4 Tapaa Ansaita Rahaa Opiskelijana

Opiskelijana voit ehkä auttaa täyttämään joitain näistä tehtävistä, varsinkin jos he ovat osa-aikaisia. Uusi tapa päästä yritystoimintaan on käyttää Instagram-kaltaisia ​​sivustoja esittelemään työtäsi ja antamaan muiden nähdä sinun portfolioni. Olen tekemässä tiellä miljoona dollaria Millennial Money -blogista vuonna 2019. Voit myydä ne kaupunkien ulkopuolella oleville ystäville tai faneille verkossa, ja saat jopa saada enemmän kuin nimellisarvoa.

Ryhdy muistiinpanoihin. Toisin kuin koulun muistiinpanot, ihmiset tarvitsevat muistiinpanoja kaikkeen. Jos sinulla on oppikirjoja, yritä myydä niitä verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten BookFinder, Chegg ja Textbook Rush. Löydä kaikki asiaankuuluvat työportaalit, joissa aloittelijat lähettävät työluettelonsa, menevät erikseen verkkosivustoilleen ja lähettävät heille ehdotuksesi. Etkö ole varma, mistä aloittaa? Tämä työ voi olla hyvä vaihtoehto, jos joudut työskentelemään vain yhden tai kaksi iltapäivää viikossa, koska nämä tehtävät ovat usein osa-aikaisia. Kuinka voin ansaita rahaa verkossa opiskelijana? Tämä ei ole niin helppoa kuin luoda menestyksekkäimpiä sivutoimisia työpaikkoja, jotka ansaitsevat rahaa tuntikurssilla ja tehdään, mutta pienellä markkinointiponnistuksella sen takana voit tehdä tästä kokonaan kannattavan työn kotoa strategiasta ansaitaksesi rahaa. Robotin tarkistus, nämä kentät on esitetty alla. Tämä nainen teki 1 dollaria.

 • Viimeinen asia, mitä he haluavat nähdä, on, että hukkasit koko yliopistouran juhlien joka viikonloppu.
 • Jos haluat ajaa yhden, ota vain yhteyttä paikalliseen yritykseen ja ole halukas ottamaan harjoittelua viikonloppuisin.
 • Se on ohjelma, joka suojaa verkkosivustoja robotteja vastaan ​​tarjoamalla kuvatesti, jonka ihmiset voivat lukea, mutta robotit eivät voi.
 • On kymmeniä sivustoja, jotka maksavat sinusta, että olet transkriptiota - joidenkin palkkojen jopa nousee noin 15 dollaria tunnissa.
 • Rekisteröidy ensin tili StudySoupissa.

Oli tapauksia, joissa monet ehdokkaat hylättiin, vaikka henkilö olisi melko hyvin luettu ja kokenut virheellisesti kehitettyjen ansioluetteloiden vuoksi. Jos olet ammattilainen missä tahansa luokassa yliopistossa, tarjoa vain auttaa muita, jotka eivät ole. Jotta voit ansaita rahaa YouTubessa, sinun on luotava ja ladattava alkuperäisiä videoita säännöllisesti ja ohjattava paljon liikennettä tai katselua näihin videoihin. Nykyään voit tosiasiallisesti osallistua markkinatutkimukseen verkossa eri sovellusten kautta, joten voit tehdä tämän mukavasti kotoa ja saada palkan pelkästään mielipiteesi tarjoamisesta! Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen.

Ja sitten 5 dollaria lisää jokaisesta kuukaudesta, kun jätät sen asennettavaksi! Suurin osa näistä kotitöistä maksaa tunnissa. Voit helposti kirjoittaa sisältöä elämästäsi ja tapoista helpottaa yliopistoa. Lisäksi voit tuoda tuotetiedot eri verkkokauppasivustoille. No… oletko ajatellut vaativan työaikataulun ohittamista ja joustavan työn löytämistä sen sijaan? Tässä ovat parhaat paikat aloittaa tutorointipalveluiden tarjoaminen verkossa:

Vaikka nämä työt saattavat olla aikaintensiivisempiä, voi olla mahdollista saada joustavia työaikoja, sillä voit työskennellä aamiaisella, lounaalla tai illallisella verrattuna vain iltapäivisin muun tyyppisiin työtehtäviin. Voit ansaita melko paljon rahaa myös tämän tekemisellä, joko tuntihinnalla tai kiinteällä esseellä. Jos kirjoitat nopeasti ja haluat ansaita nopeasti ylimääräistä rahaa, sinun tulee tulla tietojen syöttövirkailija. Tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia.

