Kuinka EI makseta kirjoittamista verkossa (ja ansaita rahaa tekemällä sitä)

Kuten useimpien online-kirjoituskeikkojen kohdalla, täällä on valtava valikoima mitä mahdollista. Heillä on myös sisarpaikka - Kittittyspin - neuleille, jotka haluavat käyttää käsinlankaa. Cryptohopper, bitcoinia ei tule koskaan olemaan enemmän kuin tämä. Nämä maksavat usein 1-2 dollaria sanasta.

 • Staattinen verkkosivusto tekee, jopa sellainen, joka on luotu mallilla.
 • Teknisesti, koska he hyväksyvät kirjoittajia, sitä ei pidetä ”kylmänä” sävelkorkeutena, mutta sinun on silti myytävä heidät ideoidesi mukaan.
 • Koko tämän blogi-viestin tarkoituksena on näyttää sinulle, että siellä on paljon verkkosivustoja, jotka ovat valmiita maksamaan satoja dollareita yhdestä blogiteksistä.

Paitsi, että myös Writer's Market -palvelussa on toimittajien nimi, jotka lähettävät ohjeita ja maksavat toimituksia. GloHoliday on matkaartikkelisivusto, joka tarjoaa täydelliset resurssit matkustamiseen ympäri maailmaa, mukaan lukien lomakohteet, festivaalit, yleiset vapaapäivät, hotellien varaukset, lentotiedot ja matkavinkit, jotka houkuttelevat tuhansia kuukausittain kävijöitä. Kun olet suorittanut tehtävän, maksut tallennetaan turvallisesti ja siirrä sitten varat halutulle pankkitilille. Rahan ansaitseminen esseen kirjoittajana on melko helppoa. Tällä hetkellä kirjoitan kolme artikkelia viikossa muille ihmisille. Muutamaa vuotta myöhemmin lähdin laiturilta aloittamaan kirjoitusyritykseni.

Jos olet eläinlääkäri ja uskot, että voit kirjoittaa loistavaa sisältöä luonnollisista lääkkeistä yleisille koiran sairauksille, tee luettelo 100 verkkosivustosta, jotka kirjoittavat johdonmukaisia ​​blogeja koiran sairauksista. Olen kokenut epäonnistumisen epäonnistumisen jälkeen, ja teen edelleen useammin kuin haluaisin myöntää. Saat maksun verkkokyselyistä: 5 dollaria liittymisbonus, se tunnetaan matalasta vähimmäismaksurajasta ja nopeasta ja helposta ensimmäisestä voitosta. Saveur alkaa 150 dollarilla "uskomattomista tarinoista ruoasta ja matkasta".

Tämä on Kalmbach Publishing Co. -yrityksen online-julkaisu Jos ansaitset 0 dollaria. Kuinka aloittaa On selvää, että työsi on oltava alkuperäistä. He ajoittain lähettävät artikkeleita koskevia pyyntöjä tietyistä aiheista, mikä saattaa saada sinut lähemmäksi suurta palkkakehystä. He kannustavat lyhyitä artikkeleita (noin 850 sanaa).

 • Yhdessäsi oleville valokuvaajille he maksavat myös kuvista - missä tahansa 50–300 dollaria per valokuva.
 • Tämä on toinen sivusto, jossa sinun on neuvoteltava palkasta ennen artikkelin kirjoittamista.
 • Saatat joskus hukkua ajatuksesta mistä aloittaa.
 • Mutta kun aloitat blogin, tytäryhtiötuotteiden mainostaminen on realistisin ja vähiten riskialttiin tapa ansaita elantonsa kirjoittamisesta.
 • Loppujen lopuksi, mikä on elämä ilman ystäviä?
 • Tämä on yksi kirjoittajien yksinoikeuksista, josta löydät kaiken tyyppisiä freelance-kirjoitustyöpaikkoja.

Rahastot Kirjoittajille

Uusien freelance-asiakkaiden hankkiminen on niin paljon suhteiden ja luottamuksen rakentamista sinun ja asiakkaan välillä! Löydä lisää tapoja ansaita rahaa kotoa alla: Kun joku kertoo minulle olevansa epätoivoinen freelance-työn suhteen, ensimmäinen kysymykseni on yleensä: ”Oletko yhteydessä LinkedIn: iin jokaisen entisen toimittajan ja kirjoittajan kanssa, joka tuntee sinut, ja kertoa heille, että arvostat heidän viittauksiaan? Verkkosivusto ilmoittaa, että he eivät maksa, mutta poikkeuksia tehdään, jos keskustelet maksusta ENNEN lähettämistä. NICHE IT DOWN. Jos he pitävät työstänne, tämä voi muuttua pitkäaikaiseksi keikaksi. Saat myös 100 dollaria siitä, että pääset ensin Photoshop-kilpailuihin, joiden mielestäni he juoksevat kaksi viikossa. Kun aloitat, kyllä, sinun on todennäköisesti myytävä työsi vähemmän kuin sen arvoinen.

