Kuinka paljon rahaa voit ansaita bloggaamisessa? Olen ansainnut yli 100 000 dollaria

Luottamustekijä on todella tärkeä, koska lukijat tekevät ostopäätöksensä suosituksen perusteella. Olen oppinut tämän ensimmäisessä (epäonnistuneessa) podcastissani. Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä. Plugins tekevät WordPressistä niin joustavan ja tehokkaan. Jos käytät olemassa olevaa WordPress-blogiasi laajennusten myymiseen, sinun kannattaa varmistaa, että luomasi laajennus täyttää yleisösi tarpeet. Älä vain mainosta mitään vanhaa. Myy sivusto voittoa varten!

  • Syö mitä tappaa.
  • Se ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta se 300 dollaria päivältä, jolloin en työskennellyt, tunsi minusta niin hämmästyttävää.
  • Lisäksi hänen tärkeimpiin kuluihin kuuluvat virtuaaliassistentit, kirjanpito ja konsultointipalkkiot.

Kyllä, tee tämä ensin ennen kuin aiot ansaita rahaa blogiisi. WordPress-mainosten hallintalaajennuksen käyttö voi kuitenkin helpottaa prosessia. Vastaa blogin uutistarinoihin Jos uutisissa tapahtuu jotain, joka liittyy omaan markkinarakoosi, ota mukaan. Sinun on tarjottava arvoa muille.

Jos huomaat sen toimivan hyvin, voit kirjautua kumppaniohjelmaan suoraan myöhemmin. Siksi monet bloggaajat suosittelevat yrittämään saada kävijöitä tilaamaan sähköpostiuutiskirjeen säilyttämisasteen parantamiseksi. Käynnistä oma WordPress-verkkosivustosi kuten tänään. Se on helposti paras raha, jonka vietimme aikaisin blogiimme. Mutta se ei pysy niin. Jonin sisältö oli niin hyvä, että hän teki voittoa jopa maksetun liikenteen tuomisen jälkeen. WordPress voittaa tässä suhteessa muista blogiympäristöistä, koska sinulla on pääsy sekä ilmaisiin että maksettuihin teemoihin, joita voit mukauttaa sydämesi sisältöön. Valmennus- tai konsultointipakettien tarjoaminen voi myös auttaa sinua ymmärtämään paremmin kohdeyleisösi tarpeita.

Yhteenveto

Ansaita rahaa Blogging kanssa affiliate tuloja

Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla, jossa et voi selvittää, miten saada yhteyttä jonkun kanssa, vai onko hän tarkoituksella piilottaa sähköpostiosoitteensa? Muista sisällyttää taulukuvaukseesi paljon avainsanoja, joita käyttäjät saattavat etsiä. Onneksi suurin osa HostGatorin tarjoamista lisäosista sisältyy jo paketin hintaan.

Twitterin seuraajat 57 930. Odotanko tapoja ansaita rahaa verkossa? Kun sinulla on suuri luettelo, joka avaa sähköpostisi, sinulla on useita tapoja ansaita luettelo ansaitaksesi, kuten: Tiedän, että käytän myös Bluehost-isännöintiä, enkä koskaan suosittele tuotetta, työkalua tai palvelua, jota en henkilökohtaisesti käytä ja kannatan. Esimerkiksi IncomeDiary. Mitä tarkoittaa tulla päivämyymäläksi, jos et käytä vipuvaikutusta, sinun ei tarvitse huolehtia säännöstä. Tässä on kuitenkin asia.

  • Kyllä, voit ansaita rahaa opettamalla muille mitä olet oppinut.
  • Pian opit, että jotkut menetelmät saattavat toimia, kun taas toiset eivät.
  • Jos olet työtön, sivukeikat eivät ehkä riitä pitämään sinua.
  • Joissakin tapauksissa se voi viedä aikaa, mutta se on mahdollista.
  • Keskustelen avaruudeni muiden bloggaajien kanssa ja aivoriihen tuoreita ideoita heidän kanssaan.
  • Jos sinulla on kiinnostusta tai intohimoa, eikö sinun olisi mielestäsi oppia siitä lisää?

Mistä Aloittaa

Paras tapa ansaita rahaa blogistasi on sähköpostimarkkinointi, selkeä ja yksinkertainen. Mikä auttaa sinua viime kädessä auttaa heitä, joten tämä on täysin järkevää. Monet ilmaiset teemakehittäjät eivät tue tuotteitaan. Katsotaanpa, voisimmeko ansaita rahaa täällä. Sinun on mentävä tieltäsi lukijoillesi.

Tämä vie enemmän teknisiä taitoja, mutta aloittaminen ei ole liian vaikeaa. Valittavana on monia erilaisia ​​mainosverkostoja. Tee tutkimusta ja varmista, että mainostamasi tuote tai palvelu auttaa lukijoitasi. Tietosivulla, joka kuvastaa kuka olet ja mitä olet tekemässä, auttaa houkuttelemaan ihmisiä, joista tulee ystäviä ja asiakkaita. Aikakirjassa kaikki asiat, jotka toimivat sinulle ja eivät toimi sinulle. Kolme tehokkainta mainosyksikköä ovat:

Tämä ei tarkoita, etteikö blogarit, jotka oppisivat nopeasti ansaitsemaan ansaitsemisen vuonna 1. Seuraa vain näytöllä näkyviä ohjeita ja täytä tarvittavat tiedot. Haluatko rakentaa blogin, jonka ihmiset ottavat vakavasti? Jos olet tosissaan ansaitsemaan elantonsa Upwork-kaltaisilla alustoilla, viettää aikaa kaivaaksesi sivustoa Freelance to Win. Ja jos se on meille helppoa, voimme varmasti tehdä siitä helpon lukijoillemme.