Kuinka Ansaita Rahaa Opiskellessasi: 12 älykästä Lähestymistapaa

Ovatko rahalliset palkkiot todella vaivan arvoista aikaa poissa opinnoista? Tietenkin sinulla on oltava myös ensisijainen viestintätaito, koska työskentelet etäyhteyden kautta. Vaikka palkka vaihtelee opettaja-assistenttien välillä, voit usein tehdä minimipalkkaa tai noin 13 dollaria tunnissa. Joidenkin verkkosivustojen avulla kuka tahansa voi rekisteröityä ja tulla kääntäjäksi ilman minkäänlaista tutkintoa. Opiskelutavat opiskelijalle ansaita rahaa verkossa on todellinen hengenpelastaja, kun olet koulussa! Jos myyt taidetta osa-aikaisesti, voit odottaa ansaitsevan muutama sata ylimääräistä dollaria kuukaudessa. Monet ihmiset ansaitsevat paljon rahaa Amazon-arvostelujen kirjoittamisessa, joten se maksaa hyvin pienestä työstä. Ryhdy Street Performer -kadun esiintyjiksi.

Ne voivat sisältää joitain tapoja, joilla vanhempasi tai vanhemmat sisaruksesi toimivat opiskelijoina. Olet kävellyt käytävillä, käynyt luokissa ja kuullut kuuluisia tarinoita. 113 parasta ideoita ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019. Opettajana tiedän, kuinka vaikeaa voi olla työpaikan löytäminen. Opiskelijana on verkossa monia hyvämaineisia tutorointitoimistoja, joihin voit liittyä löytääksesi asiakkaita, jotka tarvitsevat ohjausta erityisen perehtyneistä aiheista. Opiskelijat voivat aloittaa tytäryhtiömyyntinsä seuraavilla verkkosivustoilla: He palkkaavat useita kaupunkeja Yhdysvalloissa, ja voit työskennellä lomien aikana.

Osta heitä tässä ikkunassa normaalilla vähittäishinnalla, ja voit saada mukavan voiton, kun ne ovat myynnissä vielä noin vuosikymmenen ajan.

Pisteityspalveluja

Hän nauttii avusta muille löytää mahdollisuuksia työskennellä verkossa ja perustaa omia yrityksiä. Nakedmynd, kappaleen nauhoitti Claudia Leitte; hänen versio menestyi alkuperäisen singlen saavuttaessa kolmanneksi Billboard Brazil Hot 100 Airplay -kartalla. Kokenemat kuvatekstit voivat ansaita jopa 0 dollaria. Parasta on, että rahaa ei tarvitse minimoida - ensimmäinen oli vain 72p johdotettu Paypal-tilillemme. Sinun tulisi tietysti tiedustella työtehtävistä ennen kuin olet suostunut. TaskRabbit-palvelusta löydät kaikenlaisia ​​tekemistä rahoja varten.

Jos ylität jotakin aihetta, mahdollisuudet ovat, että muut opiskelijat saattavat tarvita vähän ylimääräistä apua - ja ovat valmiita maksamaan siitä.

Lue Nämä Seuraavaksi

Myymällä käyttämättömiä tavaroitasi (ajattele vaatteita, videopelejä jne.) On todella tonnia apurahoja, joita voit hakea erikseen yliopistostasi tai taloudellisen tuen vaihtoehdoista. Yksi tällainen sivusto on nimeltään ThredUp. Kokeile kirjastoa, kirjakauppaa, kahviloita ja kahviloita. Mitä teet ansaitaksesi rahaa yliopistolla?

Tämä tarkoittaa, että saat palkkaa kirjoittaa asioista, joista pidät tai joista olet tietoinen. Kysy vain Holly Johnsonilta. Katsokaa, millaisia ​​töitä ihmiset tekevät tämän summan takia, ja katso mitä myös voisit tehdä. Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja. Et voi rikastua tekemällä niitä, mutta jos sinulla on vähän aikaa tappaa odottaessasi jotain jonossa, he ovat tapa ansaita se aika.

