24 parasta tapaa ansaita ilmainen PayPal-raha (päivitetty 2019)

Voit nostaa rahaa jopa 300 SB: llä, mikä ansaitsee 3 dollarin lahjakortin tietyille jälleenmyyjille. Se on kaikki "passiivista tuloa", ja sinun tarvitsee vain linkittää luotto-/pankkikortti ja se antaa sinulle automaattisesti rahaa takaisin, kun teet ostoksia, syöt, matkustat ja paljon muuta osallistuvilla paikallisilla ja kansallisilla kauppiailla. Mutta älä odota, että ihmiset vain jättävät rakkaansa muukalaisen luo.

  • 01 käteisellä takaisin saadaksesi ilmaisen PayPal-rahasi.
  • Etsy tykkää myös vintage-vaatteista.
  • Itse asiassa pelkästään Yhdysvalloissa on miljardeja dollareita rahaa, jota ei ole pyydetty.
  • Voit luoda merkkejä ja ripustaa ne kirjastojen ja kirkkojen ympärille tai käyttää nykyaikaista lähestymistapaa ja liittyä Roveriin.

Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että tämä mahdollisuus on käytettävissä. Keskimäärin voit ansaita missä tahansa noin 5–50 dollaria sivua kohden huippuosaamista kielilläsi. Suusanallisesti kulkee nopeasti, jos tarjoat hyvän vastineen. Tammenterhot synkronoidaan pankkitiliisi (tai luottokorttiisi) ja pyöristävät ostokset automaattisesti enintään 3 dollariin ottaen dollarin. Opi kauppaa: ota selvää kuinka kauppaa forexillä ilmaisten seminaariemme avulla, vapaa marginaalisi on määrä, jota voidaan käyttää uusien sijaintien avaamiseen, kun taas käytetty sijainti viittaa määrään, jota käytetään sijainnin ylläpitämiseen. Ryöstö - Tee hauskoja asioita suosikki tuotemerkeillesi, kuten julkaise niitä sosiaalisessa mediassa tai ota kuvia suosikkituotteisiisi.

Tee Transkriptio

Voit ansaita palkkioita myös ystävien tai perheen lähettämisestä! Hyvä käyttäytyminen voi varmasti tehdä mahdollisuutesi ylennykseen. Ilmaiset osakekaupan sovellukset, kuten robinhood: kuinka kehittää niitä? Jos omistat jo lumilingon (tai voit sijoittaa siihen), tämä voi auttaa sinua nopeuttamaan lumien poistoprosessia ja antamaan sinulle mahdollisuuden huolehtia useista naapureista joka kerta, kun sataa lunta. Uskottava on yritys, jota suosittelemme, koska he kertovat heti, mitkä ovat uudet hinnat.

Tämä on paras tapa ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä päivittäisiä toimintoja sovelluksen kautta. Suurten tavaroiden myyminen verkossa ei ole kustannustehokasta, koska niiden lähettäminen maksaa liian paljon. Aloittaminen näiden yritysten kanssa on 100% ilmaista, mutta joudut ehkä todistamaan taidot nopeilla arvioinneilla ennen aloittamista. Jos pidät kirjoittamisesta ja osaat sitä hyvin, kannattaa ehkä tutkia haamujen kirjoittamista vierasviestejä muille ihmisille.

InstaGC

Käy Läpi Kaikki Vaatteesi (etsi Rahaa Ja Vaihda!)

NAUPA on hyväksynyt tämän sivuston, ja siihen sisältyy tyypillisesti vanhoja aiemmin maksamiasi vakuuksia ja sellaisia ​​asioita. Joten älä oikaise tehtävää aloittamisen jälkeen. Esimerkiksi Applebeen lahjakortti alkaa vain 790 pisteestä. Tai jos jokin sivusto ei toimi sinulle, sinulla on enemmän tapoja ansaita ilmainen PayPal-raha heti. Parasta tällä sivustolla on, että tarvitset vain 1 dollaria rahan nostamiseen. Voit ansaita nopeasti ansaitsemalla tutkimuksia, suorittamalla tarjouksia ja tekemällä muita tehtäviä. Ebay-alueella on monia kansainvälisiä ostajia, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan paljon kiinnostavia tavaroita. Freelance-verkkosivustojen testauksella voi ansaita paljon yli minimipalkan.

Ota Käteisennakko.