Päättäminen, Mitkä Ansaitsemismenetelmät Suositellaan

Ajattele viisaasti tai edes käytä nimesi uudelleen. Kun sinulla on aiheidea, siirry Googleen ja etsi “sivusto: Epäonnistin useammin kuin voin luottaa.

Olympia-kilpailu. Voit käyttää WPForms-ohjelmaa luodaksesi pyynnön tarjous -lomakkeen sivustollesi. Vaikka hän ei ole lähettänyt viimeaikaista blogin tuloraporttia, tiedän, että hän tekee rutiininomaisesti 5000 dollaria/kk JUST Amazon-tytäryhtiömarkkinoinnista. Jos teema näyttää hyvältä, mutta se ei auta jakaa ajatuksiasi ja olla kiinnostuneita lukijoiden kanssa, se ei ole hyvä teema. Pidä jälleen tuotteet, jotka ovat osuvia yleisöllesi ja sisällöllesi, jotta saat parhaat tulokset.

Jotkut näistä vaativat liittymistä varten vähintään vähimmäismäärän sivuja, mutta jos etsit tytäryhtiöverkostoja liittymään ja alkaa tuottamaan rahaa… aloita tästä! Se on osa salaa kastike, eikä Google kerro meille kuinka tärkeä se on, mutta se on tärkeä. He aliarvioivat, kuinka paljon vaivaa tarvitaan tulojen luomiseksi ilmaisesta sisällöstä. Ja kun ostat jo olemassa olevaa blogia, sinun on tiedettävä (ja pidät siitä) kuinka blogi ansaitaan. Tuloksesi saattavat vaihdella tietysti, mutta sen jälkeen kun olet ollut aktiivinen blogimaailmassa yli 15 vuotta, nämä ovat kohtuullisia keskiarvoja. Kirjoitat jo sisältöä omalle verkkosivustollesi, joten miksi et saisi palkkaa kirjoittaa jollekin muulle? Sen pitäisi näyttää tältä:

Kenen Pitäisi Käyttää Tätä Opasta?

00 lokakuu 2019 29 954 dollaria. Tämä sivutoimisto ansaitsee minulle kokopäiväiset tulot, ja aloitin vain 7 kuukautta! Kuitenkin, jos kurssi isännöi omalla sivustolla haluat ehkä mainoksia edistää kurssin. On suuri ero freelance-kirjoittajan, toimittajan ja ammattilaisbloggerin välillä. Suurimman osan ihmisten vaatekaapissa on enemmän vaatteita kuin koskaan.

Toinen vaihtoehto maksetun jäsensivuston luomiseksi on luoda yksityisiä foorumeita, joiden käyttäjien on maksettava pääsyä varten. Sinulla ei ole koskaan muuta mahdollisuutta auttaa heitä. Teknisistä näkökohdista aloitin Bloggerissa, mutta muutin Bluehostissa isännöityyn WordPressiin vuoden 2019 alussa. Etsy on yksi suurimmista alustoista, jolla voit käsitöitäsi myydä, ainutlaatuisista iPhone-koteloista kiinnikkeisiin, renkaisiin ja muihin. Ne ovat kaikki merkityksellisiä, mikä on avain onnistuneeseen tytäryhtiömarkkinointiin.

Kun luot blogia ensimmäistä kertaa, sinun ei tarvitse keskittyä ansaitsemiseen, muuten et saavuta tavoitteitasi.

Pitäisikö minun aloittaa blogi WordPressissä? Ja onko WordPress ilmainen?

Kun tutustut erilaisiin työkaluihin, joita voit käyttää blogissasi, opit parhaita tapoja ansaita rahaa sen kautta. Digitaaliset tuotteet ovat hienoja, koska ne eivät vaadi mainosjakaumaa, ja ne voidaan jakaa nopeasti ja helposti. Okei, se voi olla vähän hullu. Ja suosituimmista sivutoiminnoista on luoda online-läsnäolo ja ansaita rahaa blogointiin. Oman WordPress-blogin käytön aloittaminen on helppoa. Jos olet huolestunut esimerkiksi SEO: sta, sinun on noudatettava seuraavia ehdotuksia verkkotunnustasi valittaessa: Tämä numero on uskomaton, eikä sitä yksinkertaisesti voida sivuuttaa, varsinkin jos yrität antaa itsellesi nimen digitaalimaailmassa.

Mikä on päivän ehdottomasti paras osa? Siksi tavoitteesi tulisi aina olla antaa mahdollisimman paljon arvoa lukijoillesi. Käyttämällä vierasviestin sähköpostiviestipohjaa säästät aikaa ja skaalaat prosessia aloittamalla suhde ja siirtämällä vierasviestin samanaikaisesti. Kuuden kuukauden aikana, jos päätät saada hyvityksen (et pidä siitä, että nautit blogistamisesta niin paljon), voit saada osittaisen hyvityksen käyttämättömästä ajasta.