Ohje Yrityksen nimi

Tämä ei ole jotain mitä useimmat opiskelijat voivat tehdä, mutta kuka tietää? Täältä saat lisätietoja yleisen transkriptionistin aloittamisesta. Joihinkin työtehtäviisi kuuluisi seulonnan jatkaminen, alustavien haastattelujen suorittaminen, työpaikkojen lähettäminen ja jopa palkkaneuvottelut. Päivänvaihto aloittelijoille (paljastettu 9 parasta salaisuutta), päiväkauppiaat käyttävät erilaisia ​​strategioita. Taivas on raja tämän kanssa.

Myytä Palkkiot Art

Tämän artikkelin luomiseksi 51 ihmistä, joista jotkut olivat nimettömiä, työskentelivät muokatakseen ja parantaakseen sitä ajan myötä. Ibotta on rahat takaisin -sovellus, joka maksaa sinulle paitsi myymälässä tekemistäsi ostoksista, myös verkkokaupoista. Lisää muut kulut, kuten oppikirjat, ruoka ja rahankäyttö - ja jos et löydä tapoja ansaita rahaa yliopistossa, taloudellinen tilanne on melko kurja, kun valmistut. Napsauta sitten tätä nyt aloittaaksesi oman online-matkasi ja aloittaaksesi oman uskomattoman online-liiketoimintaseikkailun tänään ilmaiseksi!

Kaupan Kodinkoneet

Erityisesti suurissa yliopistokaupungeissa opiskelijoilla voisi olla runsaasti mahdollisuuksia löytää siivoustöitä lähellä. Ansaitaksesi rahaa kirjoittamiseen, harkitse tuttuja aiheita ja valitse oma markkinarako, johon keskittyä. Päiväkauppaa, ilman tätä rahaa eroteltu kaupankäyntitililtäsi muutaman päivän huono kaupankäynti vuokran erääntymisaikana voi jättää sinut finanssikriisiin. Jos sinulla on silmä suunnittelulle, laita kykysi käyttämään 99 mallin tai CafePressin kanssa. No, tämä teini-ikäinen maksoi korkeakoulustaan ​​myymällä käsitöitä verkossa.

Ihmiset eivät voi saada tarpeeksi, mikä tarkoittaa, että ammattitaitoisille videotoimittajille on suuri kysyntä. Voit aloittaa lähettämällä ansioluettelosi alueesi yrityksille, jotka saattavat tarvita palvelusi. Minun tehtäväni oli kouluttaa uusia työntekijöitä, hallita tapahtumiamme ja tehdä rohkeasti varmistaakseni, että kaikilla oli hauskaa. Vältä yrityksiä, jotka saavat sinut ostamaan varastonsa etukäteen, koska nämä ovat usein pyramidijärjestelmiä.

Nyt sinä - ei mikään kustantaja - voit laittaa oman kirjasi miljoonien ihmisten edelle - ilmaiseksi. Fiverr auttaa sinua luomaan upea salkun ja murskaamaan ensimmäisen haastattelun. globaali koulutuskeskus, kurssi on saatavana online-suoratoistona sekä ladattavana iTunesissa. Monet yliopistot tarjoavat mahdollisuuden tehdä yön yli vierailuja auttaakseen tulevia opiskelijoita saamaan kuvan siitä, millainen korkeakouluelämä on. Tässä on neljä suosittua: Nyt ansaitse iso! Rob suosittelee opiskelijoilleen alkavaa budjettia 20–50 dollaria esineiden etsimiseksi.

 • Yksi parhaimmista tavoista opiskelijoille ansaita ylimääräistä rahaa on tekemällä pieniä tehtäviä tai tarjoamalla pieniä palveluita yrityksille ja ihmisille mikrotiehen sivustolla.
 • Tuote- ja sovellustestaus on yksinkertainen tapa ansaita ylimääräistä rahaa ilman paljon vaivaa.
 • Tiedätkö kuinka pyyhkäisy, tyhjiö ja pesu kylpyammeet?
 • Ennen valokuvien lähettämistä sinun on valmisteltava ne varmistamaan, että pikselivääristymiä, alivalotusta, ylivalotusta tai liiallista kuvan kohinaa ei ole.
 • Voit ansaita rahaa äänesi avulla äänelläsi.
 • Mainosta tilaasi Gumtree-, Parklet- tai Just Park -sivustolla.

