Kuinka Myydä Käytettyjä Vaatteita Verkossa Ja Tosiasiallisesti Ansaita Rahaa

Ensinnäkin sinun pitäisi jäädä mukaan yrityksen perustamisen kustannuksiin kirjoittamalla liiketoimintasuunnitelma. Video lisää myyntimahdollisuuksia, mutta se voi auttaa sinua ansaitsemaan enemmän korkealaatuisesta instrumentista. Myyjille sitä ei voida tehdä tasaisella maalla. Kuinka ostaa penny varastot verkossa, siellä on myös laaja tietokanta, tietoa sijoitustrendeistä, markkinatiedot ja paljon muuta. Mitä ei myydä, se voidaan lähettää sinulle takaisin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Tietenkin, monet ihmiset rakastavat edelleen hyvän vanhanaikaisen autotallimyynnin pitämistä. Liikenne on edelleen olemassa Craigslistissa - kokemukseni mukaan - jos tuotteelle on annettu oikea hinta - se menee ehdottomasti.

Myy Depop-sovelluksella vanhoja vaatteita ja asusteita mistä tahansa haluat.

Kun seuraavan kerran puhdistat kaappeja, harkitse lähetyskauppaa tai verkkokauppasivua aloittaaksesi myynnin. No, sinulla on onnea. 10 parasta maksettua online-kyselysivustoa, jotka maksavat sinulle käteistä (jopa 25 dollaria / tunti). Kyselyjen lisäksi voit myös saada palkkaa katsella videoita, tehdä ostoksia verkossa ja pelata pelejä.

Vaatteiden osalta asiakkailla on vain valokuvia auttaakseen heitä päättämään, pitävätkö he tuotteesta vai eivät. Suosittu online-markkinapaikka oli eturintamassa myymällä käytettyjä tavaroita Internetissä 1990-luvulla. Vuodesta 2019 kautta vuoden 2019 loppuun kokeilin käsiäni vaateliiketoiminnassa hauskanpitoa varten verkossa useilla alustoilla. Opi kuinka tämä äiti loi eBay-yrityksen hoitaessaan nuorta lastaan ​​ja suorittamalla perustutkintoa. On melko helppoa listata myytävä tuote, ja saatat löytää ostajan muutamassa minuutissa myymäsi vaatteiden merkistä ja kunnosta riippuen. Niiden toimituskulut ovat myös hiukan korkeammat, veloittaen 6 dollaria. Tapa, jolla Decluttr toimii, on yksinkertainen. Poshmarkilla on sekä verkkosivusto että sovellus, mutta tarvitset sovelluksen myyntiin.

Tai voit aina mainostaa huonekalujasi verkossa ja tarjota paikallisia noutoja. Muotiblogin perustaminen on erityisen hyödyllistä niille, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan elantonsa verkossa muotialan kautta. Eniten ansainneet: miksi 1% rikastui?, mikä alkoi 100 dollarilla kuukaudessa, muuttui varhaiseläkkeelle 49-vuotiaana. Tämä sivusto käyttää myös Shop Hersin lähestymistapaa tavaroiden todentamiseen.

EBay Valet

Parhaat tutkimussivustot maksavat sinulle käteisellä tai luottokortilla ja kysyvät mielipiteesi monista aiheista. Ja hinnoittelumuoto tarjoaa myös joustavuutta. Mutta arvaa mitä? ThredUp määrittää arvon ja maksaa sinulle PayPalin, ennakkomaksun Visa tai myymäläluoton kautta. Oletko poikkeuksellinen kokki?

Joten ensimmäinen asia, jonka tein, oli ostaa muutamia tarvitsemiasi asioita eBayn kautta, mukaan lukien vaakojen punnitusasteikko mahdollisimman tarkan lähetysasteen suhteen, koska ostajana saama palaute antaa sinulle uskottavuuden myös myyjänä. Jos tavarat eivät liiku, yritä pudottaa hinta. Vaikka näitä tuotteita ei ole omistettu vaatteille, ne ovat sivuston suosituimpia tuotteita. Myyjänä voit hyväksyä vain maksut sivuston kautta, dokumentoida kaikki asiat ja pyytää sinua seuraamaan kaikkia ongelmia. Jos kyseessä on nimenomaan puhelin, jota haluat myydä, SellCell on loistava ilmainen sivusto, joka yhdistää tarjoukset kaikkialta verkosta reaaliajassa ja vertailee ostoksia sinulle. Tarjoamalla asiakkaille erilaisia ​​vaihtoehtoja saat todennäköisemmin myyntiin. Pienemmille tuotteille Chairish lähettää sinulle prepaid-UPS-tarran postituksen helpottamiseksi. Oletko erinomainen kokki?

