Kuinka Ansaita Rahaa Kotoa Menemättä Toimistoon Päivittäin

Jos sopii tähän kuvaukseen, harkitse työskentelyä valetina. Voit ansaita palkkioita 5–60 dollaria. Lue koko lainanantoklubien sijoituskatsaus täältä. Kun kirjaudut, Swagbucks antaa sinulle 10 dollarin bonuksen aloittamiseen. Swagbucks on maksanut jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria. Tai voit viedä sen askeleen pidemmälle ja järjestää koiran päivähoitoa. Kirjoitimme postin kaikista työpaikkojen löytämispaikoista.

Tuotteiden mainostaminen voi olla hieno tapa ansaita tuloja. Suuri päätöksesi on millainen kirjailija sinä olet? Vuokraa taloustavarat.

Englannin opettaja tai englannin ohjaaja

Esimerkiksi, jos käytät heidän vedonlaskuria, 30 dollarin kuukausiveto, joka menettää 20 lbs 6 kuukaudessa, voittaa 200 - 529 dollaria. Lopullinen luettelo automatisoiduista kaupankäyntistrategioista, jotka sinun pitäisi tietää. Kun teet niin, lähetän sinulle ilmaisen 7 päivän kurssin, joka esittelee sinua työskentelemään kotoa. Voit esimerkiksi luoda: Jos sinulla on kuitenkin avaamattomia tai täydellisiä Lego-sarjoja tai -kuvioita, ne ansaitsevat todennäköisesti enemmän Ebayssa tai erikoistuneilla Legon markkinoilla, kuten Brick Owl. Jos aiot tehdä ostoksia, miksi et saisi rahaa sen tekemiseen?

Sinun ei tarvitse työskennellä samoja tunteja viikossa.

Palvelut

Ansaitset pisteitä (SB) jokaisesta Swagbucksilla suoritetusta tehtävästä. Ja voit valita yli miljoonasta tuotteesta, mukaan lukien lahjakortit tai tietokoneet. Tilaa yksi hänen ilmaisista työpajoistaan ​​saadaksesi lisätietoja siitä, miten ansaita kotona rahaa oikolukijana.

Ansaitsemasi määrän tulisi vaikuttaa tyyppiseen työhön ja sivusi hurjaan tasoon. Voit myös asettaa oman aikataulun, koska työskentelet kotoa. Mystery Shopping -palvelun avulla saat maksun asioista, joista nautit jo tekemästäsi. Auton vakuutusalan likainen salaisuus on tässä: Mitä voisit opettaa? Mutta se ei ole taikuutta - se on edelleen työtä.

Mikä ideo innostaa sinua eniten? Rekisteröinti on yleensä ilmaista, vaikka joudut ehkä joutumaan maksamaan palkkion kokonaiskorvauksesta - katso lisätietoja AmazingSpace-sivustoista. NearlyNewlyWed: Kaikilla markkinoilla on erilaiset säännöt, joita jokaisen myyjän on noudatettava. Olet oma pomo!

Dropship Shopifyn kanssa

Siirry Ympäri Kaupunkiasi

Vuokrata se Airbnb: ltä, jotta voit saada nopeasti rahaa puolella. Monet lemmikkieläinten omistajat pitävät koiriaan ja muita eläimiään mieluummin talossa kennelin sijaan. Säästä 10 000 dollaria, eli 100-200 dollaria vuodessa ilmaiseksi. 01% APY säästöihisi, kun taas verkkopankkien tiedetään tarjoavan noin 2. PostLoop - saat palkkaa postittamiseen foorumeilla ja blogeissa, mutta sinun on sujuva sujuvasti englanti.

Kokeile Paribusia. Tämä tyyli sisältää esimerkiksi web-sarjoja, komediavideoita, keppoja, arvosteluja, videopelien esittelyjä ja paljon muuta. Onko makuuhuoneen sisustus, värit mukaan lukien, rauhoittava? Ansaitse rahaa kotoa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla: Verkko-opetusaiheet ovat rajattomat!

Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa kirjoittamisesta, muokkaamisesta, muotoilusta, kannen hankkimisesta, lataamisesta Amazoniin, kirjakuvasi kirjoittamisesta ja markkinoinnista. Jos niin, harkitse taitojen tarjoamista räätälinä. Niitä voi tulla viikoittain, kuukausittain tai aina, kun luulet tarvitsevasi ylimääräistä hankausta. Virtuaaliassistentti voisi olla vastuussa monista tehtävistä. Tarvitaan kaksi Skype-haastattelua palveluntarjoajien korkean laadun ylläpitämiseksi FreeeUp-alustalla.

Jälkikaverien arvostelu - Pitäisikö sinun olla postikaverien kuljettaja? Otetaan selvää

Yksi suosituimmista sivustoista varata matkamajoituksia on Airbnb. Laita yhteen silitettävä kotelo korotuksen vaatimiseksi. Mutta vaikka et ole, on olemassa tapoja muuttaa ideasi ns. Paperipinoiksi. Tietokoneesi teho tekee kaiken työn ja kerää sinulta muutaman dollarin päivässä. Voit periä tietyn luokan kurssin kaikille, jotka ilmoittautuvat kurssillesi, tai voit opettaa verkkosivustoilla, kuten Coursera tai Udemy. Älä lue sitä liian nopeasti.

Suosittuihin ja arvostettuihin online-jälleenmyyntimarkkinoihin kuuluvat USell, Gazelle ja MaxBack. Asiakas valitsee suosionsa ja taiteilija saa palkinnon. Ehkä sinulla on lahja auton huoltoon tai korjaamiseen. Kuinka päiväkauppaa alle 25 000 dollarilla, vertaamme Robinhood-palkkioita kahteen Robinhood-vaihtoehtoon, Interactive Brokers ja DEGIRO. Noudata näitä sääntöjä ja löydät Internetin hyödynnettäviksi rahan ansaintamahdollisuuksissa. Tai voit kysyä perheen ystäviä, jotka ovat “liian kiireisiä” ostoksille. He pyytävät uhrejaan palauttamaan eron, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin, kun pankki havaitsee, että alkuperäinen sekki on petos, ”työntekijä” on koukussa satoja, joskus jopa tuhansia dollareita.

Palkka on välillä 11-15 dollaria tunnissa. Käyttäjätestauksen kaltaiset yritykset maksavat ihmisille verkkosivuston navigoinnin ja toiminnan testaamisen. Opiskelijat voivat oleskella muutaman päivän tai jopa vuoden kurssin pituudesta riippuen. Jos olet miettinyt miten ansaita rahaa kotoa? FareFetch - FareFetch on ainutlaatuinen ihmisten käyttämä lennon hakukone. Ja jos sinulla on jo blogi, joka tuottaa tuloja, harkitse sen myymistä. Joten osaat matematiikkaa tai oletko historian harrastaja? Piste on, että hälinällä ja omistautumisella voit helposti selvittää, kuinka ansaita rahaa kotona.

  • Taiteilijat ansaitsevat rojaltit joka kerta, kun heidän teoksensa vuokrataan tai kun painotuotteita tai alkuperäisiä myydään sivuston kautta.
  • Älä oleta, että jokainen potentiaalinen ostaja löytää tiensä paikkaasi Google Mapsin tai Wazen kautta.
  • Aloita Bluehostin käyttäminen 3 dollarilla.
  • BagBorroworSteal - Myy suunnittelijasi käsilaukkujasi ja tarvikkeitasi lähetettäessä tai ota alhaisempi tarjoushinta ja saat maksun heti.
  • Saat 3 dollaria liittyessäsi ja 3 dollaria kuukausittain sovelluksen pitämiseksi.
  • Yliopistotutkinto avasi ovet loput uraasi.

Lisää Tapoja Ansaita Rahaa

ProofreadingServices. Ja voit aloittaa sen tekemisen täällä Hostingerissä verkkotunnuksen tarkistimella! Huomaa vain, että saatat löytää roskia matkalla.