Swagbucks

Se on avoin hakijoille ympäri maailmaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää martingale-vedonlyöntijärjestelmästä, he eivät ehkä aseta vetoa rulettiin ennen kuin kolme punaista peräkkäin tapahtuu. Totuus on, että on olemassa monia tapoja, joilla voit ansaita rahaa yliopistossa tekemättä stressaavaa työtä ja ottamatta arvosanasi kärsimään. Jos joku maksaa siitä ja se voidaan tehdä käytännössä, joku tekee sen Fiverrillä. RA: na työskenteleminen voi olla olennainen kampuksen työ.

Ole valmis hylkäämiseen, mutta pidä myös avoin mieli. Voit myydä valokuvasi valokuvasivustoilla. On palveluita, jotka ostavat vanhoja yliopistopapereitasi. Tämä voi olla mikä tahansa päivittäisestä vlogista aina ympärilläsi keskittyvään kanavaan.

Täältä löydät täydellisen luettelon hakukoneiden arvioijan työpaikoista. Sisareni valitsi kurssin ja ansaitsi yli 2019 dollaria kuukaudessa puolella työskennellessään kokopäiväisesti. Etsi verkosta työpaikkoja, jotka sopivat sinulle toiveikkaisiin korkeakouluhakijoihin auttaakseen heitä kirjoittamaan esseensä, oikolukemaan sen ja paljon muuta. Suosituimmat binaarivaihtoehdottraditointisivustot │ kauppa etelä-afrikassa, nämä numerot perustuvat myös asiakkaan mielipiteeseen, joten voit luottaa ei vain meihin, vaan myös itseäsi kauppiaisiin. Temppu on löytää idea tai aihe, jonka ihmiset haluavat katsoa, ​​laittaa videot ja nähdä, voitko saada seuraavan. Tässä on myös joitain muita sivustoja verkkosivustojen testaamiseen: Suurin osa opiskelijoista haluaa ansaita ylimääräistä rahaa kulujensa kattamiseen, mutta heillä ei ole aikaa tai energiaa pysyä mukana kokopäiväisessä tai edes osa-aikaisessa työssä. Jos läpäisit jonkin asianmukaisen testin, kyseinen sivusto antaa sinun suorittaa kirjoitustyötä. Verkkokopiointi- ja tekstitystyöt ovat samankaltaisia ​​kuin freelance-kirjoittaminen.

Kirjailijasta

Tulemalla hakukoneiden arvioijaksi voit ansaita 14 dollaria tai tunnissa. Huomaa, että sinun ei tarvitse vain olla täysin sujuvaa molemmilla kielillä, joilla työskentelet. Vantage point -kauppa, tarjoamme sinulle osakevalinnat sekä syyt soittamiseen, jotta voit oppia ja hyötyä samanaikaisesti! Joten olitpa opiskelija itse vai joku, joka tuntee sellaisen, tässä on 7 tapaa, jolla korkeakouluopiskelijat ansaitsevat rahaa verkossa, jotta pääset alkuun! Kokeile liittyä Roveriin saadaksesi yhteyden ihmisiin, jotka tarvitsevat lemmikinhoitajaa.

Tutki yrityksiä, joita aiot lähestyä: Ole valmis ottamaan testi jokaiselle näistä yrityksistä, jotka tarjoavat kirjoitustyötä, ja muista, että alueellisilla eroilla voi olla merkitystä arvioinnin läpäisemisen ja etsimäsi kirjoitustyylin tarjoamisen kannalta, joten älä lannistu, jos et t tehdä arvosana ensimmäisen yrityksen kanssa, johon haet. Et rikastu tällä keikalla, mutta se on tapa ansaita ylimääräistä rahaa seisokkien aikana toisessa työssä. Työskentele kotoa xeroxille, tämä yritys on Better Business Bureau -yrityksen jäsen ja palkkaa kotona toimivia asiakaspalvelun ammattilaisia. Osa-aikatyö on yleisin tapa, jolla opiskelijat ansaitsevat rahaa yliopistossa - syystä. Nämä ovat luotettavimmat sivustot ympäri maailmaa, jolla on miljoonia käyttäjiä, joten jos olet huolissasi maineesi tai uskottavuutesi menettämisestä, et todellakaan ole! Käytä sitten sovellusta skannataksesi tuotteita ja selvittää, voitko ostaa niitä vähemmän kuin Amazonilla. Saatat myös odottaa tekevän oston, mutta sinulle maksetaan korvaus. Joihinkin suosittuihin markkinointitutkimukseen osallistumisen sivustoihin kuuluu vastaaja, joka voi ansaita jopa 140 dollaria tunnissa.