Esitä työsi. Voit myös valita pitkien tai lyhyiden äänileikkeiden nauhoittamisen käytettävissä olevan ajan mukaan. Kuinka voit määrittää minimaalisen maksukynnyksen? Kun tilisi on luotu, voit aloittaa ostojen tekemisen Paypal-tililläsi yli 8 miljoonassa yrityksessä verkossa. Jos haluat välittömiä palkintoja, on parasta lunastaa pisteesi välittömistä lahjakorteista. Hyvän verkkokurssin luominen vie paljon aikaa ja kovaa työtä. Haluatko ansaita muutama ylimääräinen ilmainen raha verkossa tai jotain muuta, Gigwalk-sovellus on sinua varten. On myös joitain asioita, joita yritys ei hyväksy, kuten geneeristen tuotemerkkien avatut patruunat ja väriaineet.

Se on erittäin kivuton tapa säästää ja rakentaa vaurauttasi ajan myötä. Usko tai älä, joku teki vähintään 4 000 dollaria Survey Clubilta. Katso, mitä muut onnistuneet äänittäjät tekevät, ja malline palvelusi heidän jälkeensi. Time-lehti jopa kutsui sitä "periaatteessa vapaaksi rahaksi". Tee useita sähköpostiosoitteita Tee niin monta asiaa kuin mahdollista. Tapoja ansaita rahaa kotona jäämiseen Äiti: kokeiltu ja testattu! Jotkut sivuston suosituimmista keikoista ovat tyypillisiä freelance-töitä, kuten tekstisuunnittelu, oikoluku ja graafinen suunnittelu.

Myy Vanha Matkapuhelin.

Se on niin yksinkertaista. Katso maksut. Kuinka pääsen alkuun? Jotkut ystävistäsi voivat ärsyntyä. Mitä enemmän kirjoitat, sitä enemmän asiakkaat huomaavat sinut ja sitä enemmän voit tehdä. Tämä ajatus on melko helppo aloittaa, sillä sinun täytyy vain tavoittaa palvonnan pastori tai jonkun tuon ministeriön edustaja ja kertoa heille, että sinulla on kykyä ja kokemusta. Nuo paikat eivät ole halpoja! 50 (omassa pistejärjestelmässään; lunastettavissa käteisellä PayPalin kautta) lyhyiden seulontakyselyjen suorittamiseen ja enintään 50 dollaria pistettä pidempiin markkinatutkimuksiin.

Tuhannet verkkosivustot tarvitsevat laadukasta sisältöä, joka kirjoitetaan joka päivä, ja mikä on parempi ihminen tarjoamaan näitä taitoja kuin sinä? Teeskentele, että lapsesi vain juoksi talossa saadaksesi enemmän, ja sinä olet hyvä vanhempi, joka auttaa heitä ulos. Se ei myöskään ole rikastu nopeasti -järjestelmä. Jos olet kotona äiti tai kotiäiti, joka etsii online-töitä ansaitaksesi rahaa vapaa-ajallasi, suosittelemme, että etsit mikrotöitä. Lahjakas pianisti, kitaristi jne. Aloittelijan opas online-osakekaupassa, Älä pelkää painaa tilauspainiketta ja suorittaa kauppoja. Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin.

Usko tai älä, on olemassa monia tapoja, joilla voit tehdä ilmaisen PayPalin käteisellä. Tällä sovelluksella on runsaasti rahana maksettavia palkkioita lunastamiseksi, kun ostat suosikkikaupoissasi. Osoittaa, että kuljettajien ulkoistaminen DoorDashin kaltaisille palveluille on halvempaa kuin kuljettajien palkkaaminen ja heidän maksaminen istuvan siellä ja odottavan tilauksia. InboxDollars - Tämä yritys on maksanut jäsenille yli 50 miljoonaa dollaria. Tämä on hieno tapa lisätä joitakin ylimääräisiä ansiot automaattiohjaukseen, koska käytät innovatiivista työkalua ansaitsemasi hyvityksen saamiseksi. Fiverrin paras etu on, että voit saada mahtavia arvosteluja ja ansaita rahaa helposti kuin useimmat muut verkkotyöt. Tämä tilanne on kuitenkin harvinaisempi.