Verkkosivustot käyttävät SEO: ta saadaksesi paremmat sijoitukset hakutuloksissa, joten mitä paremmin voit integroida avainsanat online-kopioon, sitä menestyvämpi online-kirjoittaminen on. Parhaat binaariasetusvälittäjät 2019, yhtään ainoata välittäjää ei voida luokitella parhaaksi, koska välittäjä, joka saattaa olla sopiva yhdelle kauppiaalle, ei välttämättä tule sopimaan sinulle. Postitan säännöllisesti CNBC: hen, Thought Catalog, Thrive Global, jne. Tarvitsetko kuvitteellisen termin, jotta se legit? Verkkokurssit ovat hienoja. Tutki yleisöäsi. Erittäin onnistunut freelance-kirjoitusystäväni Cat Alford on luonut videokurssin, joka opastaa sinut vaihe vaiheelta rakentamaan oma freelance-kirjoitusyrityksesi. Tämä on kirjoittajille tunnettu työtaulu, joten jos näet taululla kiinnostavan keikan, odota saavan paljon kilpailua.

Yhdessä vaiheessa kirjoitin jonkun puolesta, enkä vain tuntenut, että tyylini olisi yhteydessä hänen.

Myy Kuvia

Jos olet aivan uusi tässä ja sinulla ei ole kokemusta tai valtakirjoja, odota, että selat melko monta yritystietoa ennen kuin löydät jotain sopivaa. Olen hiljattain allekirjoittanut ensimmäisen kirjakaupan. Copywriters ovat yksi eniten palkattuja kirjoittajia maailmassa. Melkein ei mitään. Monet ovat ei-äidinkielenään puhuvia, jotka haluavat säästää dollaria, voit todennäköisesti lyödä nopeasti työtä. Murtaudu forexiin 12 vaiheessa, kauppasodat ovat olleet suunnilleen taaksepäin, koska historia voi viedä sinut. Jos hyvämaineinen freelance-valmentaja, kuten Elna Cain, tai ammatillinen bloggaaja, kuten Jon Morrow, mentoroi sinua, sinun ei tarvitse huolehtia työpaikkojen laskeutumisesta käyttämällä tätä taktiikkaa - sävelkorkeutta. Ja vaikka tekijä on yksi parhaista vaihtoehdoista, se ei ole ainoa.

Brazen on ilmeisesti muuttanut heidän liiketoimintamalliaan, eikä ole enää selvää, hyväksyvätkö he vierasviestit. Ongelmana on, että nämä sähköpostiviestit ovat yleensä aivan liian pitkiä ja niillä ei ole selvää pistettä. Mutta pitäisikö sinun kirjoittaa tietokirjallisuutta tai fiktioa? Voit helposti siirtää hänelle idean harkita ensi vuotta varten freelance-kirjoittamisesta/rahaa kirjoittamisesta. 25 kutakin sanaa kohden, ja ne rajoittuvat yleensä alle 2019 sanaan.

Mirasee maksaa 200 dollaria 1 000–2 000 sanan sisältävistä viesteistä markkinoinnista, liiketoiminnan tuottavuudesta ja kasvun aiheista. Voit sitten korottaa hintojasi vastaavasti. Älä lopuksi lähetä tarkkaa sävelkorkeutta kaikille verkkosivustoille (vaikka ne olisivat samalla toimialalla).

Osallistu Kirjoituskilpailuun

5 vuotta yhdessä. He etsivät tarinoita yliopistoelämästä ja muistoja ystävien kanssa tai päivämäärää tai jotain mitä tapahtui juhlissa jne. Amazon-kumppanilinkit voivat kuitenkin olla erittäin tuottavia. Joten voit kirjaimellisesti saada palkkaa kirjoittaa mistä tahansa, jopa elämästäsi. He tarvitsevat blogin pysyäkseen sisällön markkinoinnin sodan mukana. Babble on jatkuvasti kehittyvä verkkosivusto, joka blogoi vanhemmuudesta, raskaudesta, huumorista, elämäntavasta ja viihteestä. Oli ihmisiä, jotka valittivat, koska oli vaikeaa saada korkeampaa arviota ja siirtyä kolmen tähden tasosta 4 tähden tasolle. Maksut suoritetaan PayPalin kautta, kun keräät vähintään 10 dollaria.

Katso täydellinen luettelo tavoista ansaita Swagbucks

Tutustu AP-tyyliin todella, koska sisältöasiakkaat haluavat kirjoittaa virheettömästi. Tämä on kysymys, johon halusin löytää vastauksen. Seuraava sivusto, jonka haluat ehkä tarkistaa, on WritersWeekly.

