42 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (päivitys 2019)

Työkalut, kuten HubSpotin ilmainen CRM ja sähköpostimarkkinointiohjelmistot, toimivat hyvin minkä tahansa verkkokaupan kanssa. Postikavereiden kanssa ei ole käynnistysmaksuja tai aikasitoumuksia; voit ”työskennellä” niin paljon tai vähän kuin haluat. Tarkista kuitenkin paikalliset lait, jotta katumusiikki on ensin laillista. RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa. Jopa ne, joilla ei ole kirjoituskokemusta, voivat liittyä blogosfääriin. Ehkä voit opettaa heille jotain, mitä he tarvitsevat tietää, ja maksaa siitä!

Yksi nopeasti kasvava sijoitussuuntaus on mikrosijoitus. Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta. Haluatko tietää Wordin ja Excelin monimutkaisuuksia markkinoidaksesi paremmin työtäsi?

Ole kuriiri postikavereiden kanssa (toimita tavaraa)

Muista, että ansaita rahaa verkossa on helppoja ja vaikeita. Esimerkiksi BestMark lähettää sekkejä kahdesti kuukaudessa ja maksu maksetaan yleensä kolme tai neljä viikkoa mysteerikaupan valmistuttua. Pidän seuraavista kolmesta kategoriasta: Löydät meidät myös Twitteristä ja Facebookista.

Alkaen muutoksia salkkuun kauppojen sijoittamiseen, sinun ei tarvitse enää huolehtia näistä asioista. Löydät franchising-ohjelmia pienille, koti- ja mobiiliyrityksille, kuitenkin enintään 10 000 dollaria. Jos aloitat verkkokaupan, muista, että rakennat brändiä, varmista, että sinulla on yrityksesi sosiaalisen median sivut, sopiva nimi, kunnollinen logo ja kunnon näköinen myymälä. Kun syntyy vertaislainaussivustoja, kuten Prosper ja Lending Club, voit tulla sijoittajaksi ja ansaita rahaa myöntämästäsi lainasta. Joten sain kauvan siitä, kuinka tämän tyyppistä yritystä voidaan johtaa. Voit aloittaa tänään Flexjobsin kanssa ja ansaita rahaa verkossa etätyöntekijänä.

Työskentely virtuaaliassistenttina voi olla hyvä tapa laittaa nämä taidot käytettäväksi auttamaan sinua ansaitsemaan rahaa kotona. Hän määrittää skannerin avulla, kuinka kauan tietyn kirjan myynti yleensä kestää ja kuinka paljon se myy. Se ei ole niin helppoa, mutta ne ovat perusasioita.

Jotkut tämän viestin sisältämistä linkistä ovat sponsoreidemme kautta.

Ole Puhelinkeskuksen Edustaja

Ehkä haluat hiljaisen työn varhain aamulla. Cftc-petosneuvottelut, joka tapauksessa sijoittajan on päätettävä, mikä binäärioptioiden välittäjä vastaa hänen tarpeisiinsa ja kiinnostaa parhaiten. Sinulla todennäköisesti on koti tai huone - mikä tarkoittaa, että vuokraamalla sen voit ansaita ylimääräistä rahaa. Tämä on hieno tapa säästää rahaa avaruudessa, samalla kun ansaitset kunnollisia tuloja työskentelemällä kotoa omilla ehdoillasi. Kun aika on oikea, siirry flippaan. Niiden käyttäminen voi kestää päiviä tai jopa kuukausia kysynnän mukaan.

Voit myös tarjota tuntikohtaisia ​​konsulttipalveluita bloggaajien auttamiseksi. Vaikka siellä on paljon huijauksia, olemme korostaneet 15 parasta laillista tapaa ansaita rahaa verkossa. Tämä tarkoittaa, että heidän on toimitettava ansioluettelo jokaisesta työhakemuksesta. Tiedän, että tämä järjestelmä online-tulojen rakentamiseksi toimii, koska käytän sitä jopa nyt. Tämä työ on hyvä idea, jos sinulla on edistyneitä tietoja lääketieteellisistä termeistä ja haluat kirjoittaa lääkäreiden äänen. Suurin osa näistä palveluista tarjoaa kiinteät hinnat, eikä sinun tarvitse kilpailla työpaikoista tai myynnistä. Jos sinulla on uudenaikainen auto ja puhdas ajotietue, tämä on hyvä vaihtoehto.

Ryhdy yritys- tai elämävalmentajaksi Oletko luonut menestyvän yrityksen? Maksukynnys on 10 dollaria, mikä on pienempi kuin monien muiden yritysten. Pidän Airbnb: stä siitä, että sen avulla isännät voivat olla melko käytännöllisiä, jos he haluavat. Tässä on muita syitä, miksi sinun pitäisi sijoittaa Robo-neuvonantajiin:

  • Mikä olisi parempi tapa ansaita rahaa kuin myymällä esineitä, jotka sotkevat kotiisi?
  • Jos itse opit ja pystyt tarjoamaan aitoa arvoa, voit silti ansaita omaa pääomaa.

Kerää Alumiinitölkkejä

Jos voit tulostaa ja koota paikallaan kuten kutsuja, ja rakastat käsitöitä ja sisustusta, voit ansaita rahaa kotona. Jos haluat ladata PDF-version lukemista varten vapaa-aikana, voit tehdä sen täällä. Voit löytää työpaikkoja freelance-verkkosivustoilta ja luoda nopeasti vakaan asiakasvirran.

Anna Trim vapauttaa rahaa budjetissasi

Työskenteletkö jo kokopäiväistä työtä, oleskelet lasten kanssa kotona tai käydään koulussa, ansaitset ylimääräistä sivurahaa oman kodin mukavuuksilla. Helppo tapa käyttää budjettiasi. Kotihaastattelijana käsittelet lähteviä puheluita, mutta ilman lankapuhelimen käyttöä. Ehkä olet yksityiskohtaisesti suuntautunut ja tunnustat hyvän palvelun, kun näet sen. En kuitenkaan sulje sen kannattavuutta pois vielä, koska jotkut ihmiset ovat keränneet valtavia voittoja myymällä verkkotunnuksia. Se ei myöskään osoita hidastumisen merkkejä. Decluttrilla on joitain ratkaisevia etuja verrattuna muihin online-myyntialustoihin: Vaikka uskotkin, että kuvia ei kannata myydä, kokeile sitä.

Osallistu Online-fokusryhmään

Mutta onnistuminen omien luokkiesi isännöinnissä vaatii vakavaa suunnittelua ja yksityiskohtien huomioimista. Määritä sitten tietojesi saatavuus ja taloussäännöt. Periaatteessa, jos sinulla on osoitettu taidot alueella, voit markkinoida itseäsi konsulttina ja tarjota palveluitasi kotoa. Sosiaalinen verkostoituminen on nykyään pelin nimi, joka on johtanut interaktiivisten sivustojen leviämiseen - sosiaalisen median jättiläisistä Facebookista ja Twitteristä Redditin kaltaisten verkkofoorumien avaamiseen yksityisiin foorumeihin yrityksiä ja henkilökohtaisia ​​sivustoja varten, niin suuria kuin pieniäkin.

Avaa pankkitili

Kun olet luonut tilisi, näet kaiken, joka on saatavana verkossa ja lähialueellasi.

Tutor Online

Käy lähimmällä kirpputorilla, Craigslistissa tai Freecycle-sivustolla. Lue lisää tytäryhtiömarkkinoinnista ja muista tavoista, joilla bloggaajat voivat ansaita rahaa. 4 yhteistä aktiivista kaupankäyntiä koskevia strategioita, osakemarkkinoilla epävakaus merkitsee yleensä suurempaa riskiä, ​​mikä tarkoittaa suurempia tappiokertoimia. Jiffy - Jiffyn tilaamien kotipalvelualan ammattilaisten verkostoon voi liittyä ilmaiseksi, ja maksat vain prosenttiosuuden jokaisesta sivustosi kautta varaamastasi työstä.

”Vain yksi prosentti amerikkalaisista on ansainnut rahaa kodinjakosivustojen kautta, Pew Research Centerin mukaan. Onko sinulla varapyörää tai sellaista, jota käytät harvoin? Tässä on 15 parasta tapaa, jolla voit ansaita rahaa tietokoneeltasi jo tänään. FlexJobs julkaisee uusimmat aukot ympäri vuoden. Peli voi olla tuottoisa sivukeikka, kun rakennat vakaata seurantaa pelaajille tarkoitetulla Twitch-sivustolla. FlexJobs tarjoaa pienen, kiinteän kuukausimaksun - ei prosenttiosuutta - mutta vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet varmistaakseen, että he ovat korkealaatuisia.

Voit aloittaa blogin niin vähän kuin 2 dollaria. ZipRecruiter on yksi suurimmista työpaikoista maailmassa. Maksu suoritetaan suorana talletuksena, ja tilillesi ilmestyminen voi kestää jopa kolme arkipäivää. Aloita katso oppaamme online-kurssin luomiseen WordPressin avulla. He ovat kiinnostuneita niche-aiheista ja heillä on erityinen muoto, jota kirjoittajien on noudatettava, jotta artikkelit hyväksytään. Jos sinulla on jo työpaikka, aloita siitä. Sen lisäksi, että opit uuden taiton, näet nopeasti, kuinka paljon halvempaa on keittää kotona. Tämä on tietokoneesi avustama prosessi. Auta pieniä yrityksiä hallitsemaan sosiaalisen median tiliään.

Tule Online-oikolukijaksi

Joskus on tarpeen soittaa yritykseen tai täyttää lomake saadaksesi luotto Paribuksen tavoittamisen lisäksi. Tämän jälkeen voit asettaa hinnan, lähettää tuotteesi Amazonille ja myydä ne voittoa varten Amazonin hoitaessa myyntiprosessia. Intrade-verkkosivusto on toinen käännös ennusteiden tekemisessä. ShortTask - Alusta, joka on samanlainen kuin mekaaninen Turk (yllä), mutta tehtävävalinnalla on paljon vähemmän. Savvy - Tämä online-opetusmarkkinat keskittyvät yliopistojen lisäksi musiikkiin, yritystoimintaan ja valmennukseen. CashCrate - saat 1 dollarin bonuksen vain ilmoittautumisesta! Voit markkinoida tätä palvelua myös freelancereille ja pk-yrityksille. Toinen tapa on tulla verkkohaun arvioijaksi - nämä työt antavat sinulle erityisiä hakutehtäviä ja maksavat sinulle näiden verkkohakujen tekemisestä ja tulosten arvioinnista.

Käännä Verkkotunnukset

Mutta kuten vanha sanonta kuuluu, yhden ihmisen roska on toisen miehen aarre. ”Avaimet käteen” -vuokraus - Roofstock on viileä online-markkinat sijoittajille, jotka löytävät taloja ympäri maata - monissa on vuokralaiset ja kiinteistönhoito jo valmiina. Osakkeiden keräily ei tee sinusta miljardööri, ja sijoitustoiminnan tuotot tuottovoitoista ovat vieläkin voimakkaammat erittäin rikkaille kotitalouksille, joiden osuus on kymmenen prosenttia yhdestä prosentista. Rakastatko hyvitysten saamista? Tietokone voi olla erittäin arvokas työkalu - sinun täytyy vain osata käyttää sitä. UserTesting maksaa sinulle vierailusta verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tehtävien sarjan suorittamisesta ja ajatuksiesi kirjaamisesta. Ja voit liittyä muihin tutkimussivustoihin, jos Survey Junkie ei riitä. Maksu perustuu tehtävän monimutkaisuuteen ja voi vaihdella välillä 1–5 dollaria jokaisesta suoritetusta tehtävästä.

Toisaalta Robo-neuvonantajat työskentelevät käytännöllisesti, ja tästä syystä voit välttää rajuja virheitä sijoittaessasi heidän kanssaan. Seuraavassa luettelossa, joka sisältää 17 erilaista tapaa tuoda rahaa kodin mukavuudesta, on jokaiselle jotakin jokaiselle. Riippumatta siitä, millaista freelanceria teet, pidä kirjaa suorittamasi työn kulkusuhteesta, jotta tiedät, lataatko liian paljon vai liian vähän. Sijoittamissovellukset, kuten tammenterho, pyöristävät jokaisen tekemäsi oston ja sijoittavat eron, ja voit valita salkun, joka vastaa riskinottokykyäsi. Myynti jälleenmyyjälle (NextWorth, Gazelle): Ansaita rahaa kotona on yhtä helppoa kuin hiiren napsautuksella. Valitse mikrotehtävät Amazon Mechanical Turkiltä.

Yksinkertainen matematiikka kuinka rikkaat rikastuvat. Kuuntele napsauttamalla pelata:

Just Park -sivuston avulla voit vuokrata pysäköintitilasi. Tarvitset myös Amazon-tilin rekisteröityäksesi mekaaniseen Turkiin. Aseta omat lastenhoitopalvelut, saatavuus ja kattamasi maantieteellinen alue. Jos ymmärrät liiketoimintaa, valmenna yrittäjiä. Kaikki ei ole menetetty. Yritykset etsivät tehokkaita tietojen syöttöasiantuntijoita. Postikaverina toimittaisit ravintola-aterioita, päivittäistavarakaupan tilauksia ja viinatilauksia.

Parhaat vertaislainausympäristöt

Muuta Blogiisi Tulosuunta

Lisäksi voit olla konsultti yksityisille tai jopa yrityksille missä tahansa asiantuntija-alueella. Ehkä olet yksi 15%: sta, joka käyttää sivutoimistoa uuden yrityksen perustamiseen. Jos haluat lisätietoja ansaitsemisesta Amazonilla, voit ilmoittautua Jessican ILMAISEKSI 7 päivän sähköpostikurssille Amazon FBA: lle ja oppia kaiken, mitä sinun on tiedettävä, kuinka se kaikki toimii, ja auttaa sinua päättämään, onko se oikea valinta sinä. Voit jopa jakaa turvallisesti pääsyn autotallipaikoille heidän ilmaisen sovelluksensa avulla. Katso Amazonin vaihto-ohjelma, joka maksaa osallistujille Amazon-lahjakortteja - ja myös eBaya. Englannin opetusmarkkinoiden lisäksi on olemassa markkinarako myös niille, jotka voivat auttaa keskiasteen oppilaita kotitehtävissään ja yleisemmissä tutor-tehtävissä, jotka ovat saatavilla verkossa, jotta he voivat auttaa opiskelijoita kaikilla tasoilla heidän opinnoissaan. Voit asettaa oman aikataulun ja valita, kuinka paljon haluat ladata. Ansaitse 1333 dollaria, kun viittauksesi saa vuokrauksen vuokraamalla.

Voit tutkia viiden kaverin franchising-vaatimuksia (tai mikä tahansa suosikkikauppasi tai ravintolasi todellisuudessa on) ja avata oman sijaintisi. Mainosta sitä Facebook-mainoksilla. Toinen tapa ansaita rahaa lastenhoidossa on yksinkertaisesti lastenhoitaja tuttuille perheille. Huolimatta siitä, mikä on osaamisalue, harkitse verkko-asiantuntijaoppaan saamista. Jos haluat työskennellä kotoa freelance-kirjoittajana, harkitse tätä tarkistusluetteloa ennen aloittamista:

Ole Online-kääntäjä

Esimerkiksi, jos ostit Applen rahansoitto-optioista muutama vuosi sitten, tuotto olisi ollut yli 1000%. Sinulla ei myöskään olisi täydellistä vapautta jokaisesta tekemästäsi päätöksestä, koska yritykselläsi, jonka kanssa yhteistyökumppanisi on, on omat standardit. Mikä parasta, on olemassa lukemattomia tapoja työskennellä kotoa korjaamalla jatkamista.

Maalaa Taloja

Kun työ on valmis, saat maksetun summan työnantajan kanssa. Useimmissa osavaltioissa on melko helppoa tulla hääjuhlaksi. Onko sinulla ainutlaatuista taitoa, joka voisi tuottaa tuotteen tai palvelun, josta joku maksaa? Riippumatta siitä, kuinka suuri yrityksesi kasvaa, tarvitset runsaasti tilaa kirjojen varastointiin. Kun tiedot on erotettu ja segmentoitu, ne analysoidaan trendien löytämiseksi. Napsauta tätä nähdäksesi kuinka suuri palkintosi voi olla. Kotitekoisista kynttilöistä, käsityöistä, vaatteista ja sisustuksesta Etsy voi olla uusi suosikkimarkkinapaikkasi yhteydenpitoon ostajien kanssa. Oletko omistanut tuolia salonkiin aiemmin?

Kuten nimestä voi päätellä, vertaislainaus on finanssijärjestelmä, jonka avulla voit lainata rahaa suoraan lainanottajille. Ajattelen kustannusten leikkaamista välittömänä palkankorotuksena. Kutsun tätä iäkkääksi ”osta alhaiseksi, myy korkeaksi” liiketoimintamalliksi, ja se toimii edelleenkin. Parhaat aloittelijoille tarkoitetut online-välittäjät lokakuussa 2019, sisällönkulku ja personointi ovat keskeisiä kokemuksia, jotka ovat toisin kuin mikään muu alan välittäjä. Voit olla luova ja tarjota tyypillistä aamiaista tyypillistä alueellasi, jolla olet.

Sitten voit hakea keikkoja drone-lentäjänä.

Lopullinen Sana

Haittapuolina jotkut ClickBank-tuotteet voivat olla huonolaatuisia, sanoo QueenoftheRandomJobin omistaja Bethany Mooradian. Jos sinulla on kuponkeja, joita et aio käyttää, voit myydä ne muille. Yritykset wienin pörssissä, nämä erot voivat koskea seuraavia (tämä ei ole tyhjentävä luettelo):. Voit vuokrata koko vaatekaappisi, mukaan lukien kengät, käsilaukut ja tarvikkeet, käyttämällä Style Lend -laitetta.

Voit saada lisätietoja kasinobonuksista online helposti. Tärkeämpää on olla hyvä tarjoamillasi palveluilla, olipa ne sitten kaikki ovat: Ne ovat keskeisessä asemassa yhdistämällä lainanottajat ja sponsorit erinomaisiin sijoituksiin ja parempaan tulokseen. Haluat ehkä myös nähdä vaiheittaiset ohjeet pienyritysten verkkosivustojen luomisesta. Jos et halua käydä vaivaa taloudellisen neuvonantajan palkkaamisesta tai sinulla ei ole varoja siihen, sijoittaminen Robo-neuvonantajien kanssa on sinulle oikea vaihtoehto. Jos etsit tapoja ansaita ylimääräistä rahaa, harkitse, miten jo olemassa oleva raha kasvaa (tai ei) yksinään.

Saat sinulle maksun siitä, että annat heidän käyttää tietokonettasi ja et tee mitään muuta. Jos neulat eivät pelota sinua, se on rentouttava työ. Säästä 10 000 dollaria, eli 100-200 dollaria vuodessa ilmaiseksi. Sillä ei ole väliä mitä myyt; omnichannel-markkinointi on tapa tulevaisuuteen.

Lääketieteellinen transkriptio: myy tietokonetaitosi

Verkkotyö Kotoa

Yliopistotutkinto vaaditaan usein. Paribus on palvelu, jonka avulla voit selvittää, ovatko verkkokaupoissasi tekemäsi kaupat sinulle hyvitystä. Liity verkkoon löytääksesi ja saada työpaikkoja aikataulun mukaan. Pian sinulla ei ehkä edes ole tarpeeksi aikaa puhdistaa ikkunoita uusille asiakkaille. Onko sinulla kyky kauniiden ja monimutkaisten hääkutsujen laatimiseen? Sinun pitäisi pystyä löytämään täältä jotain, joka sopii sinulle ja taitoillesi.

Osallistu kilpailuihin. Ei vain liittyminen ilmaiseksi, vaan ansaitset ensimmäiset 5 dollaria vain ilmoittautumisesta! Jos sinulla on tietokone ja nopea kirjoitustaido, transkriptionistiksi tuleminen on erittäin helppo tapa ansaita rahaa kotona.

Ensimmäinen Luku Ilmaiseksi!

Ota varmasti laadukkaita valokuvia ja ole tarkka kuvaileessasi tuotetta, jotta ostajat tietävät tarkalleen mitä he saavat. Parlay matematiikan, luonnontieteiden, vieraiden kielten tai testi-prep asiantuntemustasi tuottava sivu keikka tullessaan yksityinen ohjaaja. Kun aloitat vapaa-aikasi yhdistämisen ylimääräisen rahan ansaitsemiseen, työskentelet sivumyrskyssäsi. Ostajat voivat kuvitella perheensä talossa lavastuksen ansiosta. Kaksi paikkaa yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa ovat ulkoistaminen ja aika jne. Meillä kaikilla on jotain hyvää, ja toiset haluavat aina maksaa jollekin uusien taitojen oppimisesta.

Kuinka Miljonääri Eläkkeelle 10 Vaiheessa

Classgap - online-tutorointiympäristö, joka kattaa yli 90 maassa. Hyvin tuotettu video on tärkeä. Tarvitset tietokoneen, Internet-yhteyden ja mikrofonin. Etkö välitä pienestä huijauksesta? Suosittu alusta voi mahdollisesti tuottaa tuhansia dollareita tuloja - mutta hyppäämiseen on enemmän kuin yksi vanne. Jos rahaa, jota ansaitset kotona työskentelemisen kautta, ei veroteta, sinun on muistettava käsitellä se itse. Haluatko palan piirakkaasi?

Slicify-kaltaisten yritysten luomien ohjelmistojen avulla voit asentaa osioidun Linux-virtuaalikoneen kotitietokoneellesi.

Rakenna Korkea Lippuvalmennus- Tai Konsultointisuppilo.

SHN Exclusive: Muuten voit jättää hyvästit tilaajillesi. Onko sofi investin välityspalvelu todella ilmainen? Voit esimerkiksi vaatia, että vain sinä lähetät tilaukset ostaa tai myydä (samalla kun annat lapsesi seurata investointeja verkossa). Aloittamiseen ei tarvitse sijoittaa valtavia määriä rahaa. Voit esimerkiksi rakentaa virtuaaliassistenttien yrityksen ja käyttää työtaulukoita rekrytoidakseen asiakkaita. PeerStreet - Akkreditoidut sijoittajat voivat tehdä lyhytaikaisia ​​kuntoutuslainoja kiinteistöinä vakuutena nopeasti kasvavalla PeerStreet-alustalla.

Kysely Junkie

Toinen sana ”aamiaisessa” on yhtä tärkeä kuin ensimmäinen. Esimerkiksi, tällä hetkellä Chase Bank tarjoaa 200 dollaria käteistä sekkitilin avaamiseen ja sitten vielä 150 dollaria käteistä säästötilin avaamiseen. Kiinteistöjen joukkorahoituksen avulla voit sijoittaa kahteen erityyppiseen projektiin: Kaikki alkoi ottamalla vain muutama ilmakuva paikalliselle kiinteistöyhtiölle: Hienoa on, että voit saada palkkaa tämän tekemiseen kodin mukavuudesta.

Kuinka paljon teen? Lisäksi siellä on joukko erinomaisia ​​paketteja, joiden avulla voit hallita taloutta kokonaisuudessaan ja suorittaa omat verot, vaikka niiden perustaminen voi olla monimutkaista. Edistymispalkki täyttää satunnaiset määrät toiminnoista, joita teet sivustolla. Escrow-järjestelmä on ylimääräinen turvaominaisuus, jonka avulla pyynnön esittäjä voi maksaa sinulle talletuksen ennen kuin he alkavat käyttää tietokonettasi. Etsitkö hyvää tapaa ansaita passiivisia tuloja?

Quicklinks

Ole vain älykäs siitä ja maksa se pois joka kuukausi! Bloggaaminen on yksi suosikkiideoistani passiivisen tulopotentiaalin takia. Vaikka se on tahmea tai rikki, paikallinen koruliike voi olla valmis maksamaan sinulle itse metallista.