ILMAINEN lataus: Pat Flynnin Affiliate-markkinoinnin salaisuudet

Suurin osa näistä ovat sovelluksia, jotka maksavat välittömästi PayPalille. Daytradetowin, he tietämättä mitään, he pystyivät vastaamaan kaikkiin kysymyksiin selvästi ja halusivat menestyä. Tämä ei ehkä ole paras tapa ansaita kestäviä tuloja, mutta jos olet todella hyvä siinä, mitä teet, se voi ehdottomasti auttaa. Voit myydä tuntisuunnitelmia, tulosteita ja muuta TeachersPayTeachers-sivustolla. Tässä on joitain verkkosivustoja, joilla voit ansaita rahaa videoistasi:

Aloita jälleenmyyntiprosessisi GiftCardGranny-palvelussa. Kun olet ansainnut 5 dollaria, saatat saada palkkaa - voit saada palkan siinä kynnysarvossa, joka on jo mahtavaa PayPalin kautta. Se on esitelty BBC 2 -dokumentissa "Traders: "Voit saada palkkaa super yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta, kuten: Tämä voi olla tavoite, kuten päästä eroon velasta, säästää yliopistolle tai yksinkertaisesti saada ylimääräistä rahaa lomien aikana lahjoiksi. Tässä on mitä tehdä:

Jos löydät haluamiasi työpaikkoja, voit hakea sovelluksen sisällä, joka vie sinut usein itse työn verkkosivustolle.

Kun olet suorittanut ilmaisen rekisteröinnin, voit aloittaa maksettujen verkkokyselyjen lähettämisen sinulle. Ihmiset rakastavat ostamaan kotitekoisia tuotteita, varsinkin kun takana on allekirjoitus tai tarina. Ei ole miellyttävä sijainti olla. Sen sijaan, että etsisit musiikkitekstejä, reseptejä ja yleisiä tietokysymyksiä näiltä hakukoneilta, saat selata Swagbucksia.

Tiesitkö, että voit käyttää sosiaalista mediaa enemmän kuin vain valokuvien ja meemien lähettämiseen?

16 Tapaa Saada Käteistä:

Tämä on todellakin voitto sinulle, koska vaikka olet kiireinen online-myynnin seuraaminen sellaisilla tuotemerkeillä kuin Sephora ja Target, saat siitäkin melko penniäkin. Jokainen kysely on lyhyt ja sisältää vain 7 kysymystä, ja se maksaa 50 dollaria. Jos pelaat korttiasi oikein, kuten monet ovat tehneet, voit muuttaa kyseisen pienen paketin kasvavasta metropolista... joka voi tuottaa sinulle mukavan sivutulon. InboxDollars maksaa sinulle katsella videoita, hakea, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja paljon muuta. Hyödynnä heidän rajoitettua uuden jäsenyyden asemaansa ja rekisteröidy NYT. Keskimääräinen rahat takaisin -tarjous on noin 5%, joten se ei ole suuri säästö, mutta lisää, varsinkin jos ostat verkossa muutenkin. Joten sinä menet, nämä ovat parhaat tavat työskennellä verkossa kotoa ja saada palkkaa 2019.

Jos haluat saada merkinnän arvonlyöntiin, sinun tarvitsee vain liittyä sivustoon ja mennä automaattisesti arvontaan. Joten se on epäilemättä yksi kyselyn verkkosivustoista. Joten jos etsit nopeaa ja kätevää tapaa maksaa, kokeile jotakin näistä rahaa antavista sovelluksista. Samoin kuin arvostelujen kirjoittaminen, voit tulla freelance-kirjoittajaksi ja ansaita ylimääräistä rahaa kirjoittamalla artikkeleita ja verkkosivustojen kopioita. Tee transkriptio.

Robinhood on online-välitys, joka antaa uusille asiakkaille ilmaisen osakekannan, kun kirjaudut sisään.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa

Loppujen lopuksi se on noin puoli rahaa - mutta sinun on tehtävä mitä sinun täytyy tehdä. En ole ottanut huomioon vain tosiasiallista rahaa, jonka tarvitset ansaitaksesi rahaa. Löydät joitain tutkimussivustoja, joilla on erittäin alhainen maksukynnys tai joilla ei ole vähimmäismaksurajaa tai jotka kattavat välittömästi. Pidin ennen kolikkopurkkia ja käteisin sen sisään, kun minua puristettiin pieneksi, takaisin päivässä.

Tämä on hauska sivusto, jolla voit kääntää päivittäiset ostoskuitisi, jotka muuten heität roskakoriin - ansaita rahaa PayPalin avulla - riippumatta siitä, mistä ostat tai mitä ostat. Ja monet ihmiset ansaitsevat paljon enemmän kuin käyttävät sitä päivittäin. Lisäksi tarjolla on 10 dollarin rekisteröitymisbonus. Voit liittyä enemmän tai vähemmän, ja ClixSense tarjoaa mahdollisuuksia maille.