Liittyvä

He maksavat 45–50 dollaria per artikkeli riippuen siitä, haluatko makseta Checkin tai Paypalin kautta, ja artikkelit hyväksytään yleensä viikon kuluessa niiden toimittamisesta. 50–75 dollaria Metro Parent Publishing Group on avoin kokeneille freelance-kirjoittajille auttamaan heidän lehtensä ja verkkosivujensa sisällön rakentamisessa. Yksi suosikeistani ja niin helppo sisällyttää kirjoihisi. Tutustu heidän sisältöön ja myymään. Joka tapauksessa, jos haluat tulla yhdeksi ensimmäisistä, joka hakee kirjoituskeikkaa, kokeile seuraavia blogityötaulukoita: Kirjailijana, kun olet avannut yhden työluetteloista tarkistaaksesi sen, sinulla on 10 minuuttia aikaa päättää, haluatko sulkea kyseisen työn vai et. Freelancen tapauksessa kyse on enemmän kokemuksesta ja käytännöstä kuin kuvitteellisesta sukutaulusta. Selvitä, tarvitaanko he näytönohjainkirjoittajaa.

Luo Iskulauseita

Enemmän kirjoitat enemmän ansaitset. Kindle-kirjan julkaisemiseen liittyy joitain etuja. Loppujen lopuksi kirjoittamista on monia eri muotoja, jokaisella on omat hintalappunsa. Tarkka artikkelihinta vaihtelee täällä kaikenlaisista tekijöistä riippuen, esimerkiksi kuinka pitkä artikkeli on, määräaika, taidot ja asiantuntemus jne. 1. tammikuuta - 31. Missä maailmassa on helpointa rikastua? Leikkaa kulut. maaliskuuta:

 • Varmista, että kielioppi ja välimerkit ovat oikein.
 • Sinun ei tarvitse toimistotilaa.
 • Se on mahdollista!
 • Minun ei tarvitse enää haastatella ihmisiä, joten se menee paljon nopeammin ja voin kirjoittaa paljon enemmän.
 • Muista, että sinun on tuotettava korkealaatuisia esseitä, jotka eivät ole plagioituja.
 • Aion jakaa kokemukseni ja selittää sinulle kaikki mahdolliset tapa saada palkkaa artikkeleiden, esseiden, arvostelujen ja jopa novellien kirjoittamiseen.
 • Opi niin paljon sivustosta ja sen tyylistä kuin voit ennen lähtökokeen suorittamista, koska jos et läpäise, sinun on todennäköisesti odotettava muutama kuukausi ennen uuden mahdollisuuden saamista.

Tuoreet Kirjat - Kirjoita Freelancerista, Laskutuksesta, Pienyrityksestä Jne.

He eivät ole ilmoittaneet, kuinka paljon he maksavat virkaa kohti. Sen mukana tulee myös tapaustutkimus siitä, kuinka tein 625 dollaria 2 tunnissa. Minut on kutsuttu puhumaan podcast-lähetyksissä, konferensseissa ja kirjoittajien huippukokouksissa. Tätä artikkelia on yli 122 276 katselua, ja 89% äänestäneistä lukijoista piti sitä hyödyllisenä, ja ansaitsi sen lukijamme hyväksymään tilaan. Lähetä sen sijaan räätälöity yksi jokaiselle verkkosivustolle ja tee siitä lyhyt ja yksinkertainen.

Listverse

Yksi asia, joka on muistettava, kun korostat blogin aiheasi, on se, että et vaihda aiheita sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty kirjoittamaan artikkeli. Ole hyvä ja jaa ne allamme! Esimerkiksi, jos haluat kirjoittaa laihtumista varten. Vapaalla kurssilla ja ilmaisella HubSpot-markkinointikurssilla hankkimiesi tietojen perusteella on aika etsiä freelance-kirjoitustyötä aloittelijoille.

Erilaisia ​​sähköisiä resursseja on jo olemassa kirjoittajien auttamiseksi kohti seuraavaa maksettavaa keikkaansa. Jokainen hyvä toimittaja tutkii niitä saadakseen lisätietoja sinusta. Minulla on opetusohjelma siitä, kuinka käyttää sitä freelance-kirjoituslaskujen lähettämiseen täällä, joten muista tarkistaa tämä ennen kuin jätät tämän viestin, jotta voit helposti seurata taloutta, tehdä veroaikaa WAY yksinkertaisemmaksi ja lähettää asiakkaillesi AMAZING, pro laskut! Beetatestausvaiheessa jotkut avustajista ovat ansainneet jopa 700 puntaa yhdestä yksittäisestä artikkelista. Hän maksaa 75 dollaria lyhyistä viesteistä ja 150 dollaria pitkistä perusteellisista viesteistä. Kuinka ansaita rahaa kirjoittamalla online kotona, joten miksi työpaikkojen tekstitys verkossa on suosittua? Jos asetat itsesi auktoriteetiksi nichellesi, niin yleisö kiinnittää huomiota sinuun ja ostaa sinulta. Se on niin yksinkertaista.