Jos aiot myydä muutamia tavaroita kerrallaan tai annat ihmisille mahdollisuuden tilata räätälöityjä vaatteita, voit myydä kotisi ja sijoittaa mainoksia sanomalehdissä ja verkossa.

Asiakkaat voivat pitää, kommentoida tai tallentaa kohteen profiiliin, aivan kuten voit Instagramissa.

Lisäksi en tunne enää syyllisyyttä pudottamalla muutospala lisäämällä kokeellisia kappaleita vaatekaappiin; Jos päätän, että se ei ole tyylini, voin löytää aina uuden kodin ja korvata osan kustannuksista. Artikkelin vinkkejä käyttämällä todennäköisemmin laskeudut muutaman ensimmäisen myyntisi jälleenmyyjäliiketoimintaan. Lisäksi he hyväksyvät vain noin 40% lähetetyistä vaatteista, joten älä ihmettele, jos monia tavaroitasi ei oteta. Se vastaa kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat online-jälleenmyyjäksi asettamista liikeideoiden jälleenmyymiseen. Voit pyytää heidän sivustoltaan ”Clean Out” -laukkua, jonka avulla lähetät esineesi ilman lähetysmaksua.

Jotkut saattavat mieluummin listata esineensä itse, mutta mielestäni vaihto. Tietysti sinulla on perinteinen 15 minuutin online-kysely, mutta voit myös saada enemmän palkkaa kohderyhmille ja uusien tuotteiden testaamiselle. Lista tavarat yleisillä markkinoilla myytäväksi laajalle joukolle käyttäjiä tai etsi paikallisia Marketplace-ryhmiä lähetyskustannusten välttämiseksi.

Käsityöt

Voit valita huutokaupan aikataulun tai luoda “Osta se nyt” -hinnan. Käytettyjen vaatteiden myyminen on yksi suosikki tapojani ansaita rahaa monista syistä: Lataa vain ThreadFlip-sovellus ja kirjaudu tilille. Säästökaupassa niiden arvo saattaa olla aliarvioitu, mutta Tradesyssa tarjoat suunnittelijavaihtoehtoja alennuksella. Yhtiö työskentelee yli 500 käytettyjen myymälöiden kanssa ja käyttää koneoppimistekniikkaa parantamaan sekä ostos- että myyntikokemusta. Facebook-ryhmät, joiden nimi oli kuten Smocking Hot Mamas, olivat hänen ensimmäinen tapansa online-myyntimaailmaan.

BULQ-blogin kotisivu

Tämä johtuu suurelta osin uusien sovellusten ansiosta, jotka ovat viime vuosina kasvaneet ja joiden avulla nuoret ostajat voivat helposti perustaa kauppoja ja ostaa tai myydä käytettyjä vaatteita ja asusteita. Ne taitetaan ja suljetaan kirkkaissa, itseliimautuvissa polyuretaanipusseissa, jotka ovat valmiita lähettämään ostajille. Tradesy on toinen paikka myydä naisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja jopa hääpukuja. Depop perii 10%: n maksun kaikesta myymästäsi, ja saat palkan PayPalin kautta.

Sivustolla on myös kätevä myyntiopas, joka voi auttaa sinua selvittämään, ovatko kappaleesi sitä mitä Crossroads yleensä etsii.

Valitse Verkkotunnuksesi

Kun vaatteesi myyvät verkossa, Tradesy vähentää 19: n. Voit lahjoittaa kohteita, joita ei hyväksytä jälleenmyyntiin. Päiväkauppiaiden keskimääräinen tuottoaste, varmista, että suljet asemat niin usein kuin tarvitaan ja kun ensimmäiset merkit mahdollisesta pudotuksesta tapahtuvat. Jos tavarasi eivät ole par-arvoja, Swap antaa sinulle mahdollisuuden lahjoittaa tavaroita puolestasi, tai voit maksaa pienen toimitusmaksun, jotta ne lähetetään sinulle takaisin. Sinun on oltava 21 - 32-vuotias, tupakoimaton ja yleisesti ottaen hyvä terveys. Ansaitset 5 dollaria joka kerta, kun joku ostaa valokuvasi. Link Whisper -sovelluksella voit: Tällä sivustolla on osa juhla- ja häävaatteista ja asusteista. Verkkosivusto ja mobiilisovellus tarjoavat melkoisen määrän oppaita ja blogin kirjoituksia liikkeen perustamisessa, mukaan lukien kuinka vangita parhaat tiedot valokuvillesi, kirjoittaa upeita kuvauksia ja määrittää parhaat myyntiajat.