Pitääkö minun ladata mitään tietokoneelleni? Muista vain käyttää järkeä ja olla turvassa. HoneyGoldin tyhjennys kestää yleensä muutaman päivän, mutta kun sinulla on tarpeeksi, voit odottaa sähköisen lahjakorttisi saapuvan päivän tai kahden kuluessa. Paribus antaa sinulle hyvityksen verkkokaupoista suurimpien verkkokauppojen kautta. Hän pystyi säästämään 73 000 dollaria kolmen vuosikymmenen aikana ja kerää edelleen.

Haluatko Saada Muistutuksia Parhaista Kyselyyrityksistä?

Ansaitset rahaa takaisin prosessista. Jotkut kilpailut palkitsevat yli 500 dollaria! Yleinen nyrkkisääntö on maksu per sana. Jos olet opettaja tai opiskelija, jolla on hyvät akateemiset tulokset, voit ansaita komeaa rahaa verkossa ohjaamalla opiskelijoita verkossa. Kauden ulkopuolella hän valmensi kilpailukykyisiä nuorten jalkapallojoukkueita ja antoi yksityistunteja nuorille, jotka halusivat nopeuttaa peliäan. Älä yritä olla kaikkea kaikille.

Katsotaanpa luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat online-työpaikkoja, jotka maksavat PayPalin kautta. Pankille se saattaa avata tilin. Yritykset, kuten Transcribe Anywhere, tarjoavat luokkia, joissa opetetaan opiskelijoille yleisen, lääketieteellisen tai laillisen transkription perusteet ja yhtä tärkeätä on, kuinka he voivat löytää asiakkaita työhön. He ovat kuitenkin myös yksi hienoimmista ja etsivät erityisiä väestötietoja liittymistä varten. Verkkosivun perustaminen Bluehostilla kestää alle 20 minuuttia, maksaa tuskin mitään, ja 82-vuotias voi tehdä sen. Marketwatch: pörssitiedotteet, snipes, joka aloitti tilillään 5000 dollarilla ja maksaa kuukausimaksun ostaa lisää ostovoimaa vakuuslainan muodossa. Se on todella yksi parhaimmista voimavaroista, joita sinulla voi olla.

Tai voit ottaa koiran kävellen askeleen pidemmälle ja saada palkkion koiran sisäänotosta omistajan ollessa poissa! Jopa näennäisesti vähäpätöisten kysymysten, kuten ”mikä on minun koko nimi,” esittäminen voi auttaa pitämään vilpilliset soittajat poissa. Monien verkkosivustojen yksityiskohtaisilla selityksillä voin vain sanoa, että voit kokeilla yllä olevia sivustoja ilman toista ajattelua ja alkaa ansaita. Aloittamiseksi sinulla voi olla sivupalkissasi ”Mainoksesi täällä” -lohko, jota napsauttamalla vie käyttäjän sivulle, joka selittää mainontaohjeet ja rohkaisee heitä täyttämään vaaditun lomakkeen. Maksut ovat ”odotustilassa” 14 päivän ajan projektin päättymisen jälkeen.

Freelance-työ

5 ¢ menee Aliceen ja 12. Näetkö mahdollisuuksia täällä? Jälleen vanhemmat ihmiset rakastavat, rakastavat, rakastavat sinua! Oletko englanti, jonka äidinkieli on äidinkieli? Kun alkaa ansaita Swagbucksia, opit kaikki hauskat tavat, joilla voit myös lunastaa ne. Kuinka normaalit ihmiset rikastuvat ja tulevat miljonääreiksi?, okei, tiedän, että jotkut ohjelmat käyttävät älykästä tuotesijoittelua alamaiseen mainontaan suoraan ohjelmien ja elokuvien sisällä. Nämä ovat kuin askel ylös sisältötehtaista. Joten, vastaus siihen, kuinka paljon voit ansaita, on todella sinun.

Liittyminen PayPaliin on täysin nolla jäsenmaksu, nolla liittymismaksulla ja nolla vuosimaksu. Sinun ei tarvitse tehdä tai osallistua mihinkään toimintaan. Ansaitse rahaa National Consumer Panel -sivustolla tarjoamalla tietoja ostoksistasi kuluttajana. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jotkut kohderyhmät voivat kestää useita tunteja. Yksi vaihtoehto Amazonin ja eBayn tapaisille olisi oman Shopify-kaupan perustaminen. Voit tulla freelanceriksi ja löytää keikkoja monelta eri toimialalta, mukaan lukien kirjoittaminen, koodaus, web-suunnittelu, SEO ja luettelo jatkuu. Upwork tarjoaa useita PR-työpaikkoja milloin tahansa.