Kuinka Käydä Kauppaa Kuin Ammattimainen öljy-kauppias

Edelliseen hintatoimintaan mennessä havaittiin kohta, jossa kauppiaat purkautuvat lyhyeksi ja missä tuskallisesti menettävät kauppiaat pelastavat pitkien positioidensa myymisen. EFP: tä voidaan käyttää joko futuuripositioiden perustamiseen tai selvitystilaan. Dollarin vahvuus on nopea tapa mitata raakaöljyn hintojen vahvuus. Työ kotona -työt, osa äitinä olemisesta juoksee tehtäviä ja lapsesi eri aktiviteetteihin. Esimerkiksi, jos joku vaihtaisi yhden raakaöljyfutuureja koskevan sopimuksen, joka vain liikkuu. Kuinka verkkokauppa toimii, tiedä myös, että jotkut välittäjät vaativat korkeammat minimit pääsyäkseen premium-alustoille, toiminnallisuuksille ja henkilökohtaiseen tukeen. Kurssit/oppaat - Opi tekninen analyysi ja uudet strategiat menestyneiltä kauppiailta. Muista kuitenkin, että futuurit voivat olla joko käteisellä tai fyysisesti. Ylitarjonta ja supistuva kysyntä rohkaisevat kauppiaita myymään raakaöljymarkkinoita matalammalle tasolle, kun taas kasvava kysyntä ja vähentynyt tai tasainen tuotanto rohkaisevat kauppiaita tarjoamaan raakaöljyä korkeammalle maalle.

Odottamattomia tarvikkeita. Tässä videossa aion nopeasti kertoa kaupankäynnin mahdollisuuksista, jotka esiintyvät käytännössä joka päivä, kun käydään kauppaa mustalla raakaöljyllä. Kirjat - Hanki yksityiskohtaisia ​​strategioita ja kuule tarinoita ja neuvoja joiltakin menestyneimmiltä kauppiailta. On tärkeää tietää, milloin aloittaa uusi etukuukausi, koska raakaöljy on tulevaisuus, joka ratkaistaan ​​toimituksella - jos olet pitkä ja annat tulevaisuuden vanhentua, saatat päätyä tynnyreillä raakaöljyä istumaan autotallissasi. Markkinoita voi olla trendikkäitä, tasamarkkinat, korkea volatiliteetti tai aikoja, jolloin implisiittinen volatiliteetti on alhainen.

  • Olen myös nähnyt suuria muutoksia tapahtuvan raakaöljyfutuureissa.
  • Sitten hinnat rauhoittuvat ja alkavat laskea alempana, ellei ole olemassa kiistatonta näyttöä merkittävistä toimitushäiriöistä.
  • RJ O’Brien on toinen selvityshuone, joka tarjoaa poikkeuksellista palvelua.
  • Vähittäiskauppiaat ja sijoittajat vaikuttavat täällä vähemmän kuin tunnepitoisemmilla markkinoilla, kuten jalometallit tai korkean beetakasvun varastot.
  • Futures-kaupankäyntijärjestelmät ovat avain voittavan strategian parantamiseksi.

Raakaöljyä Koskevat Tosiasiat

Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen pyrkimyksistä löytää uusia öljylähteitä, kuten offshore-porausten kautta. Raakaöljymarkkinoilla tapahtuu yleensä suuria hintojen muutoksia heti raportin jälkeen. SPY: n nousu olisi voinut pysäyttää öljyn hintojen laskun. Suuret rakennukset voivat ilmaista ylitarjonnan, kun taas suuret vetovoimat voivat ilmaista alijäämän. Kyky ansaita huomattavia voittoja. Raakaöljyfutuureja ja sen lukuisia johdannaisia ​​kauppaa hakevien markkinatoimijoiden on opittava, mikä liikuttaa hyödykeä, vallitsevan väkijoukon luonnetta, pitkän aikavälin hintahistoriaa ja fyysisiä eroja eri luokkien välillä. Ostaja tai myyjä voi nimittää tarkastajan tarkastamaan toimitetun öljyn laatu. Kun yrität käydä kauppaa tällaisella ylikuormitetulla markkinalla, tarvitset raakaöljestrategian, jos haluat toimia korkealla tasolla ja selviytyä öljykaupasta.

