotkut yritykset ovat osittain etäällä.