Olen 22-vuotias ja haluan tulla miljoonana 35-vuotiaana. Kuinka teen tämän?

Jopa pieni määrä kuukaudessa kasvaa pitkällä aikavälillä. Uskon, että pääset sinne nopeammin kuin sinne kului, koska minulla ei koskaan ollut ketään, joka osoittaisi minulle kuinka tulla miljonääreksi. Vaikka olenkin fyysinen osto-ja pidä -lähestymistapa indeksirahastoissa, en kiistä sitä tosiasiaa, että osa säästöistämme kasvoi nopeammin muutaman korkeamman riskin varaston ja sijoituksen takia. Esimerkiksi, jos käytät 5000 dollaria kuukaudessa, voit kertoa sen 12: lla, jolloin saat vuotuisen menosuhteen 60 000 dollaria. Pelko ja ahneus ovat sijoittajalle kaksi vaarallisinta asiaa.

Mitkä olet maksanut? Se antaa sinulle edelleen 50 000 dollaria elää. Jos emme mittaa edistymistä ajallaan, ampumme pimeässä.

 • Älä anna sitä niin helposti.
 • Elä keinosi alla, kunnes sinun ei enää tarvitse.
 • Varastoille osoitettu osuus on suurempi, kun olet nuorempi ja pienenee lähestyessäsi eläkeikää.
 • Pidä nykyinen työpaikka, kun aloitat työskennellä sivuprojektisi kanssa.
 • Ole tunnettu työetiikastasi, ei ostoksesi koruista.
 • Ei siksi, että menetät itseltään, vaan siksi, että yrität käyttää ylimääräistä rahaa toisen tulovirran aloittamiseen sijoituksesta.

Istu alas ja kirjoita suunnitelma ensimmäiselle vaiheellesi. Lukemattomat sijoittajat ovat käyttäneet sitä hyväkseen saadakseen rahansa kasvamaan nopeammin kuin yksinkertaisten korkojen tapauksessa olisi. Näytän sinulle esimerkin siitä, kuinka henkilö, joka ansaitsee 30 000 dollaria vuodessa, voi olla miljonääri eläkkeelle mennessä. Et pääse mihinkään ilman, että ryhdyt toimenpiteisiin. Kaikkien niiden asioiden, jotka halusin tehdä, oli oltava tekemisissä maailmanmuutoksen visioon. Energiasi on rajaton!

Älä huoli, suunnitelman luominen ei ole vaikeaa. On tärkeää huomata, että suuret tulot eivät missään tapauksessa takaa kestävää vaurautta, kuten monet miljonäärit konkurssit ovat osoittaneet. Anna heidän lähteä lomalle ja julkaise kauniita kuvia Facebookiin samalla kun viihdyt yksinkertaisilla nautinnoilla ja rakennat taloudellista tulevaisuuttasi. Missä olet nettoarvossa?

Sinun tulisi pyrkiä tekemään itsestäsi aina markkinoitavissa olevaa tapaa, jolla ei vain ylläpidetä nykyistä työtäsi, vaan myös siirtymällä tikkaita ylös parempaan asemaan tai yritykseen. Tee tutkimusta löytääksesi päivämäärä- tai indeksirahastot, jotka sopivat parhaiten tyylisiisi ja joilla on alhaisimmat maksut. Jos sinulla on jo 10 000 dollaria säästää, kirjoita "10 000 dollaria" nykyiseksi tallennettuna summana. Älä rajoita sijoittamista työpaikkaasi 401 (k), vaan avaa myös Roth IRA ja sijoitustili. Saatu vastaus on rahat, jotka sinun on tallennettava eläkkeellesi. Silti se vaatii jonkin verran onnea ja taitoja.

Tietoja Finsavvy Pandasta

Korkeasti Palkatun Tutkinnon Suorittamisen Varmistaminen

Mutta se nousee myös. Tämä on klassinen virhe, jonka melkein kaikki meistä tekevät. Tajusin, että kyse ei ole siitä 1 000 000 numeron lyömisestä. Et koskaan näe siitä laskua, koska maksu tulee itse rahaston palautuksesta. Jos henkilö laittaa syrjään 100 dollaria kahden viikon välein palkkakehityksestään 25-vuotiaista 65-vuotiaisiin, hän saa lopulta lähes 415 000 dollaria, jos heidän rahansa, sijoitettuna viisaasti, tuottavat vain 6%: n tuoton vuoden takaisesta.. Esimerkiksi BillShark voi auttaa laskemaan vesi-, sähkö- ja kaasulaskuja.

Yhdistä kaikki tilisi mihin tahansa seurantalaitteeseen, jota haluat käyttää - mutta rahapajaan. Oletko koskaan huomannut, kuinka ihmiset, jotka tekevät päätöksiä ja joilla on valinnanvara, näyttävät olevan ihmisiä, joilla on rahaa? Sinun on työskenneltävä ylimääräinen 10 vuotta (70-vuotiaana) saadaksesi miljoona dollaria. Ja se on muotoiltu kauan ennen kuin rahat tulevat sisään. Sen avulla voit seurata tulojasi, kuluja, velkoja ja luottotietoja, laskea nettovarallisuuden ja verrata itseäsi muihin. Vaikka hän on nyt arvoinen 74,2 miljardia dollaria. Vaikka olisitkin tekniikan ulkopuolella, muutaman teknisen taiton oppiminen voi parantaa tulojasi.

Lisää Tulojasi Saavuttaaksesi Tavoitteesi Nopeammin

Ja älä odota, kunnes olet mennyt harmaaksi - mitä aikaisemmin, sitä parempi! Laita se peiliin, jääkaappiin tai työpöydällä olevan lasin alle. Tee töitä, kun et tunne työskentelevänsä. Käteistyyny on mukavaa, koska se auttaa sinua varautumaan odottamattomiin kuluihin ja välttämään velkaa. Sinun tarvitsee vain seurata näitä 9 helppoa vaihetta. Teetkö näitä 9 asiaa?

Liiketoiminnan sisäpiirintutkimus
Olet kykenevä paljon enemmän kuin tiedät, joten miksi asettaa kohtuulliset taloudelliset tavoitteet?

Tutkijana

Jos sijoittaisit 15% tuosta 59 000 dollarin tulosta, sijoittaisit 8 850 dollaria vuodessa tai noin 737 dollaria kuukaudessa. Toista, kunnes kaikki velkasi on kadonnut. Uskon vahvasti, että useimmat tätä artikkelia lukevat ihmiset voivat kerätä miljoonan dollarin, jos heillä on motivaatiota, hyvä määrä suunnittelua, oikea määrä ohjausta ja onnea. Yksi asioista, jotka meillä on liitettyinä Millennials-aloitteisiin, on näkökulma yrityksiin ja tuotteisiin, joita vanhemmilla sijoittajien sukupolvilla yksinkertaisesti ei ole.

Ottaa Yhteyttä

He etsivät vapautta, eivät ystäviä. Ne tarjoavat kaiken tyyppisiä sijoituksia, joita haluat: Elääksesi kuin miljonääri, sinun ei oikeastaan ​​tarvitse olla miljoona puntaa pankissa - 99% 'miljoonista' ei.

Saatat joutua auttamaan puolisoasi korostamalla näkemystä miljonääri-asemaan liittyvistä voitoista. Kiinteistö on suosikki omaisuusluokka, jonka avulla nuoret rakentavat varallisuutta. Kaikki uskomukset ovat ajatuksia. Perimmäisenä tavoitteena on säästää enemmän, jotta voit sijoittaa enemmän ja nähdä, että numeroyhdiste on räjähdysmäisesti ajan myötä!

Parhaat lahjat ystävillesi Wall Streetillä

Todellinen Salaisuus Rahan Tai Muun Elämän Saamiseen

Usein yritys antaa vastaavan korvauksen työntekijän 401 (k): sta, joka vastaa prosenttia työntekijän palkasta. Tutki omituisia, jopa hankalia ja (“ystäväsi”) pilkkaamia markkinarakoja, jotka usein ovat kultakaivos niille, jotka kykenevät tyydyttämään ne (sinut). Jos kulutat 700–1 300 dollaria vuodessa kahviin, se ei aio asettaa sinua takaisin, jos olet halukas etsimään tapoja lisätä ansiosi.

Hallinnoi Verojasi älykkäällä Tavalla

Haluaisin mieluummin olla vähän vähemmän mukava nyt ja säästää paljon kuin en säästää mitään nyt ja joutua työskentelemään loppuelämäni. Joillekin ihmisille kirjoittaminen auttaa paljon varmistaa, että he saavuttavat suunnitellunsa. Noudata näitä neljää vaihetta: Jos aloitat säästämisen ja sijoittamisen jo varhain, miljonääriksi saaminen ei ehkä ole niin vaikeaa kuin luulet. Voit luoda ylimääräisen tulovirran vuokraamalla itsellesi ja ansaita pitkäaikaisesti arvostamalla. Myönnän, että meillä on joskus vähän onnea, mutta onnea ei tule, jos et yritä saada haluamaasi. Jos keskityt muuhun kuin muuhun, saat vähemmän.

Puhun sijoitusstrategian luomisesta. Sabatierin mukaan viisi vuotta, kolme kuukautta ja kuusi päivää myöhemmin hän oli kerännyt yhden dollarin arvoisen omaisuuden. Oletetaan, että Dylanin sijoitukset 401 (k) -tilillä kasvavat konservatiivisella 6 prosentilla vuodessa.

Työskentele yöllä, viikonloppuisin ja lomalla aloittaaksesi sivutoimistosi. Säästäminen/sijoittaminen vähintään 10% tuloista, 2. Talous voi ajaa ketään äärimmäisen ahdistuksen ja huolen pisteeseen. Olipa sinulla pari vuokralaista vai mahdollisesti pari tuhat, harkitse todella vakavasti sitä, mitä sinun pitäisi tehdä sen kanssa. Olipa vastaus mikä tahansa, asia on, että et voi luottaa kotiisi tarjoamaan tulevaisuuttasi; tarvitset muita varoja, ja ne tulevat todennäköisesti säästöistä (ellet voittaa arpajaisia). Sinulla on kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja sijoitustilien suhteen. Emme ole koskaan liian vanhoja oppimaan! Jo nytkin eläkekassaan sijoitetulla vaatimattomalla määrällä voi olla suuri vaikutus tulevaisuudessa.

Jos vietät kaiken puolustuksesi aikaisemmin tai myöhemmin, häviät pelin.
{{{title}}}

Aloita Hengailu Ihmisten Kanssa, Joita Ihailet

Voisit myös keskittyä eniten maksaaviin toimialoihin, joista arvelet nauttivasi, jos raha on mitä haluat ansaita. Kyky löytää hopeavuoraus ja pysyvyys yrittää uudelleen on kuitenkin yksi miljonäärin määrittelevistä piirteistä. Minulle Excel on hauskempi kuin mikään online-työkalu.

Älä Määrittele Ja Keskity Ansaitsemiseen

Näin tekemällä he eivät koskaan pääse elämän kokemiseen syvin intohimonsa. Taloudellisten tavoitteiden asettaminen saattaa vaikuttaa pelottavalta tehtävältä, mutta jos sillä on tahtoa ja ajatuksen selkeyttä, se on melko helppoa. Haluatko tulla monimiljonääriksi? Periaatteessa tietotekniikka ja ohjelmistosuunnittelu ovat tulevaisuutta ja tarjoavat suuria etuja tutkinnon suorittaneille, joilla on potentiaalia työskennellä huipputeknisissä globaaleissa yrityksissä. Tosiasia on, että voit laittaa rahasi asioihin, jotka vievät sinut lähemmäksi miljonääreksi tulemista. Pelasta planeetta ja alalinjasi.

 • Laita tallennetut rahasi turvattuihin, pyhiin (koskemattomiin) tileihin.
 • Joo, kuulit minut oikein.
 • Usko tai älä, 720 dollaria/neliöjalka talolta San Franciscon pohjoispäässä oli melko hyvä, koska monet kodit myivät tuolloin 900 dollaria/neliöjalka.
 • Tiedät, nipistämällä pennejä ja jos matkustat, pidä varmasti budjetti Holiday Innissä.

Syö Kotona Useammin

Se 850 dollaria tulee sijoitustililtäsi. Jos sijoitat vain osakkeisiin, voit ansaita jopa 51% vuodessa tai menettää jopa 37% vuodessa. Voin antaa viisi tapaa. Kukaan ei luonut itselleen poikkeuksellista tulosta tavallisten toimien avulla.

Minulla on kirjaimellisesti 2 tai 3 sivutoimintaa meneillään yhdellä kertaa ja laitan kaiken rahan suoraan Vanguard Index -rahastoihin yhdistääkseni ajan myötä. Ei ole sattumaa, että jotkut nykypäivän rikkaimmista ja menestyneimmistä ihmisistä ovat yliopistossa keskeyttäneitä. Mutta jopa säästäjät rajoittavat sen yleensä kohtuulliseen prosenttiosuuteen tuloistaan, kuten 10%. Näin ollen on tärkeää pyrkiä voimakkaasti säästöprosentin nostamiseen, jos haluat saavuttaa ensimmäisen 1 000 000 dollarin nopeammin. Jos emme ota riskejä nuorena, emme varmasti ota niitä vanhoina.

Jos näin on, kysy lisätietoja palveluntarjoajalta, koska voit valita paremman tai halvemman suunnitelman muualta. Esimerkiksi, jos olet opiskelija, joka elää 50 000 dollarilla vuodessa, et voi saada omaa paikkaa (joten sinun pitäisi vuokrata tai asua vanhempiesi kanssa), ja ainoan todellisen kustannuksesi (autosi) ei saisi ylittää 5000 dollaria. Kuinka saada ilmaista rahaa nyt ja nopeasti (saat 5 000 dollaria + täällä). Viisaasti sijoitetut säästöt voivat kuitenkin tehdä ihmeitä ja olemme siinä vaiheessa, jossa puhumme älykkäiden sijoitusten tekemisestä.

Hänen 3 vastauksestaan ​​suosikkini oli:

Brian Robben

Ensimmäinen miljoona on ehdottomasti vaikein. Sinua on pidettävä ratkaisuna ongelmaan. Tekninen analyysi ja forex-analyysi, olemme jo tutkineet, että analyysimenetelmiä on kolmen tyyppisiä. Tässä on hyvä opas kuinka säästää tiesi miljoonaan.

Tämä voi olla mitä tahansa, mukaan lukien ajaminen Uberiin, konsultointi, verkkosivustojen rakentaminen tai blogin perustaminen (henkilökohtainen suosikki!) Ota tapana sijoittaa tämä säästötilille (helppo käyttö on parasta tässä vaiheessa) - sinut yllättynyt siitä, kuinka paljon korkoa voit ansaita siitä uni-aikana. Tämä "riskialttiimpi" lähestymistapa on henkilökohtaisesti toiminut meille hyvin, mutta en missään nimessä sano, että sinun pitäisi noudattaa sitä.

Eläketilien Haitat

Paras taloudellinen hakkerointi on ymmärtää, että varallisuuden rakentamisessa ei ole oikoteitä. Tässä on yleiskatsaus hänen nettovarallisuudestaan ​​vuosien varrella: Säästimme rahaa tällä tavoin, mutta jos poikani päättää, että tämän päivän illallinen ei ole kovin tärkeä hänen prioriteettiensa luettelossa, emme tuhlanneet rahaa ateriaan.

elämä

Estä Zuckerbergin keskeyttäminen. Eräitä merkittäviä tietotekniikan tutkinnon suorittaneita, joista tuli yrittäjiä, ovat Larry Page ja Sergey Brin, Googlen perustajat ja Reed Hastings, Netflixin perustaja. Ja voidaksesi rikastua, sinun on ensin rikastettava. He keskittyivät omiin tavoitteisiinsa eivätkä huolehtineet siitä, mitä muut ihmiset ajattelivat tai tekivät. Minusta tuli erittäin pettynyt siitä, että pankissa oli suuri rahapala ja aloin miettiä, mikä on järkevää työskennellä enemmän, koska minulla oli enemmän kuin mitä koskaan voisin kuvitella. En mene "töihin". Pilvikaivos, virrankulutus on yksi bitcoin-louhinnan suurimmista kustannuksista, koska omistetut koneet puristavat algoritmeja, jotka muodostavat tietueen jokaisesta bitcoin-tapahtumasta ja palkitaan pienillä bitcoin-muodoilla ponnisteluistaan. Ne ovat vähemmän korreloivia kuin useimmat ihmiset ajattelevat - sinun ei tarvitse suuria tuloja ollaksesi varakas, ja korkeiden tulojen saaminen ei tee sinusta varakasa. Tai ehkä he vain viettävät vain liikaa.

Tietosuojakäytäntö

Hän valmistui filosofian tutkinnosta, sitten pomppi työpaikkojen ympärillä, jopa lomautettiin kahdesti. Realistinen strategian jälkitestaus, samoin toinen silmäpari. Jos luet 3–5 tiettyä aihetta koskevaa kirjaa, tiedät siitä yli 90% planeetan ihmisistä (antaa sinulle näin valtavan kilpailuedun tiellä). Bob arvioi, että hänen kuukausikustannuksensa ovat 3 000 dollaria.

Kuuntelin varhaisessa vaiheessa huonoja neuvoja. Jokaisella on niin helppoa väittää, että he ovat saaneet miljoonan dollarin, ja jokaisella on vieläkin helpompaa yleistää tulojaan yhdellä sanalla, kuten ”kiinteistö” tai ”kauppa”. Varmista, että keskityt enemmän menetyksesi rahasummaan verrattuna saatavaan rahaan. Hän oppi voivansa ansaita 15–20% jonkun budjetista heidän Google-mainostensa hallinnointiin. Ja he tarjoavat tämän ilman kauppapalkkioita. Nyt miljoonia miljonäärejä tehdään joka päivä - ja monista heistä on tulossa monimiljonäärejä.

 • Verovapaat kassa-ISA: t ovat yksi parhaista tavoista säästöjen kasvattamiseksi johdonmukaisesti.
 • Huomaa, mikään elämässä ei ole taattua, eikä koskaan ole 100% riskitöntä tuottoa.
 • Huippuluokan ruokakaupat korostavat hintoja muutamalla senttiä jopa useita dollareita enemmän kuin edulliset kaupat.
 • Itse asiassa se saattaa lopulta olla sinun erottava tekijä.
 • Kertomalla pääoma korolla saadaan koronmaksu 5 dollaria.
 • Ne ovat henkilökohtaisen rahoituksen guruja.
 • Me kaikki tiedämme, että lääketiede ja laki ovat suosittuja tutkintoja, joilla on suuri ansaintamahdollisuus pitkällä tähtäimellä, mutta se on vain ongelma, se vie liian pirun kauan!

Mitä Tehdä, Kun Vihaat Työtäsi, Mutta Et Voi Lopettaa

Jos haluat tulla miljoonana 30-vuotiaana, tämä reitti voi olla viisas tehdä. Onko tämä johtuu siitä, että amerikkalaiset sijoittavat liian paljon säästöistään kodeihinsa vai säästääkö vain rahaa? Toiseksi sinulla on mahdollisuus aloittaa aikaisin. Hän keskittyy mieluummin tulojen kasvattamisen perustyöhön, mikä johtaa viime kädessä sijoitusmenestykseen. Sammuta televisio, älä lue tarinoita sanomalehdissä, aikakauslehdissä tai verkossa. Se on syntymäpäivä, ei presidentin virkaanastuja! Tuosta keikasta hän sai viittauksia muihin lakiasiaintoimistoihin.

IRA: t eivät salli sinun nostaa varojasi ilman rangaistusta 59-vuotiaana. Näet mitä muuttui lukiessasi. Pidä yllä sijoitusten suoriutumista ja tasapainota tarvittaessa varmistaaksesi, että ansaitset tavoitteesi saavuttamiseen tarvittavaa tuottoa. Ajatuksena on ympäröidä itsesi lahjakkaiden ihmisten kanssa, jotka jakavat näkemyksesi, koska useiden älykkäiden ja luovien mielen linjaus on eksponentiaalisesti voimakkaampi kuin vain yksi. On vaikea päättää missä opiskella; Sekä Yhdysvalloissa että Isossa-Britanniassa on maailmanluokan koulutusjärjestelmiä. Käytän Ebates-ohjelmaa säästämään yli muutama sata dollaria vuodessa vain ostoksille asioille, joita yleensä ostan. Katso ympärillesi ja selvitä.