Tämä epävakaa ympäristö voi tarjota joitain vakaita kaupankäyntimahdollisuuksia, riippumatta siitä, keskitytäänkö päiväkaupankäynnin futuureihin vai oletko pitkäaikainen kauppias. Hyödykkeitä koskevat tiedot ovat CRB: n vuosikirjan, joka on kaikkein kattavin saatavissa oleva hyödyke- ja futuurimarkkinatieto, kohteliaisuus. On myös muita tehokkaita strategioita, mutta strategiasta riippumatta olen löytänyt johdonmukaisimman menestyksen käymällä kauppaa samalla tavalla jokaisella istunnolla puhtaasti mekaanisella lähestymistavalla. Raakaöljyfutuurit ovat yksi dynaamisimmista ja tuottoisimmista päiväkaupan markkinoista. Raakaöljy käy usein kauppaa epävakaassa ympäristössä. Samana kuussa hän liittyi alkoholistien kuntoutusohjelmaan. Raakaöljyn päivittäiseen kauppaan on olemassa pari tapaa.

Tämä futuurien näkökulma lisää entisestään öljyfutuureihin sijoittamisen riskiä ja epävakautta. Voit nauttia tuotteesta ja täydentää strategiaasi ennen sukellusta. Voit avata tilin ja aloittaa kaupan alle 5000 dollarilla. Jos ostaja ja myyjä sopivat täydellisestä toimituksesta ehdoilla, jotka poikkeavat sopimusehdoissa määrätyistä ehdoista, he voivat jatkaa tätä periaatetta ilmoittaessaan aikomuksestaan ​​Pörssille. Tässä kappaleessa Tom ja Tony keskustelevat potentiaalisista kaupankäynnin mahdollisuuksista raakaöljyfutuureissa ja energia-ETF: issä. Optio-oikeuksien kauppiaat voivat tunnustaa tämän "naimispuheluna", ostaa tai myydä optiota vastakkaiseen suuntaan kaupankäynnin kohteen suojaamiseksi. Tiedä, mikä vaikuttaa öljyn hintoihin ja milloin paras aika ostaa.

NGU19 lisäsi 9.

Raakaöljyfutuureja Koskevan Sopimuksen Perusteet

Swing-kauppa on erittäin riskialtista, ja kauppiaat voivat menettää rahaa nopeasti, jos markkinat siirtyvät odottamatta heitä vastaan. Suurin osa futuurikauppiaista voi keskittyä yksinomaan tähän sopimukseen ja sen moniin johdannaisiin. Jos jännitteet lisääntyvät Lähi-idässä, ei ole mahdollista kertoa tarjonnan mahdollisten häiriöiden laajuutta, ja kauppiaat reagoivat usein nopeasti uutisiin mukauttamalla strategiaansa hintavaihteluiden seurauksena. Se tarjoaa kauppiaille tietoja markkinoiden dynamiikasta, ja siksi ne voivat olla hyvä tapa saada käsitys siitä, mihin öljyn hinnat ovat menossa. U: n nousu Voitto Bitcoin-kaupankäynti menestyksekkäästi ilman indikaattoreita Päiväkaupan potentiaali FuturesDay Trading levitti kaupankäyntistrategioita raakaöljyn futuurimarkkinoilla. Lisäksi kaikkia energiaan keskittyviä rahoitusinstrumentteja ei luoda yhtäläisesti, ja näiden arvopapereiden osajoukot tuottavat todennäköisemmin positiivisia tuloksia. Yksinkertainen tosiasia on, että maailma on riippuvainen öljystä ja suuri osa siitä tulee tältä erittäin haihtuvalta alueelta.

Hae

Olen käyttänyt 4 tunnin 1 minuutin kaavioita, 1 päivän 5 minuutin kaavioita ja 5 päivän 30 minuutin kaavioita. Öljyn implisiittisen volatiliteetin lasku osoittaa, että kauppiaat odottavat öljyn hintojen heikompaa muutosta kuin 5. kesäkuuta. Tämä johtuu siitä, että suurin osa markkinoista suojaa tai spekuloi. Investoitko tai pelaatko rahaa?, tuotot ovat alhaiset ja sijoituksen valinta vaatii paljon tutkimusta. Perushintaan 0 tehty kauppa vastaa "perinteistä" TAS-kauppaa, joka selvitetään tarkalleen päivän lopulliseen hintaan. Joitakin aiheita ovat: Jos voit ansaita palkkion 55 prosentilla kaupoista, sinulle jää kunnollinen kuukausittainen voitto. Aivan kuten peluri, joka ylittää tervetuliaisuutensa blackjack-pöydissä.