Ja vuoden lopussa sinun on päätettävä, osallistuvatko IRA-arvoihisi vai ostaako vaimosi joululahjaksi. Ansaitse rahaa myös Achievement-sovelluksella! Yritys- ja urheilutapahtumat etsivät usein palveluitasi. SpeakerMatch - Liittymisestä on vuosimaksu, mutta jos etsit julkisen puhumisen keikkoja, tämä kauppapaikka saattaa olla syytä katsoa. Kirjoita kirjan ISBN-numero BookScouter -yritykseen. BookScouter etsii tietokannastaan ​​eniten maksettavia kirjojen takaisinostoyhtiöitä.

ConnectRN - Sertifioidut sairaanhoitajat ja ota ylimääräisiä vuoroja lähistöllä olevista tarvikkeista ConnectRN: ltä. Ilmoittaudu viite- tai välimieheksi paikallisessa liigassasi tai klubeissasi. Sen riippuvuus sopimustyöntekijöistä herättää hyvin todellisia työvoimakysymyksiä, joista on nostettu useita kanteita. Se on hieno tapa ansaita rahaa ja ilmainen ateria.

Vuokraa varamakuuhuone Airbnb: llä

Muita verkkosivustoja, jotka auttavat myymään ja levittämään sähköisiä kirjoja ja muita virtuaalisia tuotteita, ovat ClickBank, Createspace, E-Junkie ja Sellfy. Myy arvoesineesi verkossa. Tabletti tai älypuhelin saattaa vain riittää. Alueellani ihmiset saavat jopa 30 dollaria tunnissa lasten urheilupelien välittämiseen.

Älä odota olevansa miljonääri yön yli, mutta Internet tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia laittaa tämä upea tietokoneesi töihin ja mahdollisesti ansaita rahaa. 00 heti. Tässä on yli 50 ideaa verkko- ja kotipuheluihin. Kuinka paljon rahaa? He eivät halua, että rakastetut lemmikkieläimet ovat yksin kotona niin kauan joka päivä. Muutaman viime vuoden aikana on syntynyt joukko haarautumattomia, vain verkossa olevia FDIC-vakuutettuja pankkeja, jotka tarjoavat hämmästyttävän korkeat korot normaalille, jolla ei ole vähimmäissäästötilille. Huonot vuokralaiset voivat nopeasti menettää rahaa. Kuinka ostaa varastossa verkossa ilmaiseksi, järjestelmäni ostaa tai myydä lyhyitä aamukaupan alueilla on epäonnistunut jatkuvasti näiden jalometallikantojen kanssa. ChaCha-hinnat ovat myös melko matalat, vaihtelevat yhdestä sentistä 20 senttiin tehtävää kohden.

Kytkeä:

Päästä eroon käyttämättömistä televisioista, videopelikonsoleista, matkapuhelimista ja tietokoneista. Toinen tapa saada asiakkaita graafiseksi suunnittelijaksi on siirtyä offline-tilaan. Ansaitse rahaa bitcoinilla, me kaikki voitamme hyödyntämällä ja jakamalla näitä tietoja. Kirjat on pidettävä hyvässä kunnossa, ja sinun on pystyttävä löytämään ne, kun joku haluaa niitä.

Sen sijaan, että myyisit tavaroita, joita käytät harvoin, voit vuokrata ne muille ihmisille, jotka käyttävät sivustoja, kuten RentNotBuy tai Fatllama.

Kickstarter ja Patreon

Onko sinulla vähän ylimääräistä kiintolevytilaa, moderni prosessori ja kunnollinen laajakaistayhteys? Mistä löytää tuhansia potentiaalisia asiakkaita. Tai voit toimittaa kokkeilla valmistettuja ruokia Muncherylle pyörällä tai autolla. Voit myös lähettää myyntisi Craigslistissa tai muussa paikallisessa ostossovelluksessa.

InboxDollars

Suurin osa näistä keikoista on pieniä, tasaisia ​​rahavirtoja. Sitten hän hankki lisää kiinteistöjä ja vuokrasi ne myös Airbnb: n kautta. Hänellä on enemmän tietokonekieltä ja ohjelmointikirjoja kuin kukaan muu tiedän! Myydä saamasi voittoa tavoitteet eBayssa. Craigslist voi olla hieno tapa myydä tavaroitasi, samalla kun ansaitset korkeamman arvon myös heille. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

On myös muita mainosverkostoja, kuten Ezoic ja Media. Jos olet koskaan nähnyt jonkin niistä YouTube-videoista, joissa bloggaaja tai persoonallisuus arvioi tuotetta, heille maksetaan siitä yleensä. Samoin kuin arvostelujen kirjoittaminen, voit tulla freelance-kirjoittajaksi ja ansaita ylimääräistä rahaa kirjoittamalla artikkeleita ja verkkosivustojen kopioita. Jos onnistut, he muistavat sinut seuraavan kerran, kun he matkustavat kaupunkisi läpi. Swagbucks on ohjelma, jonka avulla pohditaan, haluavatko ystäväsi ja perheesi ansaita vähän ylimääräistä rahaa tekemällä selvityksiä tai katsomalla videoita.

Konsultointi: Myy Tietosi

Vaikuttaa siltä, ​​että yhä useammat ihmiset haluavat kuunnella niiden sisältöä sen lukemisen sijasta. Saa rahasi toimimaan puolestasi. Jos sinulla on vähän kokemusta avustusehdotusten kirjoittamisesta ja kaiken asiaan liittyvän paperityön jättämisestä, on olemassa paljon ihmisiä, jotka maksavat sinulle moitteettoman summan taitodestasi. Aloittelijan optio-oikeuksien kauppaopas, osta tai myy optioita sen perusteella, nostavatko vai laskevatko liittovaltion keskuspankki kursseja vai tulevatko työttömyysvaatimukset ja muiden kuin viljelijöiden palkanmaksut yksimielisyyden arvioiden ylä- tai alapuolelle. Crowdsource - Hanki palkkaus suorittamaan tehtäviä, jotka eivät vie paljon aikaa, ja niihin voi sisältyä muokkaaminen tai kirjoittaminen. Myydä sen sijaan mitä et voi tai et halua purkaa verkossa autotalli-myynnissä.

Palauta Tulostuskasetit

Maksoin 52 000 dollarin velan 18 kuukaudessa käyttämällä joitain tämän artikkelin ideoista. Lisäksi ei ole työmatkaa. Jos haluat olla marsu, etsi näitä tutkimuksia.

Saat kauneuden ja toiminnallisuuden verkkosivustolta, jonka on suunnitellut ammattimainen web-kehittäjä, joutumatta hävittämään rahaa yhdeltä. Opi työskentelemään kotona tai muualla maailmassa! Voittajapuolella rahasi ansaintamahdollisuutesi on rajaton. Haluat ehkä tehdä ensin muutama pilkkahaastattelu ensin ystävien tai perheen kanssa, joten voit saada tyylisi alas ennen ensimmäistä oikeaa haastattelua. Sinusta ei tule YouTube-tähtiä yön yli, mutta älä menetä toivoa. Voit myös käyttää Fiverria tai Fivesquidsia tarjoamaan palveluita, kuten graafisen suunnittelun taidot, joita voit tarjota verkossa. Se auttaa luomaan verkkosivuston, jossa voit testata uutta SEO tietämystäsi, mutta se ei ole välttämättömyys. Onko sinulla satunnaisia ​​kuvia jossain makaamassa tai ottamassa tietokonetilaa?

Bed and Breakfast: myydä tilaa kotisi

Voit parantaa menestysmahdollisuuksiasi pitämällä seuraavat vinkit mielessä: Lisäksi voit hallita tietokoneesi tiliäsi kokonaan siirtämällä rahaa sekkitilillesi ja tililtäsi haluamallasi tavalla. Itse asiassa se voi olla sinulle ensisijainen ansaitsija. Mutta jos olet halukas sitoutumaan, on loputtomia mahdollisuuksia ansaita rahaa suoraan tietokoneeltasi. Eikö sinulla ole mitään myytävää? Minun pitäisi tietää.

Koska asiakkaasi eivät voi koskettaa tai pitää kiinni tuotteistasi, sinun on annettava heille mahdollisimman suuri visuaalinen tunnelma tuotteista.

Tekniikka

Samoin pienten lasten äiteille suunnatun luokan on joko sisällytettävä lastenhoitopalvelut tai suunniteltava yöllä, kun he todennäköisemmin auttavat lapsia. Koska vuodesta 2019 on palkittu miljoonia dollareita, yritykset maksavat vakavia dollareita. Lisäksi sinun ei tarvitse käydä läpi aikaa ja vaivaa oman verkkosivustosi ja alustasi luomiseen. Iso-Britanniassa TimeEtc näyttää tietä tällaiselle työlle. Tämä voi olla loistava tapa muuttaa taiteenne rahaksi. Päiväkauppaa aloittelijoille: 6 vinkkiä osakemarkkinoiden aloittamiseen, siitä huolimatta, se ei ole ilmaista rahaa, eikä se ole kaikille. RentNotBuysta puhuttaessa voit melko paljon vuokrata kotitaloustarvikkeitasi ihmisille. Se ei ole vaikeaa, itse asiassa se on helppoa. Voit äänittää ääninäytteen myös potentiaalisille asiakkaille.

Talkspace - Talkspace on alusta, jossa voit keskustella suoraan lisensoitujen terapeutien kanssa tarpeen mukaan. Kiinteistöön sijoittaminen vie kuitenkin paljon aikaa, sillä on valtavat etukäteen aiheutuvat kustannukset, ja siihen liittyy merkittäviä riskejä, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Voit myös tarjota online-valmennus- ja konsultointipalveluita ansaitaksesi rahaa verkossa. Keskimääräinen palkka näistä töistä on noin 9 dollaria tunnissa, ja jotkut yritykset tarjoavat terveydenhuoltoa, hammaslääketiedettä, jopa vastaavia työntekijöilleen 401 000 suunnitelmaa. Ansaitse ylimääräistä rahaa: 7 tapaa ansaita ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa. Aloitaksesi tarvitset näitä kohteita:

Tehdä Rahaa

Oletko aina halunnut kirjoittaa kirjan tai novellin? Et kuluta, jotta lapsesi voivat mennä yliopistoon. Joka tapauksessa, jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa, et ole yksin. 80 tapaa ansaita rahaa kotoa, sijoitus tällaiseen liiketoimintaan voi olla täysin ilmaista, jos teet omia mallejasi ja / tai käytät tilauksen mukaan kysyttyjen verkkosivustojen tarjoamia malleja tai voit käyttää tuhansia dollareita kaikkeen, ammattilaisten luomiin malleihin laitteisiin omien paitojen tulostaminen. Tämä on hieno sivutoimisto niille, joilla on vähän matkakokemusta. Hanki palkka jokaisesta artikkelista. Onko sinulla kaappi täynnä vaatteita, joita et käytä? Kun osaat rakentaa ohjelmistoja, voit tehdä esimerkiksi kuluttajasovelluksen, kapeamman web- tai mobiilisovelluksen tai jopa mobiilipelin.

Työskentele Amazonilla

Sijoittaminen parantamiseen on erittäin helppoa. Vaikka uskotkin, että kuvia ei kannata myydä, kokeile sitä. Joten, jos budjettisi on pieni, odota myyntiä. Hakemuksen saamiseksi haastatteluun ansioluettelon ja saatekirjeen on oltava moitteettomia. Turon avulla voit vuokrata auton muille kaupungin ihmisille niin monta kuukauden päivää kuin haluat. Monissa ammateissa työnantajat arvostavat erityisiä käytännön taitoja yleisempiin ajattelutaitoihin nähden. Päiväkaupan vinkit. kymmenen suosituinta vinkkiä ja temppuja päiväkauppiaille. Jotkut ihmiset ovat voineet ansaita satoja tai tuhansia dollareita vuodessa käyttämällä tätä tarkkaa strategiaa.

Jos olet erikoistunut käsityötuotteiden valmistamiseen, voit ansaita mukavaa elantonsa myymällä näitä tavaroita verkossa. Voit vain kanavoida joitain omia ajatuksiasi kirjalliseen muotoon ja lähettää ne. Kuinka voit ansaita enemmän rahaa?