Kysyntää on aina ja toimitus on halpaa, koska paketit ovat pieniä ja kevyitä. Jos haluat vain kastella jalat yrittäjyyteen, tämä on yhtä hyvä lähtökohta kuin mikään muu. Ostajat voivat yrittää neuvotella alhaisemmasta hinnasta. 20 parasta työtä kotona -työtä, meillä on kolme lasta kolmesta eri koulusta, kolmella eri aikataululla, joten mobiiliyrityksellä on avain menestykseen! Voit luoda oman myymälän ja myydä asioita teeman mukaan tai mitä tahansa mitä löydät. Rekisteröidy/luo tili, lue tuotteesi haluamillesi verkkoympäristöille.

Tämä opas on erotettu aakkosjärjestyksessä - ei sillä, kuinka paljon voit tehdä myyntiä kohti. Lataa vain mallit, päätä, mihin haluat laittaa ne, ja lista sitten sitten ne. Koti, vahvistin tilini, helppo-herkkä, sain yksilöllisen QR-koodini vastaanottaa varoja, ja olin valmis menemään. Loppujen lopuksi myyt yleensä tavaroita vähemmän kuin olet maksanut niistä.

7 Päivitettävää Päivittäistavarakaupan Skannaussovellusta

Tässä on vinkkejä muotin myymiseen verkossa: Sinun on kokeiltava heitä tästä erinomaisesta ominaisuudesta, jota he tarjoavat. He eivät veloita mitään maksujen käsittelymaksuja PayPal-tilillesi suorittamista maksuista. Täällä voit myydä mitä tahansa farkut ja takit kengät. Haluatko muuttaa vanhat roskat kylmäksi, kovaksi rahaksi? Sen sijaan, että lappuaisimme valtavassa vaatepussissa, voit nyt pyytää laukun, jossa on ennakkomaksukuljetustarra, ja voit lähettää ne vain postitse.

Kauppaluoton määrä on usein suurempi, koska se houkuttelee sinut pitämään rahat talossa. Päiväkaupan marginaalivaatimukset: tunne säännöt, milloin on paras päivittäinen kauppa? Hyödynnä heidän rajoitettua uuden jäsenyyden asemaansa ja rekisteröidy NYT. Sinun on selvitettävä mistä ja miten tavarasi saavat.

Tee tämä yhdistämällä profiilisi Stripe-tiliisi ja tarkista muut henkilökohtaiset tiedot henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Se aikoo käyttää tätä pääomaa laajentuakseen Yhdysvaltoihin ja kolminkertaistaakseen käyttäjäkuntansa siellä. Se oli mustavalkoinen, painetut kissat ja taskut. Jos sinulla on Tiffany & Co.

Aiheeseen Liittyvät Aiheet, Joista Saatat Pitää:

Ansaitsin voittoa pienelle niche-liiketoiminnalle, joka oli käytettyjen vaatteiden myyminen; vaikka se ei ollut paljon. Vaikka lähetyskaupat ja verkkokauppasivut helpottavat yhteydenpitoa ostajien kanssa ja myyvät vaatteita verkossa, on edelleen temppuja menestyä verkkokaupoissa. Tässä on muutamia syitä, miksi sinun pitäisi tulla jälleenmyyjäksi verkossa: Joten vaatteilla, jotka näyttävät huonoilta valokuvilla, on paljon vähemmän mahdollisuuksia myydä.

Ainoat sosiaalisen median kautta tapahtuvan myynnin haitat? Jos käytät suunnittelijatuotteita, sinut nähdään muotina eteenpäin ja tyylikkääksi. Työskenteletkö kotona päivätöissäsi, voit ansaita ylimääräistä rahaa oman kodin mukavuudesta myymällä käytettyjä vaatteita verkossa.