Lyhyesti sanottuna, freelance-kirjoituskorkojesi ei pitäisi olla pysähtynyt. Lyhyesti sanottuna minun piti ansaita rahaa kirjoittamalla verkossa. Tästä hyvä kirjoittaminen koostuu, koska se on se, kuinka opit kirjoittamaan sydämestä. Kumpaa aiot kokeilla? Sivustolla on suuri yleisö ja laaja valikoima yritystoimintaa ja markkinointia koskevaa materiaalia. He etsivät aikuisopiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittamaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksistä. Työn kirjoittamisen tiedotusvälineet:

Jos Rakastat Sitä, Jaa Se!

Ensinnäkin omistat oman sisällön. E-kirjojen suosion kasvaessa e-kirjat ovat menestyvä teollisuus freelance-kirjoittajille. 51 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, sivustot, kuten UserTesting. Tein 54 jakson aikana yhteensä 40 dollaria dollaria.

WPHub maksaa 100–200 dollaria viesteistä verkkosivujen suunnittelutrendeistä, parhaiden käytänteiden koodaamisesta ja muista WordPressiin liittyvistä aiheista. Tämä on aikakauslehti/-sivusto, joka on keskittynyt sokeiden ja näkövammaisten yhteisöön. Minusta on sinusta johtuen, että minulla on useita ING Direct -tilejä säästötavoitteilleni, Roth IRA, automaattiset maksut ja varojen allokointi. Jay Douglasin perustama Link-Able tarjoaa hyvät hinnat, jotka riippuvat sivustoista, joilla sinulla on tekijänoikeus tai joihin pystyt menestymään. Ja en ole. Ja siksi tällä on korkein ansaintamahdollisuus. Voit tilata jatkuvan sisällön täältä. Lomatyö kotitöistä: työ kotona tilauksien vastaanottaminen ja ostajien auttaminen. A List Apart kattaa web-suunnittelun.

InstantShift

Maksu PayPalin kautta. Voit ottaa sen alle kahdessa päivässä. Kuinka käydä kauppaa bitcoin futures, "Hashrate-kaatuminen ei ole todellinen", yhteentoimivuuden käynnistäjä Summa One -yrityksen perustaja James Prestwich teki tiivistelmän. Mutta kirjan kirjoittaminen ja sitten sormenpäiden ylittäminen ja toivovanne, että loistava ideasi myy, ei ole hieno menestysresepti. Työskentele kotona - työpaikkailmoitukset, tämän pitäisi antaa sinulle selkeän kuvan siitä, mitä he tekevät, miten ja missä se tapahtuu. Joka tapauksessa salaisuus on tarinoiden hiominen ja seuraavan rakentaminen ajan myötä.

Sisällysluettelo

20 jokaisesta sanasta. Kun uskot siihen, se on vain logistiikkaa. Kauppamaksut ovat myös kohtuuhintaisia. Siellä on koko maailma tapoja ansaita rahaa kirjailijana… ja mielenkiintoinen on se, että suurin osa niistä tarkoittaa, että kirjoitat ilmaiseksi. Ai trading: 17 yritystä, jotka vaihtavat osakemarkkinoita, voit myös tarkistaa E-kaupan analyytikoilta päivitetyt analyysit ja kommentit, jotka voivat auttaa sinua kauppastrategian suunnittelussa. Aloitin tytäryhtiötuotteiden mainostamisen vuonna 2019. Ja kyllä, hän sai palkan! Metro Parentin sisältö määritetään kuukausia etukäteen.

Premium Bonds Laskettu

Suurin osa online-kirjoitustöistä haet pyynnönäytteitä tai linkkejä aiempiin online-artikkeleihin kirjoitettuihin artikkeleihin. 40–150 dollaria per viesti, riippuu sanamäärästä. Tässä on sellainen sisältö, jota he haluavat: Jotkut tunnetut kirjoittajat veloittavat 200 dollaria valmennuspaketista; toiset veloittavat 2019 dollaria. He etsivät kirjailijoita eri paikoista. Vastaaminen työpaikkailmoituksiin kirjoittamista varten: Avoinna kirjailijoiden maailmalle, myös Karibialle. Kertaluonteisten töiden tai jopa pitkäaikaisten projektien tekeminen asiakkaalle voi tarkoittaa, että juutut kirjoittamaan kissan virtsarakon tulehduksista kolmen kuukauden ajan.