Kaikki ICE Futures Europe -jäsenyritykset ovat joko ICE Clear Europe -yrityksen jäseniä tai heillä on selvitysjärjestelmä ICE Clear Europe -jäsenen kanssa. Kaupankäyntihuoneet - Live-futuurien päivän kaupankäynnin chat-huoneet ovat loistavia tietolähteitä. Ajatuksena on rajoittaa tappiot vain yhteen tai kahteen tikkuun ottaen samalla voittoa, melkein heti, kun olet saanut sen.

Joten vaihteleva inflaatioaste (tai deflaatio) vaikuttaa myös öljyn hintoihin. Katso öljyä koskevia neljännesvuosittaisia ​​ennusteitamme edetäksesi raakaöljykauppaa ja saadaksesi etulyöntiaseman markkinoilla. Öljyn hinnat vaihtelevat hinnoitteluun liittyvien uusimpien kuiskausten perusteella, mikä tekee siitä suosion swing- ja päiväkauppiaista, jotka etsivät reunaa. Algoritminen kauppa, uskomme, että lukijamme hyötyvät vain käyttämällä Copy Buffet -kauppaohjelmistoa. Haluat todennäköisesti tarkastella taloudellista toimintaa ja politiikkaa, tarjontaa ja kysyntää, sijoittajien mielipiteitä sekä pysyä ajan tasalla viimeisimpien uutisten kanssa.

Osingon Sieppaaminen Katettujen Puheluiden Avulla

Jos se siirtää 10 pistettä ja kaupat kolme sopimusta, voitto tai tappio on 300 dollaria. He haluavat usein suojata riskiään ostamalla öljyfutuureja, jotta heidät voidaan kiinnittää ostamaan öljyä halvemmalla, etenkin kun he pelkäävät kaasun hinnan nousua. Öljyfutuurit tarjoavat myös sijoitusstrategian niille, jotka uskovat öljyn hinnan laskevan. (1 miljoona kuutiometriä), arvo 500 miljoonaa dollaria (340 miljoonaa puntaa); toisinaan tämä edusti 69 prosenttia käydyn öljyn määrästä [1] [2] ja kymmenenkertainen keskimääräinen kaupan määrä. 902 gallonaa, jopa noin puoli senttiä tai 0. Muut hyödykkeiden futuurit, kuten maissi ja karja, voidaan korvata ja niiden hinnat voidaan vakauttaa.

Koska futuurit ovat vipuvaikutteisia sijoituksia, voit ostaa ja myydä futuurisopimuksia maksamatta mitään etukäteen (ulkopuolella vakuusvaatimukset). Aluksi futuurien käsite saattaa kuulostaa hieman hämmentävältä, mutta ne ovat itse asiassa yllättävän suoraviivaisia. Kun se käy kauppaa: Jatkuvan sopimuksen tunnus: 3% istunnolle, ja kuukauden sopimushinnat kirjaavat laskun 2. Osallistumiseen 2,145 dollaria, 1850 dollaria pidättämiseen. 10 000 netto futuuria, kaikki kuukaudet: Suuria uutisia voi tapahtua yön yli, mikä aiheuttaa öljynhintojen heilahtelua ennustamattomasti ja laajasti.

5% ja Kanada 4: llä. Varastotiedot ovat tärkeä barometri öljyn kysynnälle. Tämä perustuu 4 290 dollarin alkuperäiseen marginaalivaatimukseen ja 3 900 dollarin ylläpitomarginaaliin. Mutta päinvastoin on myös totta. ICE Clear Europe takaa kaikkien sellaisten ICE Futures Europe -sopimusten taloudellisen tuloksen, jotka sen selvitysosapuolet ovat rekisteröineet.

Täydellinen Opas Tulevaisuuden Markkinoille

Tätä sivua käyttämällä näet hypoteettisen voiton tai tappion, joka olisi seurausta mielipiteiden antamista Osta/myy -signaaleista. YouTube-videon yhteenveto: Kahdella sijainnilla, mikä on suositeltava menetelmä, haluan poistua tietystä kohteesta yhdellä sijalla ja jäljittää sitten toisen sijan kauppasuunnitelman sääntöjä ja tekniikoita kohti.

Tunteita testataan sellaisilla kysymyksillä kuin, mihin pysähdyspaikka tulisi sijoittaa, milloin ja mihin se tulisi siirtää ja milloin voitot tulisi ottaa. Kuten sanonta kuuluu, markkinat voivat pysyä yliostuneilla ja ylimyydyillä alueilla pidempään kuin pystyt pysymään vakavaraisina. Keskity kaupankäynnin mahdollisuuteen eikä määrään. Koska markkinoilla on suuri määrä vaikutuksia hintojen nousuun ja koska kun tarvitaan paljon liiketoimintaa, likviditeetin taso voi siirtää markkinoita nopeasti, raakaöljy on markkinat, joilta päivittäiskauppiaalle on paljon toimintaa, josta voi hyötyä. Raakaöljymarkkinat tunnetaan yhtenä epävakaimmista futuurimarkkinoista. Kuinka sijoitusrahastot, etf ja osakekaupat käyvät? Jos kaupankäyntikustannuksia ei olisi - mahdollista ajatuskokeessa, mutta ei todellisessa maailmassa -, viimeisen vuosikymmenen aikana erinomainen strategia olisi ollut ostaa osakkeita viimeisellä mahdollisella hetkellä normaalin kaupankäynnin aikoina ja myydä ne menetelmällisesti avauskellolla jokainen päivä, Purduen professori Gulen sanoi. Joten esimerkiksi S&P 500: een kytketyn johdannaisen arvo on yksinkertaisesti S&P 500: n hinnanmuutosten funktio.

RISKIN ILMOITTAMINEN: Yksittäiset sijoittajat. Tee kaikki tämä, ja saatat hyvinkin olla vähemmistössä, joka tuottaa komeita voittoja. Järjestelmää käyttämällä käytät systemaattista lähestymistapaa futuurikauppaan, jonka avulla voit välttää tunteiden sudenkuopat ja voittokauppojen väärinkäyttämisen. 50, mikä on alle 80 dollarin enimmäisriskisi. Kuten mainittiin, joukkovelkakirjalainojen hinnat muuttuvat käänteisesti koron kanssa, joten niitä ei sekoiteta. Ensimmäinen kohta on jakaa tämä määrä sekä raakaöljyfutuureissa (useimmissa alustoissa symboli on CL tai GCL) että miniraakaöljyfutuureissa (yleisin symboli on QM, joten QMQ19 on elokuun 2019 miniraakaöljyfutuurit. )

Nämä kirjat antavat sinulle historiallisen taustan öljystä ja sen eri syklistä.

Arkisto

Teoriassa se tarkoittaa, että sijoittajat, joilla on voimassaolon päättyminen, voivat olla koukussa hyväksyä tai toimittaa 1000 barrelia todellista raakaöljyä sopimusta kohden. Tunteita testataan sellaisilla kysymyksillä kuin, mihin pysähdyspaikka tulisi sijoittaa, milloin ja mihin se tulisi siirtää ja milloin voitot tulisi ottaa. Tuotteet, jotka voivat saada TAS-hinnoittelun, käyvät kauppaa hinnalla "perushinta" 0, jotta saadaan aikaan erotus (plus tai miinus 10 tikkua) verrattuna selvitykseen taustalla olevassa tuotteessa suhteessa 1: 1. Ilman rajoituksia lyhyille ja pitkille positioille voit pysyä puolueettomana ja reagoida nykyiseen markkina-analyysiisi. Ennen kuin jatkamme, suosittelemme aina ottamaan paperin ja kynän ja muistamaan tämän kirjoitusmenetelmän säännöt. Öljykauppiaiden tulisi ymmärtää, kuinka kysyntä ja tarjonta vaikuttavat öljyn hintaan. Kosketa laitteen käyttäjiä, tutkia koskettamalla tai pyyhkäisemällä eleillä.

Joka päivä viikon aikana se pysähtyy 5-6 p. Ennen kuin laitat kaiken pääoman riville, muista kuitenkin, että jokaisella markkinalla on omat ominaisuutensa, ja huolellinen analyysi on tarpeen, jotta löydetään oikeat markkinat yksilölliselle kaupankäynnistyyliisi ja strategioillesi. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta sopimuksesta yhden rastiin liike johtaa 10 dollarin voittoon tai tappioon. Rekisteröitynä välittäjänä Commodified Futures Trading Commissions (CFTC) -yrityksessä, se kehittää lukuisia kauppajärjestelmiä, joihin ammattimaiset futuurikauppiaat luottavat. Pohjimmiltaan se tulee OPEC-maista ja muista kuin OPEC-maista. Se on yleensä keskiviikkona klo 10: Tämä tarkoittaa, että jokaisesta öljyn hinnan muutoksesta dollarilla on voitto tai tappio 1 000 dollaria.

Kun otat kaupan toisen puolen, voit kaapata ylimääräisen palkkion riskin ottamisesta. Ketkä ovat tärkeimmät forex-markkinoiden pelaajat? Yksinkertaisesti englanniksi, jokaisesta numerosta, joka ylöspäin tai alaspäin neljännessä kohdassa desimaalipilkun kohdalla liikkuu (0. Nyt voit tunnistaa ja mitata hintojen muutoksia, antamalla sinulle ilmoituksen volatiliteetista ja tehostamalla kauppapäätöksiäsi. Alusvarat voivat liikkua odotetusti, mutta optiohinta saattaa pysyä pysähdyksissä. Tulokset tulkitaan osta-, myy tai pidä signaaleina, jokaisella on numeerinen luokitus ja yhteenveto osto- tai myyntiarvosta kokonaisuudessaan. Noin 4000 eKr. Mesopotamiassa bitumia, tervaraakaöljyä, käytettiin alusten tiivistämiseen, jalokivien ja mosaiikkien kiinnitykseen ja liima-aineeksi asekahvojen kiinnittämiseksi.

Kaupankäynti Energiafutuureilla

Ainoa vaatimus on liikkuminen markkinoilla. Raakaöljy on raaka-aine, jota jalostetaan tuottamaan erilaisia ​​polttoaineita, kuten bensiini, lämmitysöljy, diesel, polttoaine ja monet muut. Siksi suuri osa tulevaisuuden kaupoista on edelleen karjaa, kuten karjaa, sekä jyviä, kuten vehnää ja maissia. 25 fiksua tapaa tehdä 100 dollaria nopeasti (yksi menetelmä vie alle 3 minuutin). Nyt kun tiedämme, että pitkäaikainen yliostettu lukeminen tarkoittaa, että meillä on älykäs rahan ostovoima, voidaan olettaa, että kun öljymarkkinat saavuttavat ylimyydyn lukemisen, älykkäät rahat ilmestyvät jälleen pitämään öljyn hinnat korkealla. Kaikki futuurit ovat epävakaita sijoituksia, eikä öljy ole poikkeus.

Internetistä

Päivämyyjä hyötyy sen sijaan raakaöljyn päivittäisistä hinnanvaihteluista ja yrittää ansaita rahaa nouseeko vai laskeeko arvo. Hänen kokemuksensa teollisuudesta on alkanut verkkokaupan alusta, ja hän on myös kehittänyt useita kauppajärjestelmiä vuosien varrella. (30pm EST), jotka ovat melko lyhyitä kaupankäyntiaikoja. Näiden ostamisen ja myymisen aaltojen tunnistaminen on erittäin tärkeää, jos haluat välttää leikkauksen saamista rahoitusmarkkinoilta. Yksi tärkeä huomio, joka on pidettävä mielessä, on se, että öljysopimuksen ostaminen antaa sinulle 1000 barrelin raakaöljyn omistuksen.

Laitat stop-loss-tilauksen viisi tikkiä lähtöhinnasta ja yhdeksän tavoitekohdetta pois. 00 tynnyriltä, ​​jos edellisen päivän ratkaisuhinta minkä tahansa takaisinkuukauden aikana on 3 dollaria. Opi markkinoimaan kauppaa viidessä vaiheessa, päiväkaupankäynti tapahtuu yleensä käyttämällä kaupankäyntistrategioita hyödyntääkseen korkean likviditeetin omaisuuserien tai valuuttojen pieniä hintamuutoksia. Ostaessaan futuureja ja optioita, elinkeinonharjoittajan on käytettävä oikeaa vaihtoa öljyn vertailuarvoon, jonka kanssa hän haluaa käydä kauppaa. Kun taloudelliset tiedot osoittavat PMI: n ja CPI: n nousevan, se kertoo, että inflaatio on alkanut nousta. 1 senttiä tai 0. Pörssissä futuurien hinta vaihtelee 0 dollarissa.

Raakaöljyä puhdistettaessa tai jalostettaessa kestää noin kolme tynnyriä öljyä, jotta saadaan kaksi tynnyriä lyijytöntä kaasua ja yksi tynnyri lämmitysöljyä. Raakaöljyn kuluttajat ja tuottajat voivat hallita raakaöljyn hintariskiä ostamalla ja myymällä raakaöljyfutuureja. Shark mini, lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät. Lue kaupankäynti, oppiaksesi tärkein taito menestyvälle kaupalle. 50 palkkiota futuurisopimusta kohden (plus muut vaihtopalkkiot) Joitakin etuja ovat: Toinen parhaimmista futuuripäivän kaupankäyntistrategioista on scalping, jota monet käyttävät saadakseen komeita voittoja. Kaupankäynnin seurauksena PVM Oil Futures -yritykselle aiheutui lähes 10 miljoonan dollarin tappio ja Perkins irtisanottiin, ja myöhemmin Financial Services Authority (FSA) kielsi sen myöhemmin käydä kauppaa. Pidä riski alhaisena ja marginaalisi minimaalisena, eikä sinun pitäisi koskaan menettää niin paljon, että olet poissa pelistä hyväksi. Se vaihtelee myös askelittain niin vähän kuin penniäkään tai 0.

Kauppa Hyödykkeillä Ja Rahoitusfutuureilla

Sekä perustavanlaatuinen että tekninen analyysi ovat hyödyllisiä öljykaupassa ja antavat kauppiaille mahdollisuuden hyötyä markkinoista. 8 parasta ilmaista tai edullista pörssikeskustelua vuodelle 2019. Rogers on asiantuntija, joka perusti The Quantum Fund -säätiön yhdessä George Sorosin kanssa. Korkotermiinisopimukset ovat joitain suosituimpia sopimuksia. Kauppiaat voivat mennä pitkälle tai lyhyelle @CL monista syistä. Katsotuimmat raakaöljyraportit löytyvät viikoittaisesta EIA Weekly Energy Stocks -raportista.

Lyhyesti sanottuna, menetät hallinnan kaupastasi! Yleensä sininen viiva on nopeasti muuttuva keskiarvo. Ansaitse rahaa verkossa, ja huijaukset eivät maksa välittömästi, se on enemmän kuin kaikki maailman osakemarkkinat ... yhdessä! Tämän vuoksi raakaöljy vaikuttaa monien muiden omaisuusluokkien hintoihin, mukaan lukien osakkeet, joukkovelkakirjat, valuutat ja muut hyödykkeet. Kiitti paljon. Opi suojaamaan! Haluat olla fiksu liikemies/nainen, joka on ennalta laskenut riskit ja tietää milloin kävellä pois kustakin istunnosta.

Raakaöljykaupan futuurit ja vaihtoehdot CME-konsernissa ja Lontoon kansainvälisessä öljypörssissä (IPE). Lyhyellä puolella oli yli 4000 dollarin voitto mahdollisuus vain 40 dollarin riskillä. Sierra-kaavion markkinasyvyys, palladium pieni OLS-hitti, se mainittiin neuvottelupuhelussa kaksi päivää aikaisemmin. Jokainen sekunti voi maksaa sinulle rahaa. Helppo kaupankäynnin konsepti.

Esitetyt raportit
Kauppiaana sinun on oltava hyvä ymmärrys tästä.

Tapoja Sijoittaa Meihin

Rahaöljy-ETF: n päivittäiseen kauppaan tililläsi tarvitsemasi määrä riippuu ETF: n hinnasta, sijaintikoostasi ja siitä, käydäänkö kauppaa vipuvaikutuksella (käytät lainattua rahaa). OPEC ja Venäjä sopivat 30. marraskuuta 2019 jatkavansa öljyntuotannon leikkausta, mikä johtaa tarjonnan vähenemiseen. Raakaöljysopimus toimii kuukausittain, ja monet kauppiaat odottavatkin hyötyvänsä levittämällä erilaisia ​​sopimuskuukausia toisiaan vastaan ​​saadakseen hyötyä hyödykkeen arvon muuttuvista odotuksista ajan myötä. Joka tapauksessa sinun tulisi pitää tilillä yli 25 000 dollaria kattamaan mahdolliset tappiot, jotka tekevät tilin arvosta pienemmän kuin tämä vähimmäismäärä. Tämän hintatoimen takia voimme odottaa paljon hyviä kauppamahdollisuuksia. Esimerkiksi siihen vaikuttavat usein nykyisten ja pyrkivien poliitikkojen esityslistat, sodat, luonnonkatastrofit ja suuret uutiset. Raakaöljyvaihtelevat kauppiaat luottavat markkinoiden kehitykseen lyhytaikaisiin muutoksiin tarjonnassa ja kysynnässä sekä tekniseen analyysiin. Brent ja Forties sekä norjalainen Oseberg Blend, joista myyjä saa 30 ¢ tynnyriltä alennuksen lopullisen toimitushinnan alapuolella; Nigerialainen Bonny Light ja Kolumbian Cusiana toimitetaan 15 ¢ palkkioilla; ja Nigerian Qua Iboe toimitetaan 5 ¢ palkkiona.