Kuinka ansaita rahaa Blogging (kuvilla)

Mutta mitä hyötyä on tuottaa staattista sisältöä verkkosivustollesi, jota kukaan ei koskaan löydä? Tämä on hyvä strategia, jos voit helposti luoda tuotteen ja selvittää tekniset näkökohdat sen saamiseksi verkosta ja myyntiin. Blogisi voi sisältää myös mainoksia. Mutta arvaa mitä? Monet suuret blogit, mukaan lukien M M, ovat alkaneet mainostaa omia kurssejaan ja/tai tuotteitaan. Kun online-tila on kypsynyt, nyt on enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa blogin avulla. Tämä suhteellisen käytännöllinen lähestymistapa tekee tuotteiden myynnistä melko houkuttelevan tavan ansaita rahaa blogeilla tänään. Yksi erityinen vinkki, jonka voin antaa tässä, on keskittyä voimakkaasti hakukoneiden liikenteen muuntamiseen.

 • On olemassa monimutkaisia ​​sääntöjä bloggaajille, jotka julkaisevat sponsoroituja viestejä, ja maasta riippuen ne voivat vaihdella.
 • Se voi olla kuntoa, reseptejä tai parisuhteneuvoja.
 • Onko tämä tuote, jota luulet todella käyttäväsi?
 • Freelancer ja henkilöstön kirjoittaminen ovat kaksi muuta hienoa tapaa ansaita rahaa blogoinnissa.
 • Syy, jonka perusteella bloggaajat eivät voi ansaita rahaa mainosta, johtuu siitä, että heillä ei ole tarpeeksi liikennettä.
 • Sinun täytyy vain pysyä siinä päästäksesi siihen pisteeseen.
 • Tuotemerkin tunnustaminen, kaverit.

Kukaan ei kuitenkaan halua, että niin sanottu ”asiantuntija” luennoi hänelle. Tee mikä on sinulle helpointa. Flippa-kaltaisten sivustojen avulla voit ostaa tai myydä verkkosivustoja ja ansaita aika mukavaa rahaa. Ansaitse rahaa verkossa: kuinka ansaita 1000 dollaria kuukaudessa ilman työpaikkaa vuonna 2019. Katso lisätietoja ilmoituksesta.

 • Vaikka minkä tahansa tyyppisen sisällön hankkiminen sivustollesi on aluksi suurta saavutusta, haluatte lopulta jotain parempaa.
 • Blogin ansaitseminen on yksi vaikeimmista asioista, jotka sinun on tehtävä aloittaessasi, joten haluan antaa sinulle vinkkejä, jotka ovat todella auttaneet minua.
 • Anteeksi, minun pitäisi sanoa, että ensimmäinen myytäväni digitaalinen tuote oli e-kirja.
 • Mainosten suora myynti hallitsee silti enemmän työtä kuin Google AdSensen käyttö.
 • Valokuvat - monet valokuvaajat myyvät valokuvia verkossa.
 • Tunnen joitain isompia bloggaajia, jotka ovat alussa unohtaneet tämän, ja tiedän, että he pahoittelevat sitä.
 • Tässä artikkelissa jaamme parhaita "todistettuja" tapoja ansaita rahaa online-bloggaamisessa WordPressin kanssa.

Kirjoittaminen Todella Todella Todella Todella Pitkät Viestit

Et koskaan tiedä kuka voittaa. Pian opit, että jotkut menetelmät saattavat toimia, kun taas toiset eivät. 8 odottamatonta tapaa ansaita rahaa kotoasi - mikä? uutiset. No, on olemassa muutamia eri tapoja ansaita huippukokous. WordPress-blogin aloittaminen on todella helppoa. Vaikka ansaitseminen on tärkeää, sinun ei pitäisi huolehtia siitä liikaa ensimmäisten kuukausien aikana. Sinun on jatkettava lukijoiden tuomista näihin viesteihin ja julkaista jatkuvasti mahtavaa sisältöä kokonaisuudessaan, joten se ei ole 100% passiivinen.

Katso täydelliset ohjeet oppitunnistamme Amazon-tytäryhtiökaupan luomiseen WordPressin avulla. Käytä kuponkikoodia rsosaveaw2new 36 kuukautta SSL-lisäosan kanssa (saadaksesi täyden alennuksen). Blogin päätavoitteena tulisi olla antaa hämmästyttävää, laadukasta tietoa johdonmukaisesti. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), tietojen kaivostaitosi ovat tuottavuuden ja myynnin keskipisteessä. Tämä on itse asiassa yksinkertaista - etsi vain ohjelmisto, liitännäiset tai verkkokurssi, joka maksaa kunnollisen palkkion ja liittyy heihin.