  • Näytä vaatteesi mahdollisimman ammattimaisesti ja houkuttelevasti.
  • Jos harjoittelet joogaa, voit mainostaa joogakursseja, joogamattoja ja joogavaatteita tai muita joogaan liittyviä asioita.

Mosh Posh

Craigslist voi olla hyvä lähtökohta myyntiin verkossa, mutta nämä sivustot palvelevat ostajia, joilla on valikoivampi maku. Jos saat myymälän etuosan ja myyt käytettyjä suunnittelija- tai vintage-vaatteita asiakkaille henkilökohtaisesti, voit helposti tuplata hinnan, jonka veloitat eBayssa. Kuinka myydä käytettyjä vaatteita verkossa ja tosiasiallisesti ansaita rahaa, decluttr on erinomainen resurssi kaikille, jotka yrittävät myydä ei-toivottuja taloustavaroita. Saat myös ajoissa ruebaban tarjouksia. Kaikki muu lahjoitetaan, paitsi jos maksat palautuskulut saadaksesi hyväksymät vaatteet takaisin. Lähetä vain tavarat ostajan ilmoittamalla osoitteella.

LePrix (aiemmin SnobSwap)

Viimeaikainen korkeakouluopiskelija Haley Gibbs (@haleys_hanger) aloitti alun perin myyntinsä Poshmarkissa, kun yliopisto valmistui. Jos sinulla on luova tyyli, voit suunnitella vaatteita omalla tuotemerkilläsi. ThredUP mullistaa tapaa, jolla voit myydä vaatteita verkossa. Listaukset vanhenevat vain viikossa, ja sinun on manuaalisesti mentävä sisään ja uusittava ne, mikä on erittäin ärsyttävää. Varmista, että he tuntevat jokaisessa vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Uskon, että olen maksanut 25 dollaria paidasta kerran ja tunsin syyllisyyttäni siitä (minusta melko kallis). Sen sijaan, että keskittyisit suunnittelijatuotteisiin, myyjän vetämässä jälleenmyyntiyrityksessä on käytetty edgyäistä ja retro-tyyliä, joka toimii kuin oma säästökauppa. Tarvitsetko lisää markkinointiideoita? Voit valita tuotteidesi hinnoittelun koska tahansa. Jos he hyväksyvät tuotteet ja päättävät luetella ne sivustolla, käytä heidän palkkionestimointityökalua nähdäksesi, kuinka paljon ansaitset. Tee Etsy-kaupastasi ainutlaatuinen, joten ihmisiä houkutellaan seuraamaan sitä.

Voit myös saada ilmaisen postituksen tällä sivustolla jopa 60%: n alennuksilla sekä tavallisilla kuponkeilla. Jos olet valmis myymään vaatteita verkossa täysivaltaisena yrityksenä, harkitse Shopifea keräämään kaikki verkkokauppasi yhteen paikkaan. Maksat vain pienen listausmaksun, joka on 25 dollaria hääpukulta ja 5 dollaria muista esineistä, plus toimituskulut, jos et maksa ostajalle. Thelion.com, useimpien virkojen yhdistelmä tuottaa kunnollisen positiivisen tuoton joka kuukausi. Jos juuri se on kaappissasi, tämä on loistava paikka sille! Sitten he vähentävät kiinteän palkkion, 7 dollaria.

Mitä sinun on tiedettävä ruuan myynnistä

Fanaatikkojen joukossa on teini-ikäisiä, ja he eivät ole vain siellä lisäämässä vaatekaapin viileyttä - he ovat tulleet ainoana tarkoituksenaan ostaa erittäin haluttuja tuotteita myydäkseen nuorisolle suunnatulla Depopilla (54% käyttäjien ikä on 14–24) huutokauppasovellus. Koska lasten esineet eivät yleensä vaadi korkeaa dollaria jälleenmyynnissä, lähetysmaksu voi syödä palautteessasi. Kaupankäynti forex, xXX: iin vaikuttavat tekijät vaikuttavat sekä XXXYYY että XXXZZZ. PlayerAuctions yhdistää sinut muihin ostajiin myydäksesi pelitilisi. Helppo pyytää laukku ja lähettää vaatteesi Crossroadsille. Sopimus antaa sinulle tiedon jakamisprosentista, kuinka tavarat hinnoitellaan, kuinka kauan tavarat istuvat myymälähyllyillä ja milloin voit saapua keräämään rahaa. Vaatteiden kanssa kysyntä ja tarjonta ovat aina tasaiset.