B. Viestisi on osoitettava asiantuntemuksesi
Toivon, että tämä artikkeli oli hyödyllinen sinulle!

Yhdistä Viestisi Yhteen

Voit luoda nichellesi sosiaalisen verkoston, jossa on tehokkaita ominaisuuksia, kuten aktiviteettivirrat, ryhmät, jäsenprofiilit, viestit ja kaikki muu, mitä tavallisesta sosiaalisesta verkostosta voi odottaa. Voit periä postia/uudelleenlähetystä kohden, ja palkkiot voivat olla yllättävän korkeat. Alla olevassa kuvakaappauksessa voit nähdä tytäryhtiöiden tulot yhdestä ohjelmasta yhden kuukauden aikana: Helppo - WordPress-blogiisi liittäminen on helppoa. Yhteydet MailChimp-tiliisi - Sinulla on ilmainen sähköpostinkeräystyökalu, joka yhdistää ilmaiseen MailChimp-tiliisi. Minun ei koskaan tarvinnut edes mainostaa palveluitasi ja päädyin usean vuoden ajan säännölliseen TurboTax-avustajakeikkaan. Nämä ovat yleisimmät tavat, joilla voit ansaita blogejesi kautta. Tässä on hieno opas fyysisistä tuotteista, jonka on luonut sähköpostimarkkinointiohjelmiston tarjoaja ConvertKit.

Samanlainen kuin monilla online-tuotteilla ja -palveluilla on tytäryhtiöohjelmia, joihin voit liittyä. 10 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa ja saada palkka tänään, vain tuomari saa vain joukon asiakirjoja kodinsa mukavuuteen ja maksaa mielipiteesi ja palautteesi. Vuonna 2019 hän käynnisti BlogPhotoTv -yrityksen, jonka tehtävänä on pelastaa merkittäviä visionäärejä Internetin hämäykseltä. Kokeile eri kuvataustoilla, erilaisilla toimintakehotuksilla, jopa eri avainsanoilla kuvauksessasi. Lisäksi kurssien ei tarvitse olla suuria.

Minulla on esimerkiksi resurssisivu kaikille käyttäjilleni blogityökaluille. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), harkitse myyntiä Ebay-, Craigslist- ja Facebook-ryhmissä. Kuinka bloggaajat saavat sponsoroituja mahdollisuuksia? Ei ole syytä maksaa vain kuukaudesta tai muutamasta. Ilmainen 7 päivän aloitus blogin sähköpostikurssilla! Pidätkö tästä artikkelista? Toisin sanoen, tee aiheesi sisältöä paremmaksi kuin minkään muun.

Kuinka löytää tytäryhtiöitä

Sponsoroitu Sosiaalinen Sisältö

Se ei ole mitään, paras tapa saada nimesi sinne, jos olet uusi bloggaaja. Asiat, joista olet jo intohimoinen tai joista olet kiinnostunut. Toinen tapa ansaita huippukokouksesi ansaitsemalla pääsy katsomaan "live" ilmaiseksi ja myymällä sitten pääsyoikeus kaikille, jotka haluavat mahdollisuuden katsoa kaiuttimet, joita he menettivät (tai katsoa uudelleen). Jos olet tosissaan työskentelemässä kotona ja ansainnut rahaa verkossa, napsauta Osta nyt. Yleensä blogit ovat intohimoisten henkilöiden tai ryhmien tuote, jotka haluavat jakaa ideansa ja resurssinsa ihmisten kanssa. Mitä he haluavat oppia? Käytössä on paljon hyvää sisältöä, joten on hyvä idea lisätä tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta voit palata siihen myöhemmin ja siirtyä sisällön omassa tahdissa.

Tätä varten teet tuotemerkkiyhteistyötä, ylläpidät webinaareja, jopa maksettuja mainoksia tai videoita. Jos sinulla on rahaa kuluttaa (jonka käytät joskus, jos pidät bloggaamista) - ne kannattaa tarkistaa. Sinun on myös määritettävä HostGator-suojaus-PIN, jota käytät sivustosi takaosaan. Periaatteessa yritys maksaa sinulle edustaa heidän tuotetta, puhua siitä ja mainostaa sitä lukijoillesi. Vedä kynä ja paperi ulos tai avaa suosikki tekstinkäsittelytyökalusi. Näytät persoonallisuutta - Kaikki tietävät, että et voi lähettää evästettä sähköpostitse. Myy palvelukeikat Fiverrillä:

Voit myös tehdä sen. Älä ole toisen bloggaajan klooni. Tämä voi vaatia joidenkin viestien voimakasta muuttamista - se on okei. Voimme tehdä sen vapaa-ajallamme missä tahansa tällä hetkellä olemme.

Etsitkö Jotain?

Paras ennustaja blogin tuloista on heidän sähköpostiluettelonsa koko. Täällä blogissani jokainen julkaisemani sisältö palaa jollain tavoin sivublogiliiketoiminnan rakentamisen kattavaan kapeuteen (ja lopulta lukijoiden opettamiseen, miten ansaita rahaa blogointiin). Kuinka ansaita rahaa verkossa: paras helppo tapa ansaita jopa 6000 dollaria + kuukaudessa. Tämä auttaa, kun on aika hakea ryhmätauluja, koska haluat, että sinulla on kunnollinen salkku nastoja, jotka voit jakaa.

Kuinka Kauan Kestää Ansaita Rahaa Blogin?

Ei välttämättä tietotuotetta sinänsä, mutta silti hieno tapa tuoda rahaa. Opetettavissa olevien käyttöympäristöjen avulla on helppo luoda kursseja videoille ja diaesityksille. Yksinkertaisesti sanottuna - tytäryritystulot ovat, kun linkit tuotteelle, jota myydään toisella sivustolla (ota esimerkiksi Amazon) ja jos joku seuraa linkkiäsi ja lopulta ostaa kyseisen tuotteen, ansaitset palkkion myynnistä. No, nyt on sinun tilaisuutesi.

Varmista, että annat itsellesi runsaasti aikaa huippukokouksen kokoamiseksi. Nyt luettele kaikki aiheet, joista luulet kiinnostavasi ja joista voit blogoida. Honeyminer, huomaa, että sanoin, että 1 Mt: n arvosta transaktioiden tarkistaminen tekee kolikonkaivosmiestä oikeutta ansaitsemaan Bitcoin - kaikki, jotka tarkistavat transaktiot, eivät saa palkkioita. Affiliate markkinointi on valtava.

Nyt kun tämä ei ole mahdollista, aloitetaan joillakin erityisillä kaupallistamisstrategioilla.

6 Tapaa Olet Varakkaampi Kuin Tajuat

Tässä on muutama toimiva menetelmä: Julkaise sponsoroituja blogiviestejä: Onko sinulla erityisen suosittu blogi, jonka haluat ansaita rahaksi? Oikeilla blogeilla (varsinkin jos olet seurannut oppaani blogin nimeämiseksi luovasti), mainokset voivat olla uskomattoman helppo tapa saada brändin nimi julkisen silmän eteen. Korttisi CSC: n on oltava 4 numeroa. 31 000–55 000 dollaria ansaitse rahaa (nyt vuokraus), muut henkilökohtaiset ja online-lähetyskaupat maksavat sinulle, kun tavarat myyvät tai kun he vastaanottavat ja tarkastavat tavarat. Valitsemalla lukijoitasi kiinnostavat korkealaatuiset tuotteet varmistaa, että nämä asiat käytännössä myyvät itsensä.

Jos rahaa on vähän, voit luopua tästä vaihtoehdosta myöhempään aikaan, mutta suosittelen sen lisäämistä nyt (on myös teknisiä päänsärkyjä, joita voidaan välttää tiellä hankkimalla ne nyt).

5 erinomaista verkkosivustoa Google-avainsanojen tarkistamiseen

Lukea sisältöäsi uudelleen. kuinka aloittaa online-t-paitayritys amazonilla hyvin pienellä rahalla, mBA-ohjelmalla on kattava resurssien ja UKK-sivu, joka käsittelee parhaita käytäntöjä, rojalteja, sisältöpolitiikkaa, työkaluja, malleja ja paljon muuta. Ja mikä tärkeintä, mitä puuttuu? Tämän asian ei tarvitse olla jotain mitä opit akatemiassa tai työssäsi, mutta se voi olla yhtä yksinkertainen kuin jotain, jota ystäväsi, perheesi ja muut kutsuvat sinua ottamaan mielipiteesi. Lukijasi haluavat tietää, että kiinnität heihin huomiota. Se kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta - mutta se on todellinen ja 100% legit. Voit vaihtoehtoisesti antaa vierailijoille mahdollisuuden tehdä vapaaehtoisia lahjoituksia, jos tuet jotain syytä.

Blogissasi on oltava palvelu, joka täyttää markkinoiden tarpeet ensimmäisestä päivästä. Blogi, koska se on jotain mitä todella nautit tekemisestä ja koska haluat tuoda arvoa muiden elämään. Maksu vanheni. Mutta se, että maksat vain virtuaalisen huippukokouksen tuottamisesta toiselle yritykselle, ei ole ainoa tapa ansaita rahaa blogoimalla tällä kaupallistamiskanavalla. Ennen kuin tutkimme monia tapoja, joilla voit ansaita rahaa blogaamiseen omalla sisällöllä, haluaisin varoittaa tätä nopealla hinnoittelukeskustelulla.

Senssien tekeminen (aloitettu 2019)

Hakemistot voivat kerätä arvosteluja paikallisista yrityksistä, jakaa parhaita podcasteja tietystä aiheesta tai luetella parhaat tuotteet tietyllä markkinaraolla. Voit mainostaa blogissasi ja alkaa ansaita rahaa blogoimalla tällä kanavalla useilla tavoilla. Joten nyt kun olet rakentanut blogin, olet valmis luomaan joitain blogin kirjoituksia lukijoillesi. Blogit tuovat sinut lähemmäksi niitä, joihin yrität tavoittaa. Ihannetapauksessa haluat osallistua hallintoneuvostoihin, joissa on 20–100 avustajaa. Luota minuun, olen ollut siellä.

 • 20 per sivu katselu erittäin kannattavalla markkinaraolla, kuten vakuutuksella, mutta jossain 0 dollarilla.
 • Kuulostaako kaikelta siltä hyvältä?
 • Käytin aluksi vain Google Keyword Planneria.
 • Ihmiset rakastavat oppimista ja ympärilläsi on aina joku, joka haluaa oppia siitä, mistä olet perehtynyt.
 • Kasvata sähköpostiluetteloa.

Luo Yksityinen Yhteisö

PowerPoint on mitä olen käyttänyt koulussa projekteissa, joten se on myös se, mitä teen nastat. Lisäksi voit vaatia sponsoreita suorittamaan maksun lähettäessäsi viestin tarkistettavaksi. Katso lisätietoja siitä, kuinka voit järjestää maksullista verkkoseminaaria. Luettelo tarjoaa 9 parasta verkkoseminaariohjelmistoa WordPress-käyttäjille. Se on yllättävää joillekin, mutta eniten ansaitsevat bloggaajat eivät ansaitse eniten rahaaan suoraan blogistaan. Mikä on valuuttakauppa?, ymmärrät ahneuden ja pelon kielteiset vaikutukset ja opit hallitsemaan sitä. Lisäksi heillä oli laaja luettelo menoista.

47 Asiakasarvostelua

Bluehost tarjoaa edullisia hosting-palveluita aloittelijoille ja edistyneemmille tarpeille. Toisin kuin tyypillisessä verkkokaupassa, tilausmalli auttaa sinua lisäämään toistuvaa myyntiä ja koko liiketoimintamalli luottaa asiakkaan säilyttämiseen eikä hankkimiseen. Upwork toimii seuraavasti: Nämä ovat joitain suurimmista bloggaajista, joista tiedän, mutta he ovat jatkuvasti innovaatioita ja ajattelevat uusia tapoja käyttää blogiaan luovana lähtökohtana ja markkinointityökaluna. Mutta palkkiot ovat huomattavasti suuremmat kuin riskit.

Sanomattakin on selvää, että jotkut seuraavista vastauksista, jotka saimme, todella yllättyivät. Jos tämä on ensimmäinen kerta täällä ShoutMeLoudissa, suosittelen, että luet noin sivumme tietääksesi mitä teen (Avautuu uudelle välilehdelle). Laadin pian oman oppaan online-kurssien luomiseen (ja myyntiin) tapaa ansaita rahaa blogoinnissa. Jos ainoat palautetta antavat ihmiset, joilla on positiivista sanottavaa, aiotko todella kasvaa? Neljän päivän aikana heinäkuun sivun katselut ovat jo ylittäneet koko kesäkuun. Vaihtoehtoisesti voit liittyä verkkokauppaan myydäksesi grafiikkaasi. Loin Making Sense of Cents melkein kuusi vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ansainnut blogiini yli 1 500 000 dollaria ja pelkästään vuonna 2019 noin 979 000 dollaria.

Voit myydä tuotetta, jolla on jo todistettu myynti, mikä helpottaa sen myyntiä. Jos olet teknisesti taipuvaisempi, voit tulla WordPress-kehittäjäksi tai -suunnittelijaksi ansaitaksesi rahaa verkossa. 18 tapaa ansaita rahaa verkossa kotona ilman sijoituksia, palkka voi tietysti vaihdella. Ja en sano, että kerskaa, vaan osoitan sinulle, että voit tehdä sen. Kokeile alla olevaa työkalua ja katso onko verkkotunnuksesi nimi käytettävissä. Bloggaajat, jotka ansaitsevat rahaa, käyttävät